- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
kayıp giden bebeklerimm... yumuk yumuk pembe mavi hayallerim.. her dafasında söylediğimse hayırlısı. çok uğraştık 1 kere 2 kere 3... 4.. 5.. 6 kere 7 kere... ağlaya ağlaya kurduğum hayaller bir gün gerçekleşirmi acaba. gözlerimden yumruk yumru yaşlar akıyor çünkü ben minik minik ellere mis kokulu saçlara hasretim burnu bana benzeyen gözlerini babasından alan bi yavruya hasretim. kimseyle konuşamıyorum anlatmak istemiyorum. 7 senelik evliyiz 7 düşüğüm oldu ne yapacağımı bilmiyorum. çok dua ediyorum. nereye gitsem hep bu konuyu açıyorlar neden düşüyor diye bana soruyorlar keşke bende bilsem. önceden uzun uzun anlatırdım ama artık yoruldum kimseyle görüşmek istemiorum çünkü her defasında ağlayarak dönüyorum.çünkü kırıyorlar, en son şunu bile duydum eşin iyiki boşamadı bizde gönderirler baba evine diye günlerce ağladığımı bilirim bunun gibi onur kırıcı şeyler yüzünden oysa yufka yüreklidir eşim eve bi bebek gelince gittiklerinde camımda kalan ellerinin izlerini bile silmiyorum seviyoruz biz onları daha ne diyebilirimki, korkuyorum vazgeçmek geliyor aklıma nedense son zamanlarda.. bilmiyorum yinede hayırlısı ..