Hayırlısı

Rabbim sabir versin Allah yardimcin olsun zor bir durum:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani belki alakasiz ama kendimden ornek veriyim.
Yeni evlendik kv ya hep bizde yada biz ordayiz buda benim canimi fazlasiyla sikiyor.
Suratim dusuyor hic konusmuyor ve gulmuyorum haliyle evliligimi yasamak istiyorum.
Kv esime sikayet etmis beni surat asiyor konusmuyor diye.kv sonradan anlatti esim demis ki anne sen yanlis anlamisindir haticezehra oyle yapmaz.evlilige alismaya calisiyor biraz anlayisli ol demis.
Ama ben bal gibi surat asiyordum.esim gelipte niye surat asiyorsun bile demedi dusun.
Kv bir daha beni sikayet etmeye cesaret edemedi..
Yani arkadasim sen bu aileyle cok uzulurdun.adam olan adam sevdigini hakkiyla savunacak yok oyle dava

Eski nisanlinizi islak odunla dovebilir miyim? Allah askina gece gece sinir kat sayım yukseldi. Kurtardiniz kendinizi böyle birinden gercekten sadaka falan verin. Hic boşuna mutlu yuvasi icin dua da beklemesin. Kirsin dizini otursun anasinin bacisinin dizinin dibinde, elin kizinin da basini yakmasin bari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir mühlet daha verdi... Gülsem mi ağlasam mı...
Yarın öğlen ailesiyle konuşacakmışım, ben her şeye varım diyecekmişim de Ağustos'ta evlenecekmişiz...

Kabul etmiyorsan cevap da yazma dedi. Yazmadım.

Beyefendinin de lutuflari hic bitmiyor. Kiymetini bil cocugun bak yine muhlet vermis.

Bu ne ozguven yahu?

Bir de diyor ki bana dua et de mutlu bir yuvam olsun, ben sana edeceğim.

Adam bildigin ergen. Bak hala duzeltmek adina adim atacagina hirslandirarak birseyler yapmaya calisiyor. Kendisi gercekten cok cig bir insan. Boyle bir ailede kolay kolay pismez o. Yarin bir gun evlenince en ufak birseyde "boyle yapma ayriliriz sonra ben baskasini bulmak zorunda kalirim heaa" mi diyecek?

Bak fndk bunlarla vakit kaybederek hala vakit kaybediyorsun. Bir an once acini yasayip icini sondurup normal hayatina devam etmen gerekiyor. Boyle surekli her mesajda tekrar basa donuyorsun yazik kendine. Icin acisa da kes at boyle surerse acin hic bitmez.

3 Yıla yakın bi ilişkim var. Bir gün ciddi kavga ettik. Ablası mesaj attı sevgilim çok üzgünmüş. Ne yaptım ? asla cevap vermedim. Bak sevgilimde asla konusunu açmadı niye cevap atmadın demedi. Sen karşındakine duruşunu mesajını sınırını bildireceksin.bildireceksinki herkes yerini bilsin. O kız kardeş nasıl size karışabilir ben muhatap bile olmam vücut dilimle çizerim sınırımı. Yapmayın etmeyin. Zaten babanızda istemigormuş baştan sağlıksız herşey. O sizin kötülüğünüzü istemez ailenizi sakın karşınıza alıpta bu adamı asla affetmeyin çok pişman olursunuz.

iyi de arkadaşım sen zaten olayların en başında nişanlının abisini aramadın mı? Adam da sana bir sürü laf saymadı mı durduk yere? Sen zaten onun ailesini aradın yani, ama hiçbir olumlu adım görmedin. Şimdi neden tekrar senin araman bekleniyor?

Ayrıca bu adam değil miydi sana sen yüzüğünü çıkarmaya kıyamazken "o yüzüğü takmanın anlamı yok ben bitirdim" diyen, ile yüzüğü geri ver diye tutturan? Şimdi sen ayrılmak istedin, savaşmadın oldu adı. Bu nasıl bir dengesizliktir anamadım. Adam durduk yerde alelacele nişanı bozdurdu, aileleri araya karıştırdı, olayı geri dönülmez hale getirdi, şimdi de senin ailelerle konuşup olayı toparlamanı istiyor.

Eğer sen onun ailesini arayacaksan, o da senin aileni arasın özür dilesin o zaman. Senin ailen üzülmedi mi? Onlaın da gönlü alınsın.
Ama yok tabi, erkeğin ailesi hep kıymetli ülkemizde.

Kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Hiç böyle olmamıştım, bu sefer resmen dağıldım.

Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...

Kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Hiç böyle olmamıştım, bu sefer resmen dağıldım.

Dagilacaksin tabiki yasadigin kolay birsey degil. Suan icin uzulmen o kadar normal ki. Normal olmayan bu durumu uzatman. Bir an once engelle gitsin her defasinda uzulecek misin boyle? Yapma artik bunu kendine.

Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...

Onun amacı da bu zaten, içini acıtmak. Senin yapacağın şey ise o kıza Allah'tan sabır dilemek.

İnan acın da hafifleyecek ama şimdi kör aşık evlensen, senesi dolamadan pişman olursun evlendiğine. Hiç bunlarla aklını bulandırma. Isıracak köpek havlamaz diye bir söz var sözüm meclisten dışarı.

Son düzenleme:

Icini suan acitir, o zaman icin coktan sogumus olacagindan hicbirsey hissetmezsin. Hayatinin bundan sonrasini surekli bu duygulari hissederek yasayacagini zannetme sakin.

Naptin konusuyor musunuz hala?

Yok konuşmuyoruz. Yarın öğlen ailemi ara barışalım kabul etmiyorsan cevap verme demişti. Vermedim. O da sustu.

Dagilacaksin tabiki yasadigin kolay birsey degil. Suan icin uzulmen o kadar normal ki. Normal olmayan bu durumu uzatman. Bir an once engelle gitsin her defasinda uzulecek misin boyle? Yapma artik bunu kendine.

Whatsapp'tan engelledim zaten tüm ailesine de kendini de. Normal mesaj olarak attı bunları. Ama zaten bu konuşma bir şekilde muhakkak olurdu. Bundan sonra daha aramaz.

Ya lütfen mantikli olmaya calis,bu nasıl bir çelişki nasıl bir ergenliktir yazın evlenecekmis.Canını acitmak için herşeyi kullanıyor bu adam ben bu konularda çok safimdir ama ben bile görüyorum ki bu adam seni üzmek herşeyi yapar.Hayallerini,umutlarını anlıyorum ama zaman geçtikçe anlayacaksın durumun vehametini ve sukredeceksin.

İlk başta son 4 dk kaldı, hala sonsuza kadar susmanın inadındasın diye mesaj attı.

Ben de içimdekileri uzun uzun anlattım.

Bana düşün dedin ama fikrimi değiştirmem için hiçbir çaban olmadı ki, bana şeytan diyen biri için mi tekrar düşünseydim dedim. Anlamsızdı bu saatten sonra ama kuru bir özür bile dilemedin ki onca hakaret için dedim.

Bana hiçbir şey vermedin dedim. Biliyorum şimdi aileme şöyle yaptın böyle yaptın ama ben yine de sana süre verdim daha ne yapayım diyeceksin ama fikrini değiştirmek için hiçbir şey yapmayacağım ama gönül rahatlığıyla söylüyorum ki ben senin ailene hiçbir saygısızlık yapmadım hatta onları kendi ailemden ayırmadım dedim.

fikrini değiştirmek için bir şey yapmadım mı? son yürüğüdümüzde dedim, ondan sonra da mesaj attım yeni bir hayat, gelirsen senle gelmezsen sensiz diye. sen ne yaptın hep sustun. gel konuşalım dedim gelmedin. savaşmak için sen azıcık çabalayıp babanın tavırlarına dur diyemedin. neyi ne kadar istediğimi hiç gizlemedim, tekrar etmeme grek yoktu. çabalamadın diyorsun ama kaç kez her şey kötüye gidiyor özür dile dedim, tutturdun onlar benden küçük diye dönüp bakmadın kendine. insanlar ne yaptı ben ne yapıyorum demedin. her tartışmada her zaman sadece ben haklıyım dedin

Bunu yazdı.

Olay ailen ve yapmaları gerekip yapmadıkları şeyler falan değil biziz dedim. Onlar bana o lafları ederken ben senden "benim nişanlımı yanlış tanımışsınız, o paragöz değildir takı değildir derdi." demeni bekledim, arkamda duramadın ki dedim...

Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...

Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...

Bu nasil bencil nasil megolaman biri yahu!!
Boyle yazmasina uzulmek yerine icin rahat olsun bence. Onun egoistliginden bencilliginden anlayissizligindan bahsedip mantigini one koyarken acaba diye dusunecegin hicbir sey birakmamis saolsun, gonul rahatligiyla onu hayatindan cikarabilirsin.

Tum bu nesajlarin ozeti
-birsey yapmadin,
-ne hadle bunu dersin, ozur dile dediim sure verdiim daha ne yapayim... sen de gittin benim sinavimi mahvettin. Baban suclu sen suclusun aile boyu suclusunuz!

Bu kisi tek kelimeyle terbiyesiz!
Sakin findik sakın, dokecegin tek goz yasina degmez...

"her zaman ben haklıyım dedin" bunu ben de duymuştum ama gerçek olan bu, çünkü işlerine gelmeyince etraflıca düşünmüyor kendini üste çıkarmaya çalışıyor ne bulsam da söylesem üste çıksam derdindeler sanki. taviz verdikçe daha da kötü oluyor.
çok sinirlendim bu laflarına. ne inattır yahu, komik. sizi anlamayan, anlaşamadığınız biri hayat arkadaşınız olmamalı bence zaten.
lütfetmiş beyfendi zaman vermiş vs. asıl sizin demeniz lazım hatalarını anlaman için şu kadar süre diye. olması gerekenin aksine gidiyor bir şeyler.
hayret ediyorum insanlara. sizi hiç anlamamış görünüşe göre de anlamayacak birini kestirip atın derim artık.
dilinde sürekli başkasıyla evlenirim bilmem ne blöf vs. farketmez ne çabuk diline dolanmış? yapılmamalı da, aşığım seviyorum vs. deyip hemen bi başkasına niyetleneni görünce midem bulanıyor...
elbette üzülüyorsunuz normal, ama siz mantığınızın dediğinin sürekli farkında olmaya gayret ettikçe, kendinizi üzmenize değmediğini bildikçe git gide daha iyi olacak her şey.

Son düzenleme:

Evlensin cmm herkes evleniyor ama herkes mutlu olamiyor o simdi evlenir mutsuz bir evliklik olur sen 1-2 yil sonra evlenirsin mutlu iyi bie evlilgin olur...
sal gitsin sunu ya kafa yorduguna degmez
ergen hala bu cocuk bu

Herkese çok teşekkür ederim. Biraz fazla üzüldüm bu defa. Kafam da dalgın iyice. Hepinize tek tek cevap veremiyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum gerçekten.

Herkese çok teşekkür ederim. Biraz fazla üzüldüm bu defa. Kafam da dalgın iyice. Hepinize tek tek cevap veremiyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum gerçekten.

Kendini toparlamaya calis biraz hersey güzel olacak ben bunu hissediyorum sen nasıl güzel bir insansın bak yüzlerce sayfada onlarca insan senin üzülmemen için çabalıyor bunun farkında ol yeter

Kendini toparlamaya calis biraz hersey güzel olacak ben bunu hissediyorum sen nasıl güzel bir insansın bak yüzlerce sayfada onlarca insan senin üzülmemen için çabalıyor bunun farkında ol yeter

Farkındayım farkında olmam mı hiç... Allah hepinizden razı olsun.

Ne acı aslında. Beni görmeyen o kadar insan sadece yazdıklarımı okuyarak destek çıktı ama yıllarımı her şeyimi verdiğim insana sevdirememişim kendimi...

Back
X