Simdi sana hayatimdan bi kesit anlatayim sekerim. 16 yasimdayken mahalleden biriyle sevgiliydik, onun yasi 24 tu. Ve evlenmek istiyodu ama ben daha lisedeydim ve cok disiplinli bi babaya sahiptim. Onunla gorusmemem icin beni okuldan alir yine de vermezdi. Bu yuzden korkuyordum ve evlilige sicak bakmiyordum. Aslinda deliler gibi seviyordum ama babamdan daha cok korkuyordum. Neyse ben evlilige yanasmayinca benden ayrildi ve saclarini bile kazitti uzuntuden. Bense oluyordum onsuz olmaktan. Bu ayriliga 3 gun dayanabildim, el mahkum gelin isteyin dedim. Haa bu arada sadece bi yuzuk takalim ciddi oldugumuzu herkes bilsin sonra sen ne zaman istersen o zaman evleniriz, ben seni 30 yil bile olsa beklerim diyordu. Ben de el mahkum grlin isteyin beni o zaman dedim. Geldiler ve saka gibi babam tamam dedi. Dunyalar benim olmustu. Bi sure sonra 30 yil bile beklerim diyen adam 2 hafta bile bekleyrmedi ve evlenelim hemen dedi. Tabi ailemde bende kabul etmefik. Sinuc: yuzukler atildi. Sonra o ne yapti? Kapi komsumla nisanlandi gizumun inunde yapildi nisan, o sirada ben ne mi yapiyordum? Öluyordum ask acisindan, e ergenlikte var tabi kapi gicirtisi bile muzik gibi geliyodu ve deli gibi agliyodum surekli. Geceleri bazen uyanirdin, sonra aklima ayrilfigimiz gelirdi ve birdaha uyuyamazdim. Sigarayada o donem baslamistim. Cektigim acinin tarifi yok, ama ne kadar surdu dersin? Sadece 3 ay:) simdi fiyorum ki iyikide evlenmemisim, yoksa ne uni okuyabilirdim ne de canimdan cok sevdigim esim ve kizim olurdu. Her ser de bir hayir vardir sakin unutma, ve kaderinde varsa zaten yasiyacaksin. Hic bir sey yapma, disari cik arkadaslarinla bol bol vakit gecir, kendinle ilgilen canim. Ve sana soz veriyorum kesinlikle gececek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi