Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir mühlet daha verdi... Gülsem mi ağlasam mı...
Yarın öğlen ailesiyle konuşacakmışım, ben her şeye varım diyecekmişim de Ağustos'ta evlenecekmişiz...
Kabul etmiyorsan cevap da yazma dedi. Yazmadım.
Bir de diyor ki bana dua et de mutlu bir yuvam olsun, ben sana edeceğim.
Naptin konusuyor musunuz hala?Kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Hiç böyle olmamıştım, bu sefer resmen dağıldım.
Kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Hiç böyle olmamıştım, bu sefer resmen dağıldım.
Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...
Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...
Naptin konusuyor musunuz hala?
Dagilacaksin tabiki yasadigin kolay birsey degil. Suan icin uzulmen o kadar normal ki. Normal olmayan bu durumu uzatman. Bir an once engelle gitsin her defasinda uzulecek misin boyle? Yapma artik bunu kendine.
İlk başta son 4 dk kaldı, hala sonsuza kadar susmanın inadındasın diye mesaj attı.
Ben de içimdekileri uzun uzun anlattım.
Bana düşün dedin ama fikrimi değiştirmem için hiçbir çaban olmadı ki, bana şeytan diyen biri için mi tekrar düşünseydim dedim. Anlamsızdı bu saatten sonra ama kuru bir özür bile dilemedin ki onca hakaret için dedim.
Bana hiçbir şey vermedin dedim. Biliyorum şimdi aileme şöyle yaptın böyle yaptın ama ben yine de sana süre verdim daha ne yapayım diyeceksin ama fikrini değiştirmek için hiçbir şey yapmayacağım ama gönül rahatlığıyla söylüyorum ki ben senin ailene hiçbir saygısızlık yapmadım hatta onları kendi ailemden ayırmadım dedim.
fikrini değiştirmek için bir şey yapmadım mı? son yürüğüdümüzde dedim, ondan sonra da mesaj attım yeni bir hayat, gelirsen senle gelmezsen sensiz diye. sen ne yaptın hep sustun. gel konuşalım dedim gelmedin. savaşmak için sen azıcık çabalayıp babanın tavırlarına dur diyemedin. neyi ne kadar istediğimi hiç gizlemedim, tekrar etmeme grek yoktu. çabalamadın diyorsun ama kaç kez her şey kötüye gidiyor özür dile dedim, tutturdun onlar benden küçük diye dönüp bakmadın kendine. insanlar ne yaptı ben ne yapıyorum demedin. her tartışmada her zaman sadece ben haklıyım dedin
Bunu yazdı.
Olay ailen ve yapmaları gerekip yapmadıkları şeyler falan değil biziz dedim. Onlar bana o lafları ederken ben senden "benim nişanlımı yanlış tanımışsınız, o paragöz değildir takı değildir derdi." demeni bekledim, arkamda duramadın ki dedim...
Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...
Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...
Herkese çok teşekkür ederim. Biraz fazla üzüldüm bu defa. Kafam da dalgın iyice. Hepinize tek tek cevap veremiyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum gerçekten.
Kendini toparlamaya calis biraz hersey güzel olacak ben bunu hissediyorum sen nasıl güzel bir insansın bak yüzlerce sayfada onlarca insan senin üzülmemen için çabalıyor bunun farkında ol yeter