Bir de çok kötü bir zamanda geldi. Normal bir nişanlılık değildi zaten. Nişanım olaylı geçmişti. Babam istememişti falan ve zaten o günün üzüntüsünü daha yeni yeni atlatıyorum. Kendime çok kızıyorum ben bu adam için mi direndim diye.
Iste degmiyor ailemiz istemedigi zaman o bize ulasilmaz vazgecilmez geliyor daha cok istiyoruz belki sevdigimizden degil elde etmekten hep bundan geliyor basimiza...
Aynisina benzer yasadim annem hic istemedi cok usteledim direttim ne oldu sonra ummadigin anda biraksin seni.
Hadi ailene karsi gel simdide ben demistim dedirt.
Suan ki hatandan ders al acini yasa ve kendine soz ver asla geri donme.
Gelse ayaklarina kapansa ailesini tutsa getirse asla geri donme.
Emin ol ki geri gelecektir.Kendine soz ver ve sozunu tut lutfen.
Bu kadar aciyi cekip yeniden aynisini yasama.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...[/QUOTE]
Ailemin istememe sebebi bu olaylar değildi. Babam karşı çıktığı konuda haksızdı ve tepkisi çok yanlıştı herkes tarafından eleştirildi. Eğer bunu kast etseydi şimdi derdim babam önceden görmüş her şeyi diye.
Zaten eğer barışırsam o kızların benden samimi şekilde özür dilemesi ve bundan sonra hayatımıza müdahale etmemeleri garantisi vermesi şartıyla devam edecektim. O da zaten mümkün gözükmüyor. Teklif bile etmedim yani. Adam bana nankör olduğumu falan anlatıyor bir de bunları mı söyleyecektim. günlerdir mesajlarına cevap vermedim zaten okudum geçtim.
Canım benim seni okadar ama okadar iyi anlıyorum ki. 3 yıllık ilişkim vardı. Aileler tanışsın diye gün ayarlamıştık. Ben bu süre içinde aldatıldığımı öğrendim iki kere. Ama öyle güzel işin içinden çıktı ki, o kızları bulu benle konuşturdu falan. İnandım. Ama araştırmayı bırakmadım. Öğrendiklerimi yediremedim ayrıldım. Herşeyim o olmuştu. Çevremde arkadaşım bile kalmamıştı çünkü her saniyem onunlaydı. Öyle büyük bir boşluk oldu ki. Acıdan uyuştuğumu hissediyordum. İnsanın tüm bedeni, hücreleri acır mı benim ki acıyordu. En kötüsüde gerek o gerek ailesi çok uğraştılar barışmak için. Sevdiğim halde hayır demek çok zordu. Çok dua ettim. Sıkıntılı zamanlar geçirdim. Allah'ıma çok şükür üzerinden 3 yıl geçti. O şuan evli. Ama inan o günlere ait hiçbirşey hatırlamıyorum. Bomboşum. Hepsi geçti. Ayrıldıktan sanırım 9 / 10 aydı tamamen unutmuştum. Şimdi bir başkası var. Gerçekten seviyorum. Onunla da şuan ayrıyız. Benim suçumdu ben ayrıldım çünkü. Ama diyeceğim o ki geçmeyen acı yok. Hepsi bitiyor. Bitmez sanıyorsun ama hepsi geçiyor inan bana. Yeniden seveceğime ihtimal vermezdim ama sevdim. Unutmak istedikten sonra emin ol unutursun. Yeterki iste.
Sana da üzüldüm şimdi canım ya.

Bir de hep kuzenlerimin nişanı falan var, arka arkaya olacaktık. Kendimi düşünüyorum da kesin her birinde tutamam kendimi ağlarım kendiminki aklıma gledikçe. Bir de berbat bir huyum var bu tarz şeylerde hep güzel anılar geliyor aklıma. Bana bunları yaptı daha şimdiden ezdirdi diye gaza getiremiyorum ki kendimi.
evliliklerin temeli ilk bastan yikiliyor.
Bu taki tuku adetleri bitmedi gitti.
yok evlenirken 10 bilezik ,taki seti(sizi kastetmiyorum tek) . yahu sevdigin adamla evleniyorsun ne takisi ? alin alyansinizi tamam..
ben evlenirken hic bir sekilde hic birsey istemedim,(yine size soylemiyorum,oyle yapanlara diyorum alinmayin) afedersiniz donlarina kadar aldiriyorlar,onlar onlarin didisina kadar bohcami ne yapiyor. evlilik degil ticaret resmen.. ondan sonrada yok kaynana bana bunu takti,ona daha iyisini takti,herseyin ucuzunu aldi..
aldirmayin hic birseyinizi yahu
degermi boyle aci cekmeye,ayriliga
alin alyansinizi evlenin bitti gitti.
Yok hayır bizde öyle bir muhabbet olmadı. Biz ailece ilerde lafı edilmesin diye nişanda ikram edeceklerimize yardım etmelerini bile kabul etmedik.
Altın konusu da öyle. Aramızda sana şu kadar bilezik takılacak gibi bir muhabbet olmadı. Ailem zaten talep etmez ama ben de müdahil olmadım o konulara.
Sadece benden bir set beğenmem istendi, beğendiğimi onların aile dostu olan kuyumcu satmıyormuş ve başka bir yerden getirteceğni söyledi. Hatta o kuyumcuda almamı istedikleri çok daha pahalı, etrafı kat kat pırlanta dolu falan modellerdi ama istemedim. Bana burada buldukları suç; oradan beğenmiyor olmam. Daha evvel internetten ve mağazalardan bir model beğenip başkalarını istemiyor olmam. Buna takmış vaziyetteydi o iki kardeş. Defalarca kez laf soktular bunla alakalı ama en son taştı bardak.
Ayrıca benim aldığım alyans bile olay oldu ki. Onu da başıma kaktı o kız espri adı altında bu son olayda.

Onu da beni götürdükleri yerden beğenmemiştim, nişanlımla daha evvel karar verdiğimiz modeli almıştım başka bir mağazadan. Hala lafını ediyorlar mesela taktın mı takıyorsun diye.
Yaa zaten bir adam annesinin ağzına bakıosa olay bitmiştir be arkadaşım. Ondan ümidi kes. Bişey bekleme.
Evlenmiş olsaydınız bile bi yerden paylak verirdi. Nerden tutsan elinde kalıyor yani. anneciğiyle otursun madem bi ömür. boşveeer. Daraldıkça yaz bize :) biz dinleriz seni :) üzülmemek imkansız tabi.. emek var sonucta. üzüleceksin. Acını yaşayacaksın. Bu normal. Fakat sana yptgı bu davranışı unutmayacaksın kafana kazıyacaksın ki her iyi gununuz aklına gelıp kalbın yumusadgnda gercegi görebılesın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte o ağzına baktığı anne zararsız ve iyi niyetli olduğu için şimdiye kadar hiç umursamadım. Allah var annesini de babasını da çok severim. Ama annesi beni çok şaşırttı ve kırdı bu olayda. Nişanlım onun gazına değil kadın kızının gazına geldi resmen. Tepelerine çıkarmışlar kızı ya hiç gitmiyor aklımdan sen benim bu ailedeki konumumu daha anlamamışsın ben sana göstereyim deyip de bize gelmekten vazgeçirmesi.