- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Ben sormak istemiyorum çünkü yapacakları açıklamalar işe yaramayacak. Daha önce konuştuk plan yaptık herkes müsait olunca gidilir diye.Ben olsam bir fikrim yoksa sorardım. Hıcbısey yokmus gıbı davranmazdım kesinlikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sormak istemiyorum çünkü yapacakları açıklamalar işe yaramayacak. Daha önce konuştuk plan yaptık herkes müsait olunca gidilir diye.Ben olsam bir fikrim yoksa sorardım. Hıcbısey yokmus gıbı davranmazdım kesinlikle
öğrenilmesi umurlarında olsa zaten foto paylaşmazlar.Yani doğru söylüyorsunuz ama yine de arayıp haber vermek bu kadar zor değil ki. Yine arasalardı, müsait değilse kusura bakma böyle böyle bir durum var biz gidiyoruz deselerdi. Sanki hiç öğrenilmeyecek.
Boşversene haber etmedikleri iyi olmus başsağlığına gidip foto atacak insanlar size ne katabilir kiİyi akşamlar hanımlar;
Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.
Gücendim.
Göze sokar gibi foto paylaşmak da ne bileyim...
O değilde ‘başsağlığı’ diye gidilip ‘çay keyfine’ nasıl dönüşmüş olay anlamadım .
Vay gidene diye boşuna demiyorlar![]()
Vefat etmiş akrabasının (Halası mıydı, dedesi miydi bilemeyeceğim) tabut fotoğrafını çekerek, "Sizce şimdi nerededir? a)Cennet b)Cehennem" şeklinde instada anket açanı gördükten sonra, baş sağlığına gidilen evden "Çay keyfisi fotoğrafı" paylaşılması anormal gelmedi.
Millette mku çıkmış bi yönsüzlük var artık iyice.
Böyle tiplerle görüşmeyi de istemezdim; iyi ki çağırmamışlar, artık bahaneniz de var, uzaklaşın derim.
Hiç hoş değil yapılan.
Mesafeli davranacağım hem de çok mesafeli.Boşversene haber etmedikleri iyi olmus başsağlığına gidip foto atacak insanlar size ne katabilir ki
Yerinizde olsam gücendiğimi belli etmem umursamiyomus gibi davranır mesafemi koyardim
Düşüncesiz kişilerden uzak durun zaten. Baş sağlığı dilemek nedir başın sağolsun demektir, demek ki gidilen yerde biri ölmüş. Çay keyfisiii diye bir paylaşım yapıcak kafada olan kişilere bulaşmayın. Onlardan herhangi bir düşünce beklentisine de girmeyin.Valla onlar fotoyu öyle paylaşmayı uygun görmüş.
Bılıyorum hem ise yaramayacak hem de yalan söyleyecekler zaten. Ama bisey yokmus gıbı davranırsanız bidahakine kalbinizi daha cok kıracaklar. Daha kotusu olacak, ozaman iyice kopacaksınız.Ben sormak istemiyorum çünkü yapacakları açıklamalar işe yaramayacak. Daha önce konuştuk plan yaptık herkes müsait olunca gidilir diye.
Hakikaten düşününce daha vahim bir durum var ortada.Kız boşver yerin dibine girsin öyle komşu! Yarın öbür gün Allah vermesin bir yakının ölse gelip çay keyfi diye foto çekecekler. Tükürürüm öyle komşuya da arkadaşa da
Ölmüş dedesiyle ağlayarak selfie çeken tipleri gördü bu gözler.
Tabut fotoğraflı anket aptallığını ben internet geyiği sanıyordum gerçek miymiş o![]()
Evet. Mesafe candır bundan sonra.Çay keyfi diye psylaştıklarına göre konuştuğunuz gibi baş sağlığına gitmediler herhalde daha tövbeler olsun, baş sağlığı diye gidip, çay keyfi diye fotoğraf atabilen insanlarla takılmayın bencede.
Gerçek diye vermişler, bire bir kendi instamda yaşadığım bir şey değil (Böyle tipleri barındırmıyorum takip listemde) ama görünce insana bir çeşit utancın geldiği çok örnek vardı böyle. Aynen, vefat etmiş dedesinin yanında fotoğraf çekenleri de gördüm ve daha neler... Bakayım bulursam dizeyim hatta.
Kafayı kırmış millet.
Açıklamaları tatmin etmeyecek bile olsa sor bence neden sensiz gittikleriniBen böyle şeylerde direkt uzaklaşıyorum. Daha önce konuşmasak neyse, herkesin uygun olan günü beklenirken bir anda bu foto çıkıyor ortaya.
Bilmiyorum. Şu an hiç görüşüp konuşasım yok.Bılıyorum hem ise yaramayacak hem de yalan söyleyecekler zaten. Ama bisey yokmus gıbı davranırsanız bidahakine kalbinizi daha cok kıracaklar. Daha kotusu olacak, ozaman iyice kopacaksınız.