Hayırsız Komşularım

Ben olsam bir fikrim yoksa sorardım. Hıcbısey yokmus gıbı davranmazdım kesinlikle
Ben sormak istemiyorum çünkü yapacakları açıklamalar işe yaramayacak. Daha önce konuştuk plan yaptık herkes müsait olunca gidilir diye.

Yani doğru söylüyorsunuz ama yine de arayıp haber vermek bu kadar zor değil ki. Yine arasalardı, müsait değilse kusura bakma böyle böyle bir durum var biz gidiyoruz deselerdi. Sanki hiç öğrenilmeyecek.
öğrenilmesi umurlarında olsa zaten foto paylaşmazlar.

İyi akşamlar hanımlar;

Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.

Gücendim.
Boşversene haber etmedikleri iyi olmus başsağlığına gidip foto atacak insanlar size ne katabilir ki
Yerinizde olsam gücendiğimi belli etmem umursamiyomus gibi davranır mesafemi koyardim

Vefat etmiş akrabasının (Halası mıydı, dedesi miydi bilemeyeceğim) tabut fotoğrafını çekerek, "Sizce şimdi nerededir? a)Cennet b)Cehennem" şeklinde instada anket açanı gördükten sonra, baş sağlığına gidilen evden "Çay keyfisi fotoğrafı" paylaşılması anormal gelmedi.
Millette mku çıkmış bi yönsüzlük var artık iyice.

Böyle tiplerle görüşmeyi de istemezdim; iyi ki çağırmamışlar, artık bahaneniz de var, uzaklaşın derim.
Hiç hoş değil yapılan.

Göze sokar gibi foto paylaşmak da ne bileyim...

Valla ben artık insanlara şaşırmıyorum hiç. Suyumuza mı bir şey karışıyor, yediklerimiz mi sorunlu bilemiyorum ama herkes, hepimiz bir sorunlu olduk.

Çağırmama sebepleri de her şey olabilir. Sorsanız hiç ummadığınız bir cevap alabilirsiniz emin olun. Özellikle sizin gözünüze sokmak için paylaşmamışlardır ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Beganı da çağırmadık ama neyse aman boşver diyip paylaşmış olabilirler. Çoğu insan ince düşünceli değil artık.

Orada bir fotoğraf çekildiyse mutlaka paylaşılmalı çünkü. başsağlığı yazsa açıklamaya garip olur. E paylaşması da lazım. Başsağlığı oldu mu sana çay keyfisiii.

Çay keyfi diye psylaştıklarına göre konuştuğunuz gibi baş sağlığına gitmediler herhalde daha tövbeler olsun, baş sağlığı diye gidip, çay keyfi diye fotoğraf atabilen insanlarla takılmayın bencede.

Vefat etmiş akrabasının (Halası mıydı, dedesi miydi bilemeyeceğim) tabut fotoğrafını çekerek, "Sizce şimdi nerededir? a)Cennet b)Cehennem" şeklinde instada anket açanı gördükten sonra, baş sağlığına gidilen evden "Çay keyfisi fotoğrafı" paylaşılması anormal gelmedi.
Millette mku çıkmış bi yönsüzlük var artık iyice.

Böyle tiplerle görüşmeyi de istemezdim; iyi ki çağırmamışlar, artık bahaneniz de var, uzaklaşın derim.
Hiç hoş değil yapılan.

Ölmüş dedesiyle ağlayarak selfie çeken tipleri gördü bu gözler.

Tabut fotoğraflı anket aptallığını ben internet geyiği sanıyordum gerçek miymiş o 🤦🏻‍♀️

Boşversene haber etmedikleri iyi olmus başsağlığına gidip foto atacak insanlar size ne katabilir ki
Yerinizde olsam gücendiğimi belli etmem umursamiyomus gibi davranır mesafemi koyardim
Mesafeli davranacağım hem de çok mesafeli.

Valla onlar fotoyu öyle paylaşmayı uygun görmüş.
Düşüncesiz kişilerden uzak durun zaten. Baş sağlığı dilemek nedir başın sağolsun demektir, demek ki gidilen yerde biri ölmüş. Çay keyfisiii diye bir paylaşım yapıcak kafada olan kişilere bulaşmayın. Onlardan herhangi bir düşünce beklentisine de girmeyin.

Ben sormak istemiyorum çünkü yapacakları açıklamalar işe yaramayacak. Daha önce konuştuk plan yaptık herkes müsait olunca gidilir diye.
Bılıyorum hem ise yaramayacak hem de yalan söyleyecekler zaten. Ama bisey yokmus gıbı davranırsanız bidahakine kalbinizi daha cok kıracaklar. Daha kotusu olacak, ozaman iyice kopacaksınız.

Kız boşver yerin dibine girsin öyle komşu! Yarın öbür gün Allah vermesin bir yakının ölse gelip çay keyfi diye foto çekecekler. Tükürürüm öyle komşuya da arkadaşa da
Hakikaten düşününce daha vahim bir durum var ortada.
Olayın sıcağıyla onu es geçmişim.

Ölmüş dedesiyle ağlayarak selfie çeken tipleri gördü bu gözler.

Tabut fotoğraflı anket aptallığını ben internet geyiği sanıyordum gerçek miymiş o 🤦🏻‍♀️

Gerçek diye vermişler, bire bir kendi instamda yaşadığım bir şey değil (Böyle tipleri barındırmıyorum takip listemde) ama görünce insana bir çeşit utancın geldiği çok örnek vardı böyle. Aynen, vefat etmiş dedesinin yanında fotoğraf çekenleri de gördüm ve daha neler...
Kafayı kırmış millet.

Calisiyor musun böyle böyle gidecez die sanada gelecek misin diye sorsalardı iyi olurdu yine iyi niyetle bir sorun ne diyecekler ona göre tavır takılırsınız

Çay keyfi diye psylaştıklarına göre konuştuğunuz gibi baş sağlığına gitmediler herhalde daha tövbeler olsun, baş sağlığı diye gidip, çay keyfi diye fotoğraf atabilen insanlarla takılmayın bencede.
Evet. Mesafe candır bundan sonra.

Gerçek diye vermişler, bire bir kendi instamda yaşadığım bir şey değil (Böyle tipleri barındırmıyorum takip listemde) ama görünce insana bir çeşit utancın geldiği çok örnek vardı böyle. Aynen, vefat etmiş dedesinin yanında fotoğraf çekenleri de gördüm ve daha neler... Bakayım bulursam dizeyim hatta.
Kafayı kırmış millet.

Öyle valla. Belki de aynı galerideydi hatta ama ben onu bu tarz insanlarla dalga geçmek için paylaştıklarını düşünmüştüm. Fazla iyimser bakmışım olaya.

Bılıyorum hem ise yaramayacak hem de yalan söyleyecekler zaten. Ama bisey yokmus gıbı davranırsanız bidahakine kalbinizi daha cok kıracaklar. Daha kotusu olacak, ozaman iyice kopacaksınız.
Bilmiyorum. Şu an hiç görüşüp konuşasım yok.

Back
X