yakalanmışsın galiba ay ne korktuğum şey. daha okumadım önceki sayfaları okuyunca beyefendinin söylediklerine bakınca tekrar yorum yapacağım ama. şu fiziki yönden yapılan yorumlar için vicdan azabı duymamalısın onlar zaten gerçeklerdi. biz exine çirkin demedik sadece yanyana geldiğinde güzellik bakımından eşit değilsiniz dedik. ki önemli olanda iç güzelliğiydi karşındakini kırıp dökmemekti ama kendisinin neler neler yaptığını bildiğimiz için, daha rahat konuştuk ama okuyorsada kusura bakmasın.
bunlarıda ona hitaben yazıyorum bak buraya ex enişte.
ben aslında iyi biri olduğuna eminim ama daha öncede söylediğim gibi kullandığın kırıcı sözler kelimeler hep doldurulmuş insan sözleriydi. sen hiç o ortalık karıştıran kardeşini karşına alıpta sana ne oluyorda benim nişanlımın takı muhabbetine giriyorsun dedin mi? demedin üstüne birde gidip onun sana dikte ettiği bütün sözleri üstüne bin katarak şu kıza söyledin ve acı çekmesine sebep oldun.
bir düşün bu ayrılıkta sana ait olan bir kısım var mıydı? hayır yoktu bu ayrılığı yaşayan fındık ve ailendi. kardeşin abin. sen sadece ortada kukla gibi ailenin söylediklerini yaptın.
şimdi aklını başına al ve düşün kendin olarak düşün. bu ayrılığa razı mısın? sen istediğin diye mi oldu? yoksa senden tamamen ve hatta fındıktan da tamammen bağımsız bir şekilde mi oldu?
birde birde şunu söylemeden geçemiyeceğim. devamlı bu kızın annesine akıl hocası dedin durdun. şimdi okuda utan kadının olumsuz tek lafını göremeyeceksin ve hatta zaten bu duruma pek karışmadığını ve sadece kızının mutlu olmasını istediğini göreceksin sadece.
artık akıl hocaları bizlermişiz