M Melina007 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 500 461 53 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Melina007 #1 Instagramda denk geldim arkadaslar, burda sizlere sormak istedim, hayıt macunu kullanıp gebe kalan, faydasını gören var mı?
Instagramda denk geldim arkadaslar, burda sizlere sormak istedim, hayıt macunu kullanıp gebe kalan, faydasını gören var mı?
portakalkek Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2021 608 231 33 27 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Melina007 #2 Canım ben bu ay kullandım ama eşimde ginseng kullandı bakalım nasip olursa yazarım
E Ess34 Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2022 5 0 6 31 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Melina007 #3 portakalkek .!.: Canım ben bu ay kullandım ama eşimde ginseng kullandı bakalım nasip olursa yazarım Genişletmek için tıkla... Merhaba, nasıl tükettiniz macunu bende çok mide bulantısı yapıyor sizde de oldu mu acaba
portakalkek .!.: Canım ben bu ay kullandım ama eşimde ginseng kullandı bakalım nasip olursa yazarım Genişletmek için tıkla... Merhaba, nasıl tükettiniz macunu bende çok mide bulantısı yapıyor sizde de oldu mu acaba
portakalkek Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2021 608 231 33 27 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Melina007 #4 Ess34 .!.: Merhaba, nasıl tükettiniz macunu bende çok mide bulantısı yapıyor sizde de oldu mu acaba Genişletmek için tıkla... Bende mide bulantısı olmadı ama ben bide ilk aldığım ay düzenli kullandm sonra hamile kalamadım birdahada düzenli kullanmadım acıkcası. Büyük ihtimalle bu kavonoz bitince tohumunu alır çayını demlerim canım macununu alacağımı sanmıyorum
Ess34 .!.: Merhaba, nasıl tükettiniz macunu bende çok mide bulantısı yapıyor sizde de oldu mu acaba Genişletmek için tıkla... Bende mide bulantısı olmadı ama ben bide ilk aldığım ay düzenli kullandm sonra hamile kalamadım birdahada düzenli kullanmadım acıkcası. Büyük ihtimalle bu kavonoz bitince tohumunu alır çayını demlerim canım macununu alacağımı sanmıyorum