Hayırlısı

Olay ailen ve yapmaları gerekip yapmadıkları şeyler falan değil biziz dedim. Onlar bana o lafları ederken ben senden "benim nişanlımı yanlış tanımışsınız, o paragöz değildir takı değildir derdi." demeni bekledim, arkamda duramadın ki dedim...

Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...

Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...

Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...

Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...
Blof yapiyor ha diye birini bulmak kolaydi sanki kanma bunlara sakin.

Ailesi günlerdir heyecanla bekliyormuş belki ben ararım da barışırız diye ama ben onları kötü biliyormuşum hala...
İşi gücü derdi zoru her şeyi beni suçlamak. Ve bir de daha fazla üzme beni diyor. Üzülür müsün ki sen? Taş yahu o kalp. Sevgi yok ki içinde. Bana olan sevgi yok en azından. Ona eminim...

Keşke en başında kabul etmeseydim. Keşke reddetseydim. Sevgili de olmasaydım uzaklaşsaydım kaçsaydım ondan...

fikrini değiştirmek için bir şey yapmadım mı? son yürüğüdümüzde dedim, ondan sonra da mesaj attım yeni bir hayat, gelirsen senle gelmezsen sensiz diye. sen ne yaptın hep sustun. gel konuşalım dedim gelmedin. savaşmak için sen azıcık çabalayıp babanın tavırlarına dur diyemedin. neyi ne kadar istediğimi hiç gizlemedim, tekrar etmeme grek yoktu. çabalamadın diyorsun ama kaç kez her şey kötüye gidiyor özür dile dedim, tutturdun onlar benden küçük diye dönüp bakmadın kendine. insanlar ne yaptı ben ne yapıyorum demedin. her tartışmada her zaman sadece ben haklıyım dedin

Bunu yazdı.

Ben senin yerinde olsam, "sen de annene ben küçüğüm diye benden özür dilemesine müsaade etmedin, e o zaman benden küçük kardeşlerinden özür dilememi neden bekliyorsun "derdim, dayanamazdım. Çifte standart buna denir.

Pesss. Bir de sen özür dileyecekmişsin öyle mi? Allah'ın sevdiği kulusun herhalde canım benim. Bu ego, bu ailecilik pes dedirtecek cinsten. Sen özür beklediğini söylüyorsun, geçmiş karşına hala kızkardeşlerinden özür dilemeni bekliyor. Burunları yere düşse almayacaklar he.

Son düzenleme:

şimdiye kadar bir şey yazmadım ama tutamıyorum artık. tehdit ediyor resmen seni. sen olmazsan başkasını alıcam hayatıma, adımını ona göre denk al diyor. ne cüret bu. gerçekten çok yüz vermişsin. altta kalma lütfen, bu dedikleri seni korkutup geri basmak zorunda bırakmasın. okuduğum kadarıyla hep haklı gördüm seni.

Blof yapiyor ha diye birini bulmak kolaydi sanki kanma bunlara sakin.

Bir mühlet daha verdi... Gülsem mi ağlasam mı...
Yarın öğlen ailesiyle konuşacakmışım, ben her şeye varım diyecekmişim de Ağustos'ta evlenecekmişiz...

Kabul etmiyorsan cevap da yazma dedi. Yazmadım.

Ben olsam "ikide bir bana yeni bir iliskiye baslamaktan bahsediyosun bir deil iki deil.belki de coktan ayarlanmisti sana da sen simdi yolunu yapiyosun.belki de bu yuzden hicbir sucum olmadigi halde bana iftira atildi.bu yuzden sen de gonlumu almaya calismadin cunku zaten sana yeni birini dusunmuslerdi.yoksa neden bir genc kiz en guzel zamanlarinda yapmadigi seylerle suclansin ? neden nisanlisi onu dinleyip anlamak bile istemesin neden herkese karsi evlenecegi kizin arkasinda durmasin.belli ki bu isin bitmesi istenmis belli ki coktan birileri ayarlanmis"derdim.

Yarın öğlen ailesiyle konuşacakmışım, ben her şeye varım diyecekmişim de Ağustos'ta evlenecekmişiz...

Konunu takip ediyordum ama cevap yazmamistim dayanamadim.
Bi umut pismandir sevdigini seni ozledigini falan dile getirir diye dusunmustum ama su hale bak.
Yarin oglen arayip hepsinden osur dileyip gonul alacaksin yani pess ya pess
Bak sakin uzulme sakin...
Soylediklerinin etkisine girme sakin.
Bak sende hala bitti dememissin seni cok iyi taniyor ve sonuna kadar kullaniyor kozlarini.
Sem bitti demedikce danl etmeyeck kafasina

Biliyorum ki seviyosun en ufak bir ilimli adim atsa findik bosver seviorsan arkasinda dur diyecektim. Bu ne curret bu ne terbiyesizlik. Senin incinen gururun butun aileyle yuzgoz olmak durumunda kalisin kendi ailene rezil olusun bunlar hic ortada yok. Bu adamin egosu cok yuksek sen hicbir konuda kndini anlatamazsin cunku at gozlukleriyle bakiyor hayata ve acayip gaza geliyor. Canim cok sabirlisin ben olsam simdiye arkamdan kostugun gunleri ne cabuk unuttun kendini kafdaginin tepesinde goruyorsun galiba bulunmaz hint kumasimisin benim vicdanim rahat kimseye bir sey yapmadim bir daha beni rahatsiz etme derdim. Ben biras fevriyimdir sinirle yaziveririm sen benim yaptigimi yapma ama.

Canım ya muhabbettler bu konusmalar seni daha çok yıpratır gibime geliyor ve gerçekten uzuluyorsun keşke daha az yipratsan kendini.Benim önerim yolun açık olsun,ben elimden gelenden fazlasını yaptım sen görmek istemedin.Bu hayatta herkes kendi seçimlerini yaşar demen.

Bu tip erkeklerin nesli tukensin lutfen yaa
Resmen ailesine kendini kanitlamaya caliyor bakin nasil dize getirdim demeye getiriyor.
Gece gece acayip daraldim yaw

Özrü kabahatinden büyük başkasını bulurum diye blöf yapıyor, hem de yeni bir mühlet tanıyıp kendince hala senin alttan alarak özür dileyerek barışmanı istiyor. Ailelere karşı da topu sana atıyor sen uğraş diyor.

Sen sevginden iyi niyetinden kabul edip evlenseniz bu olayları ne eski nişanlın unutup ört bas eder, ne de ailesi. Senin aileni de suçlu görüyorlar çünkü. 2 kere 2, 4 yani bu kadar açık.

Onu bunu bilmiyorum da bu defa yazdıklarınız bile beni kendime getirmiyor.

Sanki ağlamaklı bir aşk filminin başrollerindeyiz de o filmi izliyorum gibi. Hep böyle yaşadığımız güzel şeyler, bana o yazdığı şiirler geçiyor gözümün önünden.

Hepiniz bana sabırlı diyorsunuz ama ben sabırlı falan değilim. Ben dayanamıyorum ki katlanamıyorum bu kadar acıya..

Ben olsam "ikide bir bana yeni bir iliskiye baslamaktan bahsediyosun bir deil iki deil.belki de coktan ayarlanmisti sana da sen simdi yolunu yapiyosun.belki de bu yuzden hicbir sucum olmadigi halde bana iftira atildi.bu yuzden sen de gonlumu almaya calismadin cunku zaten sana yeni birini dusunmuslerdi.yoksa neden bir genc kiz en guzel zamanlarinda yapmadigi seylerle suclansin ? neden nisanlisi onu dinleyip anlamak bile istemesin neden herkese karsi evlenecegi kizin arkasinda durmasin.belli ki bu isin bitmesi istenmis belli ki coktan birileri ayarlanmis"derdim.
"İnsanin esini yeri gelince annesine babasina karsi bile savunur,cunku o es sana Allahin hediyesi emanetidir.ben kim olursa olsun esime laf soyletmem.kim olursa olsun sustururum.ona yapilan haksizlik bana yapilmistir cunku.ama ben senin icin o kadar kiymetsizmisim ki birak savunmayi suclayan sen oldun.belki de aklinda surekli bahsettigin benden sonra gidecegin su kiz oldugu icindir.besbelli sen coktan planini yapmissin"gibi bir msj atardim

Arkadaşım kendini niye bukadar ezdiriyorsun. Sana hala bu mesajları atabiliyosa senden yüz bulduğu için. ben olsam çoktan ayarı vermiştim. Ve sen bu mesajları aldığın sürece hayata devam edemiceksin. Niye kendine bunu yapıyosun? senin geleveğin hayallerin hedeflerin yok mu? niye hayatının merkezine bu olayı koyuyosun kpss yaklaşıyor sen hattını değiştir bundan sonra sana mesaj atamasın kendi haksız daha sana mühlet veriyor sen adım atsan bakın nasıl dize getirdim diyecek bir ömür ailesine boynun eğik olacak bu nasıl iş hattını deiştir kendi geleceğini kurmaya bak lütfen .

Onu bunu bilmiyorum da bu defa yazdıklarınız bile beni kendime getirmiyor.

Sanki ağlamaklı bir aşk filminin başrollerindeyiz de o filmi izliyorum gibi. Hep böyle yaşadığımız güzel şeyler, bana o yazdığı şiirler geçiyor gözümün önünden.

Hepiniz bana sabırlı diyorsunuz ama ben sabırlı falan değilim. Ben dayanamıyorum ki katlanamıyorum bu kadar acıya..

Hepsi gecicek ama sadece zaman gerekli canım

"İnsanin esini yeri gelince annesine babasina karsi bile savunur,cunku o es sana Allahin hediyesi emanetidir.ben kim olursa olsun esime laf soyletmem.kim olursa olsun sustururum.ona yapilan haksizlik bana yapilmistir cunku.ama ben senin icin o kadar kiymetsizmisim ki birak savunmayi suclayan sen oldun.belki de aklinda surekli bahsettigin benden sonra gidecegin su kiz oldugu icindir.besbelli sen coktan planini yapmissin"gibi bir msj atardim
Bence kesinlikle bir baskasi yok. Tek derdi ailesine kendini kanitlamak. Bakim bir baska yenge vakasi olusmayacak bu kiz ben ne dersem onu yapar size sirt ceviremez korkmayin havasi vermek.

Back
X