Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Çok duygulandım yazdıklarınızı okuyunca. Ne çok destek gördüm hepinizden.
Tek tek cevap veremeyeceğim için son gelişmeyi bu şekilde haber vermek istedim.
Görümcem uzunca bir mesaj yazmış, çok geç gördüm. Sevginde samimiysen bir şeyler yap bu ilişkiyi kurtar, yoksa yarın kötü şeyler olabilir yapıcı olmaya çalışıyorum yazmış. Farkındaysan bir tek ben sana mesaj atıyorum çünkü sizin aşkınıza inanıyorum. Ben hatam için özür diliyorum yazmış.
Yarın olacak kötü şey nedir merak ettim ama mesajı gördüğümde çok geç olmuştu, haliyle sorup öğrenemedim.
Sonra abimle konuştum ben. Ben nasıl sizi ezdirmemek için bu bilezik mevzusu yüzünden çok severek ayrıldım, o da şu an benim gibi düşünüyordur ben onu çok iyi anlıyorum dedi. Sen bu çocuğu çok seviyorsun son bir kez görüş güzelce konuşun benim hatrım için dedi.
Salak gibi gaza gelip aradım ben de az önce.Ama Allahtan konuşmaya yüz verecek şekilde girmemiştim. Az önce kardeşin mesaj attı kötü şeyler olacak falan diyor yarın beni zor durumda bırakacak herhangi bir şey olursa mahvederim seni dedim.
O aptal da hemen havalara girdi ben konuşmak istedim çağırdım sen gelmedin falan dedi. Ne saçmaladım ki ben şimdi ya kendime sinir oluyorum. Bir de yarın olacak kötü şey nedir merak içindeyim. Bir de kız annem ve babamla görüş bence dedi. Babadan umutluydum mantıklı adam diye. Ona ne dediler de gazladılar adamı acaba.![]()
Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.
O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...
Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.
Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.
Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.
O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.
Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...
Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?
Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.
O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...
Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.
Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.
Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.
O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.
Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...
Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?
Bu arada son durumunuz ne oldu acaba? Baya bi meraklandık da![]()
Ağla...İstediğin kadar ağla fındıkcım.İnan en fazla bir hafta ağlarsın şiddetlice.İstediğin kadar ağla,sakın sıkma kendini.
Şükret.Yorumunu okudukça daha bir nefret ettim hepsinden.
Ailenin içine girmek başkadır,el pençe divan durup her şeye he demek başkadır.
Sen sanıyor musun ki bunlar yalnızca takı yüzünden oldu ?
Ayrıca ah mı aldık demeleri ne kadar yakışıksız.Yemin ediyorum çok sabırlısın,o kadını orda yerin dibine sokardım ben.
Geçecek.İnan bana geçecek.Bitmesi gerçekten hayırlısıydı.
Fındıkım yazını okudum tamamen bitti mi? yüzükeri attınız mı şimdi?
ve nişanlın ne dedi bu duruma?
Aynen işte annemler de öyle dedi. Biz zaten saygıda kusur etme istiyoruz ama bunlar rahatça ezebilelim istiyorlar galiba dediler.
Kendileri de diyor zaten takı yüzünden olmadı, takı yüzünden bu olunca biz geriye dönüp düşündük bunun ilk yanlışın olmadığına karar verdik endişelerimiz arttı diyorlar. Şu yorumlarınızı okuyacak olsalar şok olurlar mesela. O kadar farklı ki ikimizin doğruları yanlışları. Abisi diyor ki ben kız kardeşlerime ömürlerinin sonuna kadar bakmakla mükellefim ve dolayısıyla cebimdeki paraya bile karışma hakları var. Aklıma hemen kızın kavgadan bir gün önce söylediği bir laf geldi. Gelin olurken altın kemer takmak gibi bir hayali varmış, benim nişanlım da işi dolayısıyla gelecek vaad ediyor. Bu konunun bahsi geçmişti ve hayallerine ulaşıp çok zengin olursa kardeşinin bu hayalini gerçekleştirmek istediğini söylemişti. O konu açılınca evet ben çok istiyorum iki abimden de birçok şey istemeyi düşünüyorum 8 bin falandı bir bilezik beğendim geçen dedi. Hemen evlenirsek ileride olacaklar canlandı gözümde. Almak isteyecek, benim yaptığım bir yorum olay olacak kavga gürültü kopacak falan... Alıp almaması değil benim için konu. Zaten nişanlım bunu daha önceden söylediğinde tuhaf gelmemişti. Ama kızın mecburlar bana düşen tek iş ne aldırmak istediğime karar vermek dercesine tavrı insanı çıldırtıyor.
Amann... Şimdi anlatınca kızıyorum, rahatlamış hissediyorum falan ama yalnız kalınca yine hep güzel şeyler geliyor aklıma da özlüyorum. Sanırım birinin beni sürekli dürtüklemesi lazım bundan sana koca olmazdı diye.
Evet canım. Annem kızdı çıkar şunu artık parmağından be diye. Başka bir yüzük taktım parmağıma içim acımasın diye. kimi kandırıyorsam... Sonuçta binbir emekle aşkla aldığım o meşhur alyansım yok artık parmağımda. Ömür boyu takılacak nasıl olsa klişesi anlamsızmış şu an fark ettim.
Nişanlım da ne desin işte. Saydı döktü bir güzel. Ben zaten dün bitirmiştim de abimle konuşunca bir kez daha konuşmaya değer sanmıştım da... Ben çok rahatım hiç üzülmüyorum sen çok pişman olacaksın dedi. Tam 1 ay sonra eğitim bitiyor ve hangi şehre atanacağı belli oluyor. Şehir belli olunca kız baksınlar diyeceğim, ramazandan sonra hemen evleneceğim dedi. Onu düşündüm de şimdi, resmen nefesim kesildi. İnşallah öyle bir şey olursa hiç duymam. Naparım bilmiyorum.
sakınn geri adım atma çünkü bununla bitmeyecek emin ol bugün annesi barışın der barışırsız yarın çocuk olur yine bir tartışmada ayrılın der ayrılırsınız o zaman daha sıkıntılı durum. insalar hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar acımasız olabiliyorlar.............Önceki konumda soran bir arkadaşa bahsetmiştim. Oradan kopyalayayım.
Aslında çok lüzumsuz bir konu. Çok uzun olduğu için ve alacağım yorumlardan korktuğum için konu açmamak için frenledim kendimi.
Şöyle söyleyeyim; bu takı muhabbeti yüzünden bir anlaşmazlık oldu. Set beğenmemi istediler biz de nişanlımla gittik seçtik. Çok klasik, her yerde rahatlıkla bulunan bir set beğendik.
Ailesi kendi memleketlerinde tanıdıkları kuyumcudan alacaklardı. Farklı şehirlerde olduğumuz için de whatsapptan fotoğraf yoluyla bana seçtireceklerdi. Görümcemle yaşımız yakın olduğu için arada çatışırız biz zaten. Onun tavsiye ettiğini ben beğenmedim, kendi seçtiğimizi sormasını söyledim. Kuyumcu da getirtebileceğini, hatta onların istediğinden çok daha ucuza geleceğini söyledi.Ama daha önce götürdüklerinde de oradan yüzüğümü seçmemiştim, beğenmemiştim. Şimdi üzerine bir de bu eklenince ben buradan marka şeyleri beğenip oradakileri özellikle seçmiyor beğenmiyor durumuna düştüm ve laf çarptı görümcem bana birkaç kez şakaya vurarak.
Her seferinde en pahalısını seçiyorsun dedi ki benim kıyafetimden tektaşıma kadar her şeyim gayet makul fiyatlara halledildi aslında. Sonra da büyük abisinin eşiyle kıyaslayıp o hiç sorun çıkarmamıştı sen buradan ne gösterdiysek beğenmedin falan dedi. Ama günlerdir bu muhabbet sürekli yapılıyor ve sonunda benim takı setiyle kafayı bozduğum falan söyleniyor.
En sonunda ben de bunu dile getirince olay tartışmaya döndü. Hanımefendi eteğindeki tüm taşları döktü. Evet her şeyin hesaplısını aldın ama sanki lütfediyormuş gibi davrandın biz rahatsız olduk falan diye başladı, beni tehdit etmelere kadar götürdü. Mesela annem rahatsız olmasına rağmen biz hazırlık yaptık yarın sabah ziyaretimize geleceklerdi annesiyle ama gelmiyorum annemi de göndermiyorum hodri meydan dedi. Ve cidden annesine arattırdı biz gelmiyoruz diye.
Sonra hiçbir şeye sinirlenmeyen o naif kayınvalidemi de bir güzel doldurdu, o da çıkmıyor telefonlarıma.
İlk etapta olayı anlamaya çalışıp ortalığı yatıştıran nişanlım da onla konuştuktan sonra bir garip davranmaya başladı. Annesinin de bana kızmış olması bardağı taşıran son damla oldu. O bile kızdıysa gerçekten bir hatan vardır, bitir derse biter diyor.
Ben de bir yandan düşünüyorum çok emek verdim kimleri karşıma aldım, kurtarmak isterim ilişkimi. Ama bir yandan da diyorum benim ne mecburiyetim var yalvarır gibi, gurursuz gibi annem istemezse biter lafından sonra annesi isterse devam mı edeceğim. Kafam çok çok çok karışık. Sadece benim derdimin takı toka olmadığı anlaşılsın gerçekler ortaya çıksın diye diliyorum şimdilik.