- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Başladıgında buraya yaz canım senın için dua ederim bende hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.
Var canım ablamla anlaşmıs gıbı aynı anda oldu ama ay farkı olcak. İnşallah kötü bir şeyler olmadan alırım meleğimi kucağıma.
Bende kist vardı 1 ay yasmin kullandım sonra düştü sanırım doktora gittiğimde kaybolmus dedi ama bu gecen seneydi o sene hamile kalmadım ben eşimde spermle ilgili sorun vardı 2012 den bu yana bebegimiz olmuyordu eşime proxeed plus verdiler 6 ay kullandı bir kutusu 15 gun gıdiyor hiç aksatmadık saatini bile bu bittiği ay ben hamile kalmışım ama eşimin spermogram değerleri kötü çıktı. Allahımın işi işte çok üzüldük. 1 hafta sonra şüphelendim mısır kokusunu severim tiksindim patlıcan yemegi yemem canım cok ıstedı yaptım yedim direk solugu saglık ocagında aldım acaba dememek için kan verdim 5 haftalık hamile çıktım.
İnşallah moralini bozmamaya çalış hiç ummadıgın bir anda oluyor benım 2014 te işte kist düştüğünde klomen verdi folik asitle birde böyle iğne kutusu gibi yuvarlak bir hap var adını hatırlamıyorum ondan verdi sonra catlatma ignesi vuruldum falan hiçbiri bende işe yaramadı eşimin sorunundan haberimiz yoktu ona bakıttık doktoru proxeed plus verdi ama o işe yaradımı bilmiyorum ama ben en son hamile kaldıgımda çok ilişki yasamadık evde misafir vardı 2-3 kere belki birde ben birlikte olunca altına yastık koymam gerektigini okumustum normalde hemen kalkardım sabaha kadar altımda yastıkla uyudum belki ondandır bilmiyorum ama tıbbi olarak o değerle hamile kalmam çok ilginç Allahım ol dedi mi oluyor bunu kendim yaşadım bizzat.
.benim değil benim her sey normaldi kist önemli bir kist degilmiş adet oldugumda gitmişti eşimin degerleri hareketi sayısı cok dusuktu ilaçla daha da düşmüş ilaç bittiginde tahlil yaptırdı oradan biliyoruz. Yıkıldık resmen ama ben bir hafta sonra şüphelendigim için kan tahlili yaptırdım saglık ocagından ve hamile çıktım. Çok şaşırdık eşim inanamadı bende inanamadım idrar testi aldım inanamıyordum onda cok ınce silik cıktı belirsiz gibiydi hatta.
Ondan diyorum ya umudunu kesme diye bizimki bir mucize umarım okuyan herkesde bu mucizeyi yaşar.
İnşallah canım senin için ve tüm isteyenler için dua etcem geceleri yatmadan önce elimi karnıma koyup dua ediyorum hep Allahım nolur tüm isteyenlerede nasip eyle diye. Umarım dualarımız kabul olur bir an önce evlatlarımıza kavusuruz.
amın canım nekadar ıyı bırısın.maşallah sana
Soğan kürünü denedinmi canım aklım sende kaldı inşallah rabbimin de izniyle işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?