Hayırsız Anne-Baba Problemi :(

4Motion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
2
0
36
İstanbul
Beni düşünmeyen geliceğimi düşünmeyen sadece kendini düşünen bir ailem var. Diğer insanların ailesini gördükçe gerçekten imreniyorum çocukları adına yatırım yapıyorlar ellerinden geleni yapıyorlar biz rahat etmedik bari çocuklarım rahat etsin diye düşünüyorlar. Ama bizimkiler ise ben görmedim çocuğumda görmesin düşüncesinde yaşıyorlar ne yapıcam ne edicem bilmiyorum gerçekten. Üniversite sınavında bu sene başarısız oldum ne dershane ye gönderdiler ne başka birşey yaptılar ondan sonrada başarısız olunca dünyanın lafını yapıyorlar ve bana söyledikleri şey eğer üni kazanırsan bir işe girde yurt parasını filan kendin ödersin diyorlar masraflarını kendin karşılarsın ayrıca part time çalışırsın diyorlar anlamıyorum neden beni hiç düşünmüyorlar. :47:

bizden ıyı aılesı olanlar oldugu gıbı bızden kotu aılesı olanlarda var..
bu durumda senın aılenden beklentı ıcınde olmaman ve kendı kendıne bir şeyler yapman gerekıyor canım
çok çaba gostermelısın

Beni düşünmeyen geliceğimi düşünmeyen sadece kendini düşünen bir ailem var. Diğer insanların ailesini gördükçe gerçekten imreniyorum çocukları adına yatırım yapıyorlar ellerinden geleni yapıyorlar biz rahat etmedik bari çocuklarım rahat etsin diye düşünüyorlar. Ama bizimkiler ise ben görmedim çocuğumda görmesin düşüncesinde yaşıyorlar ne yapıcam ne edicem bilmiyorum gerçekten. Üniversite sınavında bu sene başarısız oldum ne dershane ye gönderdiler ne başka birşey yaptılar ondan sonrada başarısız olunca dünyanın lafını yapıyorlar ve bana söyledikleri şey eğer üni kazanırsan bir işe girde yurt parasını filan kendin ödersin diyorlar masraflarını kendin karşılarsın ayrıca part time çalışırsın diyorlar anlamıyorum neden beni hiç düşünmüyorlar. :47:

malesef bu hayatta herkez annesini ve babasını seçme şansı olmuyor canım....kiminin ailesi hayırlıdır bak onlarında evlatları hayırsızdır .....evlatları hayırlı olan ailelerde kendıleri hayırsızdır .....kimsenın hayatı mükemmel degil yanı .....fazla kafana takma ....sen okulunu bitir gerekirse çalış kimseyede boyun egme derim.....bellı bır yaştan sonra anne babalarımızda degışmiyor işte

Ah canim sen cok iyi anliyorum cunku benim sevgilimin ailesi de boyle.. 10 gunlugune eve geleyim der babasi 10 gun icin sna bilet parasi harcamam der, sevgilim param kalmadi açım der babasi gir bi ise calis der..

Yurtta kalirken yurt parasini kendisi oduyordu ailesi odemiyordu..

Boyle sorumsuz bencil ve dedigin gibi HAYİRSİZ aileler :(

sabret pes etme.seni çok iyi anlıyorum.benim babamda kıyımsızdır özellikle kızlarına.bana yol parası bile vermezdi okula giderken.ablam sayesinde okudum.hatta ne okuyorsun boşuna masraf derdi evlenip gideceğim faydam olmayacak düşüncesinde.azmettim okudum işe girieceğim.okul masraflarımı karşılamayan çeyizimi yaparmı sanki.şuan neye elimi atsam başarıyorum allahın izni ile sende sabret ve başar ;)

Back
X