Hayırlısı

Kazen ve Mune'ye mesaj attım konuma müdahale etmeleri için ama uyudular sanırım.

Kal geldi bana. Ağlıyordum şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Artık bir boşvermişlik hakim bende.

Bak ex e tşkkr etmen gerek.. Boşvermişlik geldiyse şu en son yaptıkları sayesinde.. Hakkını yeme

Boş vermeyede devam et.. En nefret ettiğim şey insanlar ayrılırken düzgün ayrılmayı beceremiyorlar.. Aşkım cnm dediğin kişi birden düşmanı oluyor ve acaba nasıl zarar veririm başlıyor..
Bir birimizde hakkımız var helalleşelim , rabbim hakkımızda hayırlısını versin Mutluluklar deyip ayrılma yok bizim millette
Sana şunu aldım. Şunu yedirdim, bunu dedim şöyle yaptın!!! Nasıl seviyesizleşiveriyorlar insanlar..bu yazdığımda kimseyi kast etmiyorum.. Tanıdıklara birbirini kötüleyen herkez için geçerli bu sözüm.. Yarası olmayan gocunmasın bir zahmet

Kazen ve Mune'ye mesaj attım konuma müdahale etmeleri için ama uyudular sanırım.

Konun silinmezki anca kapatılır yorum yapamayız.. Ama yinede okunabilir.. Hem rahatsız olan vars üye olmak bedava onuda dinleriz( görümceni)

Konun silinmezki anca kapatılır yorum yapamayız.. Ama yinede okunabilir.. Hem rahatsız olan vars üye olmak bedava onuda dinleriz( görümceni)

Burda ağız dalaşı mı yapalım ondan sonra. :)

Silinsin demiyorum zaten ama başka bir yere falan kaldırılabilir belki.

Hahaha okumasi cok hosuma gitti :)))
Belki okudukca biz ona ayna oluruz da insana deger vermeyi saygiyi ogrenir biraz.

Bir de senin paylastigin siiri nasil nerden okuyor kuzum ya, utanmadan yaziyor mu bir de. Hala kendine toz konduramiyor, kardesim iyilik yapti anlatmadinin derdinde:) neyse, kardestir candir cigerdir anlarim fakat bir de canan vardir... onun lugatinda senle veya sensiz diyerek evlilik arifesindeki yeni hayatinda onemsizlestirerek tanimladigi canan.

Hahaha okumasi cok hosuma gitti :)))
Belki okudukca biz ona ayna oluruz da insana deger vermeyi saygiyi ogrenir biraz.

Bir de senin paylastigin siiri nasil nerden okuyor kuzum ya, utanmadan yaziyor mu bir de. Hala kendine toz konduramiyor, kardesim iyilik yapti anlatmadinin derdinde:) neyse, kardestir candir cigerdir anlarim fakat bir de canan vardir... onun lugatinda senle veya sensiz diyerek evlilik arifesindeki yeni hayatinda onemsizlestirerek tanimladigi canan.

Canım ama bakış farkı diye bir şey var. Zaten olanları benim anlattığım şekilde görüyor olsaydı bu durumda olmazdık ki.

Burada ben ayrılığımdan bahsediyorum, kimlerin sorumlu olduğunu anlatıyorum. Neden eski güzel günlerimizi yad edeyim değil mi? Ama öyle düşünemez ki işte.
Bilmiyorum ben çok utandım ya.

Burda ağız dalaşı mı yapalım ondan sonra. :)

Silinsin demiyorum zaten ama başka bir yere falan kaldırılabilir belki.

Ağız dalaşı küfürle, edepsizlikle olur.. Yaptınmı öyle bişi? Yok
Oda gelir düzgünce yazar, yazmazsa ağzının payını alır.. Bir konuda olmuştu bu sabah, birbirini tanımayan bir sürü insan kıza bir güzel ağzının payını verdi.. Kavga yerimi cnm burası..

Bu arada demiş ki bizle alakalı şeyler anlatmışsın ama nişanda olanları anlatmamışsın. Babanın bizi evden kovduğunu da söyleseydin...

Ağız dalaşı küfürle, edepsizlikle olur.. Yaptınmı öyle bişi? Yok
Oda gelir düzgünce yazar, yazmazsa ağzının payını alır.. Bir konuda olmuştu bu sabah, birbirini tanımayan bir sürü insan kıza bir güzel ağzının payını verdi.. Kavga yerimi cnm burası..

Canım hayır da sonuçta görümcek diye bahsettim, geldim burada eteğimdeki tüm taşları döktüm. Onlardan artık soğuduğumu, sevemeyeceğimi falan söyledim. Kim bunları okuyup da hanımefendiliğini bozmadan münazara ortamı gibi tartışır ki

Bu arada demiş ki bizle alakalı şeyler anlatmışsın ama nişanda olanları anlatmamışsın. Babanın bizi evden kovduğunu da söyleseydin...
Onu da soleseydin bunu da soleseydin çok üzgünüm ama takıntılı bu adam yahu.Erkek mantığı daha farklı çalışır normalde :)Neyse şimdi yorumumu da içerler :):)çok pardon ya sinirlerim bozuldu benim

Back
X