Doğum kontrol hapiyla regl oluyordum kilo yapmaya başlayınca bıraktım. Bazen 2 ayda bazen 3 ayda 3 gün regl oluyordum. Nasıl hamile kaldım ben de şaşırdım :)
Benim hormonlarim çıldırdı. Durup dururken ağlıyorum sonra konuşurken uyuya kalıyorum. Sağ tarafimda ağrım var, normal dedi doktor. Bulantim henüz yok, cok şükür. Ben de çok korkuyorum, ilk 3 ay çok onemliymis çünküsürekli aklımda bişey olur mu diye. İnşallah canım, Allah herkesin yavrusunu bağışlasın, sağlıkla dünyaya getirsin
peki dogum kontrol hapini hemen brakinca mi hamile kaldin caanim?
Hayirli olsun cok erken fark edip gitmissiniz. Ben tam adet gunumde gitmistim daha sadece rahim kalinlasmisti bebis gorunmedi bile. 5 6 haftada keseyi 7 haftada bebegi ve kalp atisini gorduk. Allah size de nasip etsin o gunleri
Bundan sonra icmeyerek telafi edersiniz uzmeyin kendinizi. O zamanlar daha olusum asamasindaydi cok zarar gormemistir insallah. Farkinda olmadan neler yapiyoruz ben ogrenmeden once 15 kilo yegenimi tasidim kucagimda ustelik belirtiler hafif baslamisti ama aklima gelmedi bebek falan. Allah koruyor bebeklrimizi.Amin inşallah. Evet, çok erken fark ettim. Beklemek çok zor. İlk önce test sonucunu bekledim, şimdi 2 hafta beklemek zorundayım keseyi görmek için, sonra kalp atışı. Zorlu süreç ve korkuyorum. Rabbim erken fark ettirdi bence çünkü günde 1 paket sigara iciyordum. Bilmeden 3 hafta zehirledim ona üzülüyorumİnşallah sağ salim Herşeyini görüp kucağımıza alırız. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
Bundan sonra icmeyerek telafi edersiniz uzmeyin kendinizi. O zamanlar daha olusum asamasindaydi cok zarar gormemistir insallah. Farkinda olmadan neler yapiyoruz ben ogrenmeden once 15 kilo yegenimi tasidim kucagimda ustelik belirtiler hafif baslamisti ama aklima gelmedi bebek falan. Allah koruyor bebeklrimizi.
Zor bi surec gercekten her hafta birsey icin stres oluyorsunuz ama geciyor sonradan rahat olun.
Hemen kalmadım ama benim durumum başkaydı. Hapı bıraktım eşimle 3 ay ayrı yerlerde kaldık. 3 ay gorusemedik yani. Ama sonra hemen hamile kalmışım. Doktorlar anca tedaviyle hamile kalırsın yumurtaların da çok tembel demişlerdi.
Benım ablamdada var ve suan hamile canım inşallah seninde bir bebegin olur hiç canını sıkma yeterki Allah'tan ümidini kesme.kizlar selam.ne guzel hamilesiniz.banada dua edin lutfen.pko war bnde..
Canım benim yazını okuyunca inan çok üzüldüm.herşeyde bir hayır vardır. RABBİM hepimize sağlıklık sıhhatli eli ağağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin inşallah.Dün gece kanamam oldu ve degerlerim düştü. Bebeğimi kaybettim yani .. kimyasal gebelikmis. Çoğu kadinda olur ama fark etmezler dedi doktor. Şu anda çok kanamam var. Baş dönmesi ve ağrı .. Kalbimin acısını söylemiyorum bile ..
Pko luyum. Kendim regl oluyordum ama 1 buçuk bazen 2 ay bazen düzenli.
Benım ablamdada var ve suan hamile canım inşallah seninde bir bebegin olur hiç canını sıkma yeterki Allah'tan ümidini kesme.
İlaç kullanıyordu yasmin di ama bırakmıstı bazen 3 ay gormuyorum dıyordu karnı hamıle kalmadanda hamıle karnı gıbıydı adet olamamaktan evlendı daha nısan ayında temmuz ayında hamıle oldugunu ogrendı bıldıgım kadarıyla sogan kuru uyguladı kıstler yuzunden ama en son kıstı kaldımı kalmadımı bılmıyoruz suan 18 haftalık hamile
günde iki kere içiyordu ama içmesi biraz zor ben kokusunu duydugumda nasıl ıcıyorsun dıye sormustum salak gıbı :) bebeği olsun dıye ıctı tabıkı cay bardagıyla ıcıyordu
burda anlatıyor canım uygula sen de umarım şifa olur sana da
ne güzel hayırlı olsunHerkese merhaba, bugün erken gebelik testi yaptım 2.çizgiyi silik gördüm ve doktora koştum. Evet, hamileyim :) çok kucukmus henüz. Ağlamaktan soramadim beta hcg 143.95. Çıktı. Ne kadarlık hamileyim sizce ve bir daha doktora ne zaman gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?