Hayırlısı

Ikidebir evlenmekten bahsetmesi neden diye hic dusundun mu? Yani nisanlisini unutmus, umurunda olmayan biri boyle konusmaz sadece yapmak istedigini yapardi. Ama ikidebir kiz bulmaktan evlenmekten bahsediyor buraya dikkat.

Tahminimce nisanlin hala seni istiyor fakat ailesine cevresine kimbilir neler soylediyse geri adim atamiyor ve senden israrla barisma talebi gelmesi icin (fndkfndk israr etti ondan baristim yoksa beni biliyorsunuz hesabi) hirslandirmaya calisiyor, hani kiskanirsin yolundan cevirmeye calisirsin falan...

Ters tepme ihtimalini düşünmez mi hiç şu durumda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ne desem bilemedim cok üzüldüm... :50:
Hayirlisi olsun senin icin ya

Amin kuzum dua et olur mu? Hatırlıyorsun demi alyans konumu falan. Bak şimdi o alyans ne şekilde çıktı karşıma. :50:

Benzetmen cuk oturdu bence..o çok pişman olucak senin gibi temiz,iyi niyetli bir insanı kaybettiği için ama o zamanda senin umrunda olmıcak..

Ayrıca 1 haftada heralde aldatıyomuş gibi hissedersin ben ayrılalı bir ay oldu hala öyle hissediyorum..ama eninde sonnda alışcaz,geçicek...herkes gibi bizde atlatıcaz..

Bizim bir dilek duası başlığımız var son kişi eksik istersen oraya gel..herkesin dileği adına 1 haftada 4444 salat ı tefriciye okuyoruz?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714069

Aah ahh nerede... Bir görsem pişmanlıktan kıvrandığını. :50: Dilek topiğine de hemen ışınlanıyorum. :) Kendim için başlayacaktım, bu şekilde daha kolay olur sanırım.

çok boş konuşuyor, ne yapmışsanız artık. Allah kurtarmış gibi görünüyor.
var öyle herhangi biriyle birlikte olup sevip aşık olup evlenebilecek kişiler. biri eski erkek arkadaşımdı.
hiç bir özelliğin yok, özel değilsin. ayşe olduğun için bir özelliğin yok. ayşeyi çekip yerine fatmayı koysalar al bu kız da iyidir diye olur deyip onu da sever.
birini unutmak için yeni birini bulmakta iğrenç geliyor bana, ne kadar gerçek olacaksa o halde yaşadığı...
hiç bir şey yoksa kıskandırmaysa bile kötü(tabi en iyi ihtimal, ama çocukça geliyor ve ben orada ya gerçekse diye büyük bir kıskançlık, acı çekerken hiç hoş değil. ayrıca bir daha söylediklerine inanmakta güçlük çekerim). bilmiyorum ben sevmiyorum en azından kıskandırma vs. bu şekilde biri soğutabilir beni.. ama en iyi ihtimal elbette...
bence şu dk tüm hediyeleri vs. geri gönderin, ne varsa. şuan hala barışmak istediğinizi düşünüyor ve cepte görüyor olabilir. beklemiyorsa şaşırsın. keskin tepkiler verin, bence bunu istiyor.

Evet aslında bu açıdan düşünmemiştim. Geri göndermememi bence bitmedi diyorum olarak yorumluyor sanırım. Göndereyim de o kıyafetlerim falan bir içine otursun, gözünün önünde dert üzüntü sahibi etsin onu. :47: İnşallah tabi. :50:

Ters tepme ihtimalini düşünmez mi hiç şu durumda?

Dusunmez cunku zamaninda ailesinin akliyla dusundu ve suan can havliyle ne yapacagini bilmiyor. Dusunebilen biri olssydi boyle olmazdi zaten.

Ters tepme derken :26:

Yani eğer bu taktikse diyorum sizin icin tamamen bi gözden çikarma durumuna yol açabileceğini de düşünmemiş midir ? Ama sonra arkadaş zaten düşünme eyleminde sıkıntı olduğunu vurgulamış : D

Yani eğer bu taktikse diyorum sizin icin tamamen bi gözden çikarma durumuna yol açabileceğini de düşünmemiş midir ? Ama sonra arkadaş zaten düşünme eyleminde sıkıntı olduğunu vurgulamış : D

Çoğu zaman bana dersten başka hiçbir şeyi idrak edemediğini düşündürüyor zaten kendisi. :) Akıl var ama fikir yok işte.

Evet aslında bu açıdan düşünmemiştim. Geri göndermememi bence bitmedi diyorum olarak yorumluyor sanırım. Göndereyim de o kıyafetlerim falan bir içine otursun, gözünün önünde dert üzüntü sahibi etsin onu. :47: İnşallah tabi. :50:

ben olsam öyle davranırdım diye düşünüyorum. bir üyenin de dediği gibi sürekli mesaj atıp evliliği vs. dile getirmesi tutuştuğunu da gösteriyor olabilir, sizden adım bekliyor olabilir ama haksızlık yapılan taraf da sizsiniz...
ben hediyeleri gönderirken şöyle derdim sanırım; "beni bir türlü anlamadın ya da anlamak istemedin, ama olanlar şundan şundan ibaret(yada es geçebiliriz burayı), bir daha da açıklayamayacağım çünkü yoruldum, kırıldım. madem bu kadar kolay senin için her şey daha diyecek bir şey kalmıyor bana zaten, bir gün anlayacaksın belki de ama geç olacak. neyse, işte eşyaların."
tarzı bir şey, hatta daha keskin de olabilir. onun gibi soğuk bir tarzda. yani "ben değil sen bitirdin" hissini vermek gerekiyor.
ya da direk hiç bir şey söylemeden kestirip atın... çünkü mesajınız bile sevindirebilir onu amaç sadece kıskandırmaksa, öyleleri de var :26:
bir şey olur her şey düzelse bile gelecekte nişanlınızın bu kafa karışıklığı yüzünden sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum.
hayırlısı olsun inşallah...

Son düzenleme:
fındık nişanlına eşyaları topluyorum yüzükle göndereceğim diye mesaj atsana,blöf yapıyorsa belki anlaşılır:34:

Ne kadar soğuk, sevimsiz bir mesaj atmış. İnan değmez canım, hele ki şu mesajından sonra sana çektirdiklerini düşün ve üzülmemeye çalış.

Ayrıldık bitti dedi, hala niye yüzük peşinde? Bir yandan da senin ağzını arıyor, kendini hatırlatıyor çaktırmadan. Senin durumun ne merak ediyor.

Sen de ne tutuyorsun yüzüğü yarın ver kargoya ne var ne yoksa bitsin gitsin. Bakalım o zaman ne konu bulup sana mesaj atacak??

Amin canım. Sınava çok az bir zaman kala hiç iyi olmadı bu. Ne yaparım bilmiyorum. Hiç ihtimal vermezdim daha önceleri.

Ben hiç bunu yaşayacağımı tahmin etmezdim. Çok güçlü bir insan değilim ben hemen yıkılırım. Nasıl atlatacağım konusunda da hiçbir fikrim yok. Ki ben onun için babamla karşı karşıya geldim. Kimlere nelere direndim. Ama şu an onların hiçbiri yok gözünde... :43:

Simdi sana hayatimdan bi kesit anlatayim sekerim. 16 yasimdayken mahalleden biriyle sevgiliydik, onun yasi 24 tu. Ve evlenmek istiyodu ama ben daha lisedeydim ve cok disiplinli bi babaya sahiptim. Onunla gorusmemem icin beni okuldan alir yine de vermezdi. Bu yuzden korkuyordum ve evlilige sicak bakmiyordum. Aslinda deliler gibi seviyordum ama babamdan daha cok korkuyordum. Neyse ben evlilige yanasmayinca benden ayrildi ve saclarini bile kazitti uzuntuden. Bense oluyordum onsuz olmaktan. Bu ayriliga 3 gun dayanabildim, el mahkum gelin isteyin dedim. Haa bu arada sadece bi yuzuk takalim ciddi oldugumuzu herkes bilsin sonra sen ne zaman istersen o zaman evleniriz, ben seni 30 yil bile olsa beklerim diyordu. Ben de el mahkum grlin isteyin beni o zaman dedim. Geldiler ve saka gibi babam tamam dedi. Dunyalar benim olmustu. Bi sure sonra 30 yil bile beklerim diyen adam 2 hafta bile bekleyrmedi ve evlenelim hemen dedi. Tabi ailemde bende kabul etmefik. Sinuc: yuzukler atildi. Sonra o ne yapti? Kapi komsumla nisanlandi gizumun inunde yapildi nisan, o sirada ben ne mi yapiyordum? Öluyordum ask acisindan, e ergenlikte var tabi kapi gicirtisi bile muzik gibi geliyodu ve deli gibi agliyodum surekli. Geceleri bazen uyanirdin, sonra aklima ayrilfigimiz gelirdi ve birdaha uyuyamazdim. Sigarayada o donem baslamistim. Cektigim acinin tarifi yok, ama ne kadar surdu dersin? Sadece 3 ay:) simdi fiyorum ki iyikide evlenmemisim, yoksa ne uni okuyabilirdim ne de canimdan cok sevdigim esim ve kizim olurdu. Her ser de bir hayir vardir sakin unutma, ve kaderinde varsa zaten yasiyacaksin. Hic bir sey yapma, disari cik arkadaslarinla bol bol vakit gecir, kendinle ilgilen canim. Ve sana soz veriyorum kesinlikle gececek;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yine mesaj atmış. Ailemdeki herkesin ve benim numaralarımızı siliyormuş şu dakika. Sen de beni rahatsız etme bir daha dedi. Halbuki mesajlarına cevap bile vermiyorum.
Bir de daha evvel konusu geçmişti, gelip almak istemiyorum illa da göndereceksen kargoyla gönderirsin demişti. Adres yollamış bir daha bunun için sormama gerek kalmasın diye. Ama ailesinin adresini vermiş.
Ben oraya göndermek istemiyorum. Burada gözünün önünde dursun o ikimizin birlikte aldığı, benim kokumun sindiği eşyalarım istiyorum. İçi cız etsin görünce istiyorum.
Ailesinin evine gönderirsem onlar icabına bakar birilerine falan verir eşyalarımı beni hatırlatmasın diye. :47:

Yine mesaj atmış. Ailemdeki herkesin ve benim numaralarımızı siliyormuş şu dakika. Sen de beni rahatsız etme bir daha dedi. Halbuki mesajlarına cevap bile vermiyorum.
Bir de daha evvel konusu geçmişti, gelip almak istemiyorum illa da göndereceksen kargoyla gönderirsin demişti. Adres yollamış bir daha bunun için sormama gerek kalmasın diye. Ama ailesinin adresini vermiş.
Ben oraya göndermek istemiyorum. Burada gözünün önünde dursun o ikimizin birlikte aldığı, benim kokumun sindiği eşyalarım istiyorum. İçi cız etsin görünce istiyorum.
Ailesinin evine gönderirsem onlar icabına bakar birilerine falan verir eşyalarımı beni hatırlatmasın diye. :47:

Dur bakalım daha ne konu bulacak mesaj atmak için..

ben olsam öyle davranırdım diye düşünüyorum. bir üyenin de dediği gibi sürekli mesaj atıp evliliği vs. dile getirmesi tutuştuğunu da gösteriyor olabilir, sizden adım bekliyor olabilir ama haksızlık yapılan taraf da sizsiniz...
ben hediyeleri gönderirken şöyle derdim sanırım; "beni bir türlü anlamadın ya da anlamak istemedin, ama olanlar şundan şundan ibaret(yada es geçebiliriz burayı), bir daha da açıklayamayacağım çünkü yoruldum, kırıldım. madem bu kadar kolay senin için her şey daha diyecek bir şey kalmıyor bana zaten, bir gün anlayacaksın belki de ama geç olacak. neyse, işte eşyaların."
tarzı bir şey, hatta daha keskin de olabilir. onun gibi soğuk bir tarzda. yani "ben değil sen bitirdin" hissini vermek gerekiyor.
ya da direk hiç bir şey söylemeden kestirip atın... çünkü mesajınız bile sevindirebilir onu amaç sadece kıskandırmaksa, öyleleri de var :26:
bir şey olur her şey düzelse bile gelecekte nişanlınızın bu kafa karışıklığı yüzünden sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum.
hayırlısı olsun inşallah...

Kırmızıyla işaretlediğim yere katılıyorum en çok da. Ben onun için uğraştım ve konuşurken yüzük atma lafını ağzıma almamaya gayret ettim. Sakinleşince vicdan azabı duymasını istiyorum. İnsan duygusallaşınca ne düşüneceğini şaşırıyor. Belki o da yalnız kalınca bu düşünceler içinde bulur kendini diye umuyorum.

fındık nişanlına eşyaları topluyorum yüzükle göndereceğim diye mesaj atsana,blöf yapıyorsa belki anlaşılır:34:

Yok canım cevap vermeyeceğim. Gerçekten göndereceğim o zaman alması gereken cevabı alır. Şimdi ne cevap versem tartışma çıkacak. Bir de her mesajın sonuna bu son mesajımdır bir daha beni arama tarzı uyarılar ekliyor kan beynime sıçrıyor. Sanki ben onu mesajla taciz ediyormuşum gibi bir havalar...

Ne kadar soğuk, sevimsiz bir mesaj atmış. İnan değmez canım, hele ki şu mesajından sonra sana çektirdiklerini düşün ve üzülmemeye çalış.

Ayrıldık bitti dedi, hala niye yüzük peşinde? Bir yandan da senin ağzını arıyor, kendini hatırlatıyor çaktırmadan. Senin durumun ne merak ediyor.

Sen de ne tutuyorsun yüzüğü yarın ver kargoya ne var ne yoksa bitsin gitsin. Bakalım o zaman ne konu bulup sana mesaj atacak??

Bu defa da gönderdiklerim hakkında yorum yapar belki. :) Yada gerçekten derdi zoru sadece yüzüktür, zarf atmıyordur bana. Kimbilir ne hesabı var bilemiyorum ki.

Simdi sana hayatimdan bi kesit anlatayim sekerim. 16 yasimdayken mahalleden biriyle sevgiliydik, onun yasi 24 tu. Ve evlenmek istiyodu ama ben daha lisedeydim ve cok disiplinli bi babaya sahiptim. Onunla gorusmemem icin beni okuldan alir yine de vermezdi. Bu yuzden korkuyordum ve evlilige sicak bakmiyordum. Aslinda deliler gibi seviyordum ama babamdan daha cok korkuyordum. Neyse ben evlilige yanasmayinca benden ayrildi ve saclarini bile kazitti uzuntuden. Bense oluyordum onsuz olmaktan. Bu ayriliga 3 gun dayanabildim, el mahkum gelin isteyin dedim. Haa bu arada sadece bi yuzuk takalim ciddi oldugumuzu herkes bilsin sonra sen ne zaman istersen o zaman evleniriz, ben seni 30 yil bile olsa beklerim diyordu. Ben de el mahkum grlin isteyin beni o zaman dedim. Geldiler ve saka gibi babam tamam dedi. Dunyalar benim olmustu. Bi sure sonra 30 yil bile beklerim diyen adam 2 hafta bile bekleyrmedi ve evlenelim hemen dedi. Tabi ailemde bende kabul etmefik. Sinuc: yuzukler atildi. Sonra o ne yapti? Kapi komsumla nisanlandi gizumun inunde yapildi nisan, o sirada ben ne mi yapiyordum? Öluyordum ask acisindan, e ergenlikte var tabi kapi gicirtisi bile muzik gibi geliyodu ve deli gibi agliyodum surekli. Geceleri bazen uyanirdin, sonra aklima ayrilfigimiz gelirdi ve birdaha uyuyamazdim. Sigarayada o donem baslamistim. Cektigim acinin tarifi yok, ama ne kadar surdu dersin? Sadece 3 ay:) simdi fiyorum ki iyikide evlenmemisim, yoksa ne uni okuyabilirdim ne de canimdan cok sevdigim esim ve kizim olurdu. Her ser de bir hayir vardir sakin unutma, ve kaderinde varsa zaten yasiyacaksin. Hic bir sey yapma, disari cik arkadaslarinla bol bol vakit gecir, kendinle ilgilen canim. Ve sana soz veriyorum kesinlikle gececek;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aahh ahh canım inşallah benim de bu kadar kısa sürer. Tarif ettiklerini ben de yaşıyorum, o yüzden anladığını umuyorum. Cidden uykudan uyanıp olanları hızlıca aklına getirmesi çok kötü oluyor insanın. :43:

Tatlım sizin bir ilişkiniz oldu tek paylaşımınız eşyalar mı ki eşyalarını görmeyince seni hatırlamasın? O kadar basit mi sanıyosun ..
Ben gidip ex nişanlını parçalamak istiyorum cidden sinirlerimi bozdu benim

Tatlım sizin bir ilişkiniz oldu tek paylaşımınız eşyalar mı ki eşyalarını görmeyince seni hatırlamasın? O kadar basit mi sanıyosun ..
Ben gidip ex nişanlını parçalamak istiyorum cidden sinirlerimi bozdu benim

Özelden hemen adres yazayım ister misin. :)

Birde sanki sen sürekli ona mesaj atıp arayıp taciz ediyomuşsun gibi bir havaya girmiş ne kafasız bir çocuk bu ya ..çakacaksın terliği ağzının ortasına bak bakalım birdaha sesi çıkıyor mı aaaaa beni salon kadını çizgimden çıkardı valla :))

Sevila kendine gel sen ciddi ve keskin yorumlarınla tanınıyorsun bu ne hal :52::52:

Back
X