- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.812
- 733
Bugün bir komşumuzun kızının düğünündeydik kafam dağılır belki diye gittim. Orada beni bir beğenen oldu, benim kulağıma geldi. Çocuğun annesi beni süzüyordu fark ettim görmezden geldim. O an hissettiğim çok kötü bir duyguydu. Kendimi sanki kıyafetsizmişim gibi hissettim, o kadar rahatsız oldum o bakışlardan. Nişanlımı aldatıyorum kötülük ediyorum gibi bir his kapladı içimi.
Akşam boyunca da telefonuma hiç bakmamıştım. Az önce bir bakayım dedim ki whatsapp'tan yazmış.
"Yüzükleri hala tutma sebebini anlamıyorum, ben kuzenin dahil herkese tüm arkadaşlarıma ayrıldığımızı söyledim artık yüzüğü de takmıyorum. Söylediklerini yaptıklarını unutmayacağım, affedilir gibi değildi. Yarın babamla konuşup bana uygun birini aramalarını söyleyeceğim, evleneceğim ben çok ciddiyim. Bugün bir arkadaşım vasıtasıyla bir teklif geldi ve görüşeceğim haberin olsun benim için bu iş bitti. Sana da hayırlı bir eş dilerim. " diye...
Ne yapayım ki ben şimdi bilmiyorum. Her seferinde yeniden başa dönüyorum. Tamam diyorum iyiyim düşünmüyorum artık. Ama hatırlatıyor işte bir şey.![]()
Beş para etmez adam için kendini üzmeye, göz yaşlarını akıtmaya değer mi ? Laflara bak hala vıdı vıdı yapıyor... Bu adam seni zerre kadar sevse bu aptal mesajları yazmaz, ayrılığınıza saygısı olurdu ama yüzsüzlükte ve edepsizlikte çığır açmış. Ömür boyu mutlu olamayacak kişiliksiz bir insan kusura bakma ama kurtulduğuna şükret böyle çirkin karakteri oturmamış bir adamla ömür geçirmekten kurtuldun. Gitsin evlensin, kendi gibi birini bulur da umarım birbirlerine dünyayı dar ederler. Çok sinirlendim gece gece