- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
benimde çok arkadaşım yok olanla da 2 gün arka arkaya görüşünce kusasım geliyor.
yalnız değilsin üzülme.
bana anormal gelmedi halin tavrın devam et böyle.
ama insanlarada sürekli acaba bu ilişki bana ne kadar diye düşünüpte irtibat kurma bırak bazen öylesine konuşsunlar..
ama bazen
Ben anladım seni duymak istediklerini tastik ettiriyorlar sana soyletiyorlar gibi .. Bu biktirmis seni samimiyetini kaybetmiş durum biraz.Cok dogru, bende bu psikolojiyle hepsine yl vermeyeyim ilerde is hayatina atilacagim bu arkadasliklar zor bulunur diyorum ama verdiginiz orneklerde karsilikli bir alisveris var, benimkilerde ise tam tersi. Bu yuzden cikmazdayim. Ornegin, hep "herkesten nefret ediyorum" kafasinda gezmeleri cok yanlis, modum yuksekse bile dusuyor, "ay cok cektim, yok soyle zorluk yasadim" dedigi sey bir ask. Bir karikatur var, asktan bahsederken erkek "ulan millet ac" diyor :) Hayatin bir ton zorlugu varken su Allahin verdigi nefesi ask mesk ugruna dunyanin merkezi haline getirmisler icin harcamaya cok yoruldum. Ya da takilmalik kiz buladigi icin bizimkine yazdigin da o gece aranip "Bana karsi hala birseyler hissediyor mu?" sorusuna bikkinliktan "Evet yoksa neden cagirsin ki" gibi bir ton yalan soylemek istemiyorum. Cok mu buyutuyorum? Haksiz miyim? Elestirilerde yuzde yuz acik davranabilirsiniz, benden daha cok gecmisiniz vale yasantiniz var neticede. Tum KK bayanlarina diyorum :)
Kocan en büyük arkadaşın değil mi zaten ?
İnsanlardan birşey katmalarını bekleme. Kafede otururken Quantum fiziği konuşacak haliniz yok herhalde.
Bir bakıma sen haklısın. Lisede bir kız arkadaşım vardı ve hep platonik olarak birilerine aşıktı. Sürekli baktı mı, etti mi, sence seviyor mu? Ayyy kantine gitmiş hurra bizde gidelim. Kocagün o cocugun pesinde gezer, ondan bahseder benide sürüklerdi. (Benimki daha beterdi yani) Bıkkınlık gelmişti artık onun platonik aşklarından ve onunla arkadaşlığımı kesmiştim hiç çekilmiyorlar biyerden sonra.
Ben anladım seni duymak istediklerini tastik ettiriyorlar sana soyletiyorlar gibi .. Bu biktirmis seni samimiyetini kaybetmiş durum biraz.
Bi dönem çok içlerine girme ama kapilarida kapatma derim. .
Kafede oturmak gibi adetim yoktur benim.
Alintiyi yanlış mı yaptınız acaba ??
aynı dertten muzdaribim.. bütün arkadaşlarımın derdi şu minvalde; x'i evlenmeye ikna edebilecek miyim, evde mi kaldık biz, bilmemkim de evlenmiş, bilmemkimin çocuğu olmuş, eski sevgilim nişanlaşmış, hoşlandığım çocuk aramadı vs vs vs.. sıkılıyorum bende de aynı dertler var ben de konuşuyorum ama hep bu konuşulmaz ki.. dolu dolu bi muhabbet istiyorum.. yok.. yapacağın şey konuşmak istediğin konuları kendin aç, ilgisini çekecek bi şekilde anlatmaya çalış bakalım, güncel olaylardan, sanattan siyasetten ilginç şeyler anlat, düşüncelerini aktar belki onların da hoşuna gider onlar da bunu konuşmayı tercih ederler..
yok hiç bu konuda bi başlık açmadım canım
Anladim, fakat beni anlayan insanlarla olmaktan buyuk mutluluk duyuyorum. Demek ki yasayan ben degilim cunku bazen kendimi sorguluyorum acaba ben mi cok ciddiyim diye
yok ben de öyleyim, bizim gibi çok vardır.. görülmeyi kesmemeliyiz ama keyif almıyorsak çok da vakit harcamaya gerek yok onlar için.. ara sıra görüşülür yine:)
Aslan burcuyum
Çok haklisiniz
:)))))))))))))) Yahu takildiniz atom parcakamaya, quantum fizigine! Bayanlar hic kimse bir araya gelip boyle ciddi birsey de konusmaz zaten, ornekler cok uc! Istedigin bu ciddiyet degil zaten, mesela hayat hakkinda dedikodu yapabildigin, en basitinden kitap bile konusabildigin insan bulsan ne ala. Sanirim anlatamiyorum kendimi, neyse tsk yorumunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?