Hayırlısı

Canım hayır da sonuçta görümcek diye bahsettim, geldim burada eteğimdeki tüm taşları döktüm. Onlardan artık soğuduğumu, sevemeyeceğimi falan söyledim. Kim bunları okuyup da hanımefendiliğini bozmadan münazara ortamı gibi tartışır ki

Hanım efendi biri öyle yapar.. Yapmazsa banlanır :)
Burası kadınlar kulübü.. Kadın deilde karı gibi yazan olursa , (buna herkez dail) banlanırız..

Onu da soleseydin bunu da soleseydin çok üzgünüm ama takıntılı bu adam yahu.Erkek mantığı daha farklı çalışır normalde :)Neyse şimdi yorumumu da içerler :):)çok pardon ya sinirlerim bozuldu benim

Aslında bahsettim o dediklerinden ama görmemiş olacak. Burada konumu takip eden herkes nişanımda olanları biliyor esasen.

6 ziyaretçi hala burada. :27:

Heeyyy ex... Burası kadınlar kulübü. Vazgeç artık okumaktan...

Yaptımsa yaptım. Oh iyi yaptım. Sizi tanıyan insanlara anlatsam daha mı iyi olacaktı? En azından buradakiler tarafsız gözle bakıp beni boş yere doldurmadılar.

Sevgili findik sayfanin badindab beri okuyorum ve hala sona gelemedim ama cevap yazamafanda edemedim dur dur biraz soluklan azicik kendine merhamet et kardesimm benimmm

Canım ama bakış farkı diye bir şey var. Zaten olanları benim anlattığım şekilde görüyor olsaydı bu durumda olmazdık ki.

Burada ben ayrılığımdan bahsediyorum, kimlerin sorumlu olduğunu anlatıyorum. Neden eski güzel günlerimizi yad edeyim değil mi? Ama öyle düşünemez ki işte.
Bilmiyorum ben çok utandım ya.

Senin utanman gereken bir ayibin yok fndk, onlar okuduklarindan utanmiyorlarsa sen ne yapabilirsin ki?
Keske erkek arkadasim nickimi bilse de okusa belki ona anlatip da anlamamakta israr ettigi seyleri gorur empati yapar diye dusunmuslugum var.

Sen dedikodu yapmak isteseydin olan biteni reelde herkese anlatir hem yaygara cikarir hem de onlari kotu duruma dusururdun fakat bunu yapnamak icin tum ofkeni derdini acini buraya akittin.
Her birimiz sana yesil dev olmak icin cabaladik, keske o olsaydi da yaninda kardesiyle seni yuzgoz etmeden bu konuyu kapatmayi becerebilseydi, ne kardesinin ne de senin kalbini kirmadan guzellikle sorunu cozebilseydi, sen de paylasma ihtiyaci duynasaydin. Aksine isi yokusa surdu, o da yetmezmis gibi herkese sınır koymak yerine guya had bildirdi.

Bugun sana o mesajlari atan ayni sahis degil mi? Baskasiyla evlenicem diye cumle kurabilen o degil mi? Birak ne okuyorsa okusun, takmana bile degmez.

Bosveeerrr....
Ailesiyle nisanlisi arasinda dengeyi kuramayan biriyle asla mutlu olamazdin.hep seni ezdirirdi bu adam.omrun ailesinden ozur dilemeklemi gececek birak allah askina.
Bence sem gercekten mutlulugu hak ediyosun ve gercekten semi mutlu edecek biri cikar karsina....

Senin utanman gereken bir ayibin yok fndk, onlar okuduklarindan utanmiyorlarsa sen ne yapabilirsin ki?
Keske erkek arkadasim nickimi bilse de okusa belki ona anlatip da anlamamakta israr ettigi seyleri gorur empati yapar diye dusunmuslugum var.

Sen dedikodu yapmak isteseydin olan biteni reelde herkese anlatir hem yaygara cikarir hem de onlari kotu duruma dusururdun fakat bunu yapnamak icin tum ofkeni derdini acini buraya akittin.
Her birimiz sana yesil dev olmak icin cabaladik, keske o olsaydi da yaninda kardesiyle seni yuzgoz etmeden bu konuyu kapatmayi becerebilseydi, ne kardesinin ne de senin kalbini kirmadan guzellikle sorunu cozebilseydi, sen de paylasma ihtiyaci duynasaydin. Aksine isi yokusa surdu, o da yetmezmis gibi herkese sınır koymak yerine guya had bildirdi.

Bugun sana o mesajlari atan ayni sahis degil mi? Baskasiyla evlenicem diye cumle kurabilen o degil mi? Birak ne okuyorsa okusun, takmana bile degmez.

Evet aslında öyle. Benim yapım budur, içime atmak istemem hiçbir şeyi. Kaldı ki çok zor atlatılabilecek bir şeydi bu.
Gidip sağa sola anlatsam bundan daha kötü değil mi? En azından sizler onu tanımıyorsunuz. Hakkında ne düşündüğünüz de önemli değil bu yüzden. Yalnızca beni teskin ettiniz.

Bosveeerrr....
Ailesiyle nisanlisi arasinda dengeyi kuramayan biriyle asla mutlu olamazdin.hep seni ezdirirdi bu adam.omrun ailesinden ozur dilemeklemi gececek birak allah askina.
Bence sem gercekten mutlulugu hak ediyosun ve gercekten semi mutlu edecek biri cikar karsina....

Amin çok teşekkür ederim. Gelen gideni aratmasın da. :50:

Ne demek senin icin gercekten üzüldüm yaklasik olarak 3 saatir acmis oldugun konunu okuyorum ve sayfa 78 deyim İnsallah gelen gideni aratmasin tabi ama sende cik dolas kendini dinle Allahtan, havalar güzele doğru gidiyorda kendini cabuk toparlamana yardimci olur ..zaman simdi moral zamani ...güzel yüreğin bu olaylarla dahada güzelesmistir yazdiklarin seni öyle anlatiyor...

Akşam gene uyuyakalmışım canım seni merak ediyordum neler olmuş öyle yahu :1:utanıyorum falan demişsin canım sen utanılacak bir şey yapmadın ailenle konuşamama yani herşeyi her hissettiğini anlatamamanı kast ediyorum,.ex nişanlın ve ailesi seni sürekli suçlasın,etrafa ayapman gereken açıklamalar içinde bogulurken seni tarafsız dinleyecek bir platforma girmişsin ne güzel etmişsin seni tanıdık bu yüzden belki yazılanlar seni kendine getirdi herşeyi alttan almaya alışkın sen hata yaptığını eski yaşanılanlarıda daha iyi mukayese etme durumuna geleni sagladı..Çünki herkes sen haksızsın tüh kakasın (ex in ailesi) özür dile, yanlış yaptın diyerek baya ezmişler ama sen buraya gelerek benim gibi de düşünen varmış hatta %99 seninle hemfikiriz biraz rahatladın bunca kişiye kendini anlattında ex seni anlamadı gitti ..Ama işte buda anlamak istenilen kadar anlaşılıyorsun fikrini tekrar hortlatıyor :ssz: ....Sen canını sıkma kardeşim herkes yaptıgından utanıcak anlayacak seni pişman olacak ama sen o vakitte degerini bilip arkada duran seni hakeden biriyle yavnı kuracaksın inş. Bu kadar torpil allahın hiç bir kuluna nasip olmaz adam geri adım atmayarak ileride yaşayacakların için seni uyarıyor..Bir sevgili nişanlı veya eş konu ne olursa olsun herhangibir konuda tartışma küsme falan olduğunda haklıya haksıza bakmadan özleminden duramaz sevgisini hissedersin kayıtsız kalamazsın ben o yüzden küsmeleri barışma kısmından dolayı çok severim... kaç sayfa kaç gün olmuş adam özlem dolu sevgi dolu tek lafı var mı şirket mi kuruyorsunuz yuva mıek neyine inanacaksın güveneceksin ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN canım yolun açık olsun iyi oldu onun burayı okuması belki dank eder kafaya bu kadar kadın yalan söylüyor olamaz onun şunu da bunu da anlatmadın kardeşimi şeytan gibi gösterdin lafından sonra iyi ve kötü ne varsa yazdığını bizzat okuyarak gördüm o okuyor ve görmüyor daha ne denir ki bu şahısa :53:

Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...

Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...

Allahım ne gicik yok zamanlar vermeler burnu düşse almayan cinsten kendi senin aileni arasında bir Özür dilrsin konuşsun terbiyesizlik yapıyor

Yok sınavları varmış bidi bidi benim eşim var ya çalışıyor tabiki ama öyle deli gibi değil her akşam tekrar ediyor anca adam dersin başına onda oturuyor ne yani bir yola girdiyse her dakika hakkımı yedin diye başımıza mi kalkacak..ben doktor kontrolüne yalnız gidiyorum izin alamıyor diye sende nelerden vazgeçtin kimbilir tek hakkı yenilen o değil.
Utanmadan neler bekliyor resmen kendi gurur abidesi seninki yerlerde olsun istiyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...

Yarabbim sabah sbaah cinleri tepeme çıkardı yahu evlensin elleme bak seviyorsun anlıyorum haklida olabilirsin emek vermişsin ama bu dediği laf ilk mi yeter git yarın evlen de bu ne yahu en ufak tartışmada bile bunu deyip durdu. ..sencede itici gelmiyor mu karakteri oturmamis olarak görmüyor musun. .Allah aşkına bu ne ya yazın evlenecekse hemen hazır demek ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...

hiç panikleme, bu gelgitlerin bir süre daha olacak. kimi gün için acıyacak, kimi gün iyi ki bitti diyeceksin. öyle hemen evlenmek kolay değil, hele ki yarım kalan büyük bir aşkın ardından. evlenenleri görüyoruz aynı hızla boşanıyorlar. duruşun güzel hiç bozma canım, Allah'a sığın, ailene sığın, geçecek.

Bir de akıl hocaların diye bahsettiğin kim demiştim, sizlermişsiniz akıl hocalarım. Ahirette de sizlere hesap soracakmış dedikodularını yapmışız çünkü.

Hesap mi soracakmis?

Heeey ex burada yazanlardan oturu kusura bakma olur mu. Cunku tam kendimizi ifade edemedik. Burada ne yazildiysa en az 2 katisin.

Ex enişte orada misin günaydın:))))
Fındık a ne cektirdiniz beeee
Sen ve kardesin ;))
Ama sana bi sır vereyimmi
Siz bu kafada oldugunuz sürece sen kimle evlenirsen evlen mutlu olamazsin
Cunku ailenle eşin arasında sınır cizmeyi beceremiyorsunnnnn
Bu kizda kendini hak eden biriyle evlenip coook mutlu olacak inssss

Back
X