Kızlar hepinize teşekkür ederim. Çok duygulandım yazdıklarınızı okuyunca. Ne çok destek gördüm hepinizden.
Tek tek cevap veremeyeceğim için son gelişmeyi bu şekilde haber vermek istedim.
Görümcem uzunca bir mesaj yazmış, çok geç gördüm. Sevginde samimiysen bir şeyler yap bu ilişkiyi kurtar, yoksa yarın kötü şeyler olabilir yapıcı olmaya çalışıyorum yazmış. Farkındaysan bir tek ben sana mesaj atıyorum çünkü sizin aşkınıza inanıyorum. Ben hatam için özür diliyorum yazmış.
Yarın olacak kötü şey nedir merak ettim ama mesajı gördüğümde çok geç olmuştu, haliyle sorup öğrenemedim.
Sonra abimle konuştum ben. Ben nasıl sizi ezdirmemek için bu bilezik mevzusu yüzünden çok severek ayrıldım, o da şu an benim gibi düşünüyordur ben onu çok iyi anlıyorum dedi. Sen bu çocuğu çok seviyorsun son bir kez görüş güzelce konuşun benim hatrım için dedi.
Salak gibi gaza gelip aradım ben de az önce.

Ama Allahtan konuşmaya yüz verecek şekilde girmemiştim. Az önce kardeşin mesaj attı kötü şeyler olacak falan diyor yarın beni zor durumda bırakacak herhangi bir şey olursa mahvederim seni dedim.
O aptal da hemen havalara girdi ben konuşmak istedim çağırdım sen gelmedin falan dedi. Ne saçmaladım ki ben şimdi ya kendime sinir oluyorum. Bir de yarın olacak kötü şey nedir merak içindeyim. Bir de kız annem ve babamla görüş bence dedi. Babadan umutluydum mantıklı adam diye. Ona ne dediler de gazladılar adamı acaba.