Bi yastan sonra ergenlikten cikamamak gercekten cok cirkin duruyor. Senin cikmak istedigini de pek zannetmiyorum , ne istedigini bildigini de... Elbette insanlarin yasantilarinda aileleri ve cocukluklarinin etkisi cok tamam da cocuk esirgeme kurumunda ki herkesin intihar etmesi lazim o zaman. Yani etkenler ne olursa olsun bi asamadan sonra onlarla yuzlesir ve iradenizi ortaya koyarsiniz. Simdi erkek arkadaslarin vs var erkeklerle daha iyi anlastigini soylemistin ama takildigin yerleri de dusunerek inan 50 yasina geldiginde onlarin hicbirnin kalmayacaginin garantisini verebilirim. Defalarca soyledim yine soyleyecegim acil alkol tedavisine ve psikoterapiye ihtiyaciniz var. Ben de zamaninda problemli bir ergenlik gecirdim babamin vefatindan dolayi ama hersey ayarinda ,zamaninda ve tabiki de bir yere kadar. Ayni konulara senelerce bi adim ilerlemeden ayni sekilde yaklasimin zaman kaybindan baska bisey olmadigini dusunuyorum. Yani alkol bagimliligi uyusturucu bagimliligi vs insanin beynini geri donulemez sekilde sungere ceviriyor ve donusu olmuyor ama nerden donerseniz kardir. Cevremde beyni sungere donmus cok insan gordum bu sebeplerden ,en acisi da durumlarini farkedememeleri hala eskisi gibi olduklarini zannetmeleriydi.
Bence ne istediginizi bilin ki ya tamam memnunum aynen devam deyin ya da bi adim atmaya calisin
Bence ne istediginizi bilin ki ya tamam memnunum aynen devam deyin ya da bi adim atmaya calisin