- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Doğum kontrol hapları bazılarında başta kanama yapıyor o yüzden o büyük risk canım.En mantıklısı doğum kontrol hapıyla geciktirmek. Onu da kullanmak istemiyorsan sık değiştirme şartı ile tampon kullanabilirsin. Ben sık sık tampon kullanırdım, hele ki yaz aylarında. 3-4 saatte bir değiştirince hiçbir zararı olmuyor merak etme.
Doğum kontrol hapları bazılarında başta kanama yapıyor o yüzden o büyük risk canım.
Ben temmuzda evlenecektim o Zaman Yasmine başladım. Bende kanama filan yapmamıştı açıkcası mayısta başlamıştım. Ama bazılarına kanama yapıyormuş doktorum demişti ki deneyeceğiz belki de sana uygun olmayacak bu demiş vermişti ama bende sorun olmadı. Özellikle geçiktirici ilaçlar varya ondan kullanması lazım şu durumda ben öyle tamponla filan rahat edemezdim galibaDüğüne 2-3 ay kala d.k. hapına başlaması gerekiyordu düzene girmesi için ama henüz başlamamış veya hap kullanmak istemiyor konu sahibi. O zaman adetli geçirecek tatilini yapacak başka birşey yok. Tamponla daha rahat hareket eder en azından onu kullanabilir.
Kanamaya mi engel olacak tamponBuarada adet zmni kullanilablcek cinselligi engellemeyen tampon cikarmslar. Hem adet oluomussun hemde sex yani..
Kanamaya engel degil... tampon ztn tutuyo kani disari birakmio.. ama bu tamponla sex yapilio yani..degisik bencede kullanamazdim sahsen, ama adamlar cikarmis yane :)Kanamaya mi engel olacak tampon
Reglini geciktirebilirsin bir dr danış benceKizceler Merhaba.
Acil yardımınıza bilginize deneyiminize ihtiyacım var.
21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .
Arkadaşlar başlığa takılmayın . Bende bunu yaşamanın ne kadar mucizevi birsey olduğunu biliyorum fakat , o tarihte olacağım için böyle bir başlık koydum. Bilginize
adet geciktirici alabilirsiniz. tatil dönüşü de bırakırsınız. jinekoloğa gidin en uygun tavsiyeyi o verecektir. zaten evlenmeden önce kontrollerinizi yaptırmanızı öneririm. bu sayede de bu konuyu görüşebilirsiniz.Kizceler Merhaba.
21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .
Arkadaşlar başlığa takılmayın . Bende bunu yaşamanın ne kadar mucizevi birsey olduğunu biliyorum fakat , o tarihte olacağım için böyle bir başlık koydum. Bilginize
PRIMOLUT N KULLAN CANIMKizceler Merhaba.
Ben geciktirici kullanmıştım sonrasinda bıraktım bi kaç gün sonra adet gördüm. Doğum kontrol hapı kullanacaksanız o da bi çözüm. Ben sınavım falan varsa bi kaç gün uzatirdim kullanmayi. Bıraktıktan sonra da regl olurdumKizceler Merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?