Hayırsız Komşularım

Peki siz sordunuz mu onlara, sizi neden çağırmadıklarını? Ben olsam ben de alınırdım.
Yani onlar gün ayarlamaya çalıştılar da, hep sizin bir işiniz mi vardı da tepki alıp gittiler acaba,"amaaan Began ı mı beklicez ya" şeklinde.

İyi akşamlar hanımlar;

Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.

Gücendim.
Başsağlığı ziyaretinde çay keyfimi yapılırmış böyle insanlarla ne işiniz var onu sorgulayın 😅

Müsait olup olmadığımı bilemezler çünkü gün belli değildi. Haberleşip beraber gidecektik.

Neden çağırmadıklarını soracak yakınlığınız var anladığım kadarıyla. Belki geçerli bir sebebi vardır diyeceğim olumlu bakarak ama nerden baksam ayıp etmişler gibi görünüyor. Sebebini sorun, alacağınız cevaba göre tavrınızı alırsınız.

Ben de merak ettim şimdi insan niye çağırmaz ki durup dururken 🤔

E iyi ya işte, yazın sizde paylaşama, yada gruba, birlikte gidecektik diye hatırlıyordum, haber vermediniz? Diye.
Ben böyle şeylerde direkt uzaklaşıyorum. Daha önce konuşmasak neyse, herkesin uygun olan günü beklenirken bir anda bu foto çıkıyor ortaya.

Önce sor bir nedenini sonra mesafeni koyarsın. Düzgün bir açıklaması yoksa alınmakta tabiki haklısın. Birebir aynısı benimde başıma geldi,sordum,kırıldığımıda söyledim ama artık onlarla hiçbirşey yapmıyorum.

Neden çağırmadıklarını soracak yakınlığınız var anladığım kadarıyla. Belki geçerli bir sebebi vardır diyeceğim olumlu bakarak ama nerden baksam ayıp etmişler gibi görünüyor. Sebebini sorun, alacağınız cevaba göre tavrınızı alırsınız.

hepsi uygun olmuştur belki oturuyorlardı birden hadi aradan çıksın gidelim demişlerdir.konu sahibinide gözden çıkarmışlardır buarada.şimdi arasalar uygun değilim dese plan bozulacak diye düşünmüşlerdir.bu tarz şeylere çok şahit oluyorum.insanlar biraraya gelince hemen dışlıyorlar orada olmayan kişiyi gruplarda çok oluyor.

Peki siz sordunuz mu onlara, sizi neden çağırmadıklarını? Ben olsam ben de alınırdım.
Yani onlar gün ayarlamaya çalıştılar da, hep sizin bir işiniz mi vardı da tepki alıp gittiler acaba,"amaaan Began ı mı beklicez ya" şeklinde.
Arada görüşsek anlarım ama her gün mutlaka konuşuruz.
Plan yapılsa haberim olması gerekirdi.
Anlamadım.

hepsi uygun olmuştur belki oturuyorlardı birden hadi aradan çıksın gidelim demişlerdir.konu sahibinide gözden çıkarmışlardır buarada.şimdi arasalar uygun değilim dese plan bozulacak diye düşünmüşlerdir.bu tarz şeylere çok şahit oluyorum.

Yani doğru söylüyorsunuz ama yine de arayıp haber vermek bu kadar zor değil ki. Yine arasalardı, müsait değilse kusura bakma böyle böyle bir durum var biz gidiyoruz deselerdi. Sanki hiç öğrenilmeyecek.

Arada görüşsek anlarım ama her gün mutlaka konuşuruz.
Plan yapılsa haberim olması gerekirdi.
Anlamadım.

Hımmm o zaman bence mutlaka sorun. Ben de merak ettim, neden size haber vermediklerini. Bence açık açık söyleyin ya. 🙄

Biz gidiyoruz müsaitsen gel diye mesaj atmak zor olmamalı.

Önce sor bir nedenini sonra mesafeni koyarsın. Düzgün bir açıklaması yoksa alınmakta tabiki haklısın. Birebir aynısı benimde başıma geldi,sordum,kırıldığımıda söyledim ama artık onlarla hiçbirşey yapmıyorum.
hepsi uygun olmuştur belki oturuyorlardı birden hadi aradan çıksın gidelim demişlerdir.konu sahibinide gözden çıkarmışlardır buarada.şimdi arasalar uygun değilim dese plan bozulacak diye düşünmüşlerdir.bu tarz şeylere çok şahit oluyorum.insanlar biraraya gelince hemen dışlıyorlar orada olmayan kişiyi gruplarda çok oluyor.
Aramak ya da mesaj atmak kaç dakika sürer ki?
Müsait değilsem de siz gidin derdim. Sakın gitmeyin demezdim sonuçta.

Yani doğru söylüyorsunuz ama yine de arayıp haber vermek bu kadar zor değil ki. Yine arasalardı, müsait değilse kusura bakma böyle böyle bir durum var biz gidiyoruz deselerdi. Sanki hiç öğrenilmeyecek.
Göze sokar gibi foto paylaşmak da ne bileyim...

Back
X