- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başsağlığı ziyaretinde çay keyfimi yapılırmış böyle insanlarla ne işiniz var onu sorgulayınİyi akşamlar hanımlar;
Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.
Gücendim.
Öne sürecekleri sebepler umrumda değil ki. Gerçekten kırıldım.Komşularınızı gördüğünüzde nicin habersiz gittiklerini sorun. Icinizde kalmaz en aindan
öfkeyle birşey yapmayın diye dedim sonra kendilerini nimetten sayalar.plan yaparız diye konuşulmuş aramamaları cidden ayıp.Ben direkt mesafe koyacağım.
Müsait olup olmadığımı bilemezler çünkü gün belli değildi. Haberleşip beraber gidecektik.
Ben böyle şeylerde direkt uzaklaşıyorum. Daha önce konuşmasak neyse, herkesin uygun olan günü beklenirken bir anda bu foto çıkıyor ortaya.E iyi ya işte, yazın sizde paylaşama, yada gruba, birlikte gidecektik diye hatırlıyordum, haber vermediniz? Diye.
hepsi uygun olmuştur belki oturuyorlardı birden hadi aradan çıksın gidelim demişlerdir.konu sahibinide gözden çıkarmışlardır buarada.şimdi arasalar uygun değilim dese plan bozulacak diye düşünmüşlerdir.bu tarz şeylere çok şahit oluyorum.insanlar biraraya gelince hemen dışlıyorlar orada olmayan kişiyi gruplarda çok oluyor.Neden çağırmadıklarını soracak yakınlığınız var anladığım kadarıyla. Belki geçerli bir sebebi vardır diyeceğim olumlu bakarak ama nerden baksam ayıp etmişler gibi görünüyor. Sebebini sorun, alacağınız cevaba göre tavrınızı alırsınız.
Ben de merak ettim şimdi insan niye çağırmaz ki durup dururken![]()
Arada görüşsek anlarım ama her gün mutlaka konuşuruz.Peki siz sordunuz mu onlara, sizi neden çağırmadıklarını? Ben olsam ben de alınırdım.
Yani onlar gün ayarlamaya çalıştılar da, hep sizin bir işiniz mi vardı da tepki alıp gittiler acaba,"amaaan Began ı mı beklicez ya" şeklinde.
Bence yok ama onlar ne düşündü bilemiyorum.Sizce bi sebebi var mı peki?
hepsi uygun olmuştur belki oturuyorlardı birden hadi aradan çıksın gidelim demişlerdir.konu sahibinide gözden çıkarmışlardır buarada.şimdi arasalar uygun değilim dese plan bozulacak diye düşünmüşlerdir.bu tarz şeylere çok şahit oluyorum.
Valla onlar fotoyu öyle paylaşmayı uygun görmüş.Başsağlığı ziyaretinde çay keyfimi yapılırmış böyle insanlarla ne işiniz var onu sorgulayın![]()
Arada görüşsek anlarım ama her gün mutlaka konuşuruz.
Plan yapılsa haberim olması gerekirdi.
Anlamadım.
Biz gidiyoruz müsaitsen gel diye mesaj atmak zor olmamalı.Neden çağırmadıklarını soracak yakınlığınız var anladığım kadarıyla. Belki geçerli bir sebebi vardır diyeceğim olumlu bakarak ama nerden baksam ayıp etmişler gibi görünüyor. Sebebini sorun, alacağınız cevaba göre tavrınızı alırsınız.
Ben de merak ettim şimdi insan niye çağırmaz ki durup dururken![]()
Ben olsam bir fikrim yoksa sorardım. Hıcbısey yokmus gıbı davranmazdım kesinlikleBence yok ama onlar ne düşündü bilemiyorum.
Önce sor bir nedenini sonra mesafeni koyarsın. Düzgün bir açıklaması yoksa alınmakta tabiki haklısın. Birebir aynısı benimde başıma geldi,sordum,kırıldığımıda söyledim ama artık onlarla hiçbirşey yapmıyorum.
Aramak ya da mesaj atmak kaç dakika sürer ki?hepsi uygun olmuştur belki oturuyorlardı birden hadi aradan çıksın gidelim demişlerdir.konu sahibinide gözden çıkarmışlardır buarada.şimdi arasalar uygun değilim dese plan bozulacak diye düşünmüşlerdir.bu tarz şeylere çok şahit oluyorum.insanlar biraraya gelince hemen dışlıyorlar orada olmayan kişiyi gruplarda çok oluyor.
Göze sokar gibi foto paylaşmak da ne bileyim...Yani doğru söylüyorsunuz ama yine de arayıp haber vermek bu kadar zor değil ki. Yine arasalardı, müsait değilse kusura bakma böyle böyle bir durum var biz gidiyoruz deselerdi. Sanki hiç öğrenilmeyecek.
Ben de öyleyim maalesef.çok ayıp olmuş, buz gibi soğurum böyle insanlardan.