Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili doll,
diger forumda AMH testini sormussun, cevaplayayim AntiMüllerHormon, Yumurta rezervini gösteriyor, ama inan oda FSH gibi düzelebiliyor. Canini SIKMA

AAAAAAAAA hicbiriniz yoksunuz,
ben birazdan isten cikicam, eve gitmem 1 saat sürer, sonra yemek filan bidaha girmeye calisirim, ama aksamlari cok yorgun oluyorum. Iyiki varsiniz hepiniz. by opuyorumnanaktan

AAAAAAAAA hicbiriniz yoksunuz,
ben birazdan isten cikicam, eve gitmem 1 saat sürer, sonra yemek filan bidaha girmeye calisirim, ama aksamlari cok yorgun oluyorum. Iyiki varsiniz hepiniz. by opuyorumnanaktan

akşama girersen belki görüşürüz. işlerim çok yoğun bu aralar hastaneye falan gidince işlre birikiyor sırf koşturuyrum hiç bişiye vakit kalmıyor.

arkadaşlar galiba ben siteye girmesini bilmiyorum sizin yazdıklarınızı göremiyorum yani önce mjs yazıyorum sonra sizin yazdıklarınızı görüyorum

Ya Geshenkcigim,
sen mikroenjeksiyonmu (icsi) yaptiriyorsun, normal ivf mi, olmusken mikroenjeksiyon yaptirsaydin keske, bide igneleri hastaneyemi gidip yaptiriyorsun, kendin yapamiyormusun?

Ya Geshenkcigim,
sen mikroenjeksiyonmu (icsi) yaptiriyorsun, normal ivf mi, olmusken mikroenjeksiyon yaptirsaydin keske, bide igneleri hastaneyemi gidip yaptiriyorsun, kendin yapamiyormusun?

yok canım kendimiz yapıyoruz tabiki.iki gün arayla kontrole gidiyoruz. takip ediliyor ya. sen artık iyi biliyorsundur bu işlemleri malum az tecrübe etmemişsin.

SENıN NASILDIKı iğnelerinden sonra yumurtalarını toplayıp döllendirip transferin yapılmadımı senin

valla başta 7 vardı en sonkinde 11 gibiydi sanki sonradan oluşanlar daha küçük tabi.

Hadi bakalim insaallah hayirlisi, bence bir kismini embriyolarinin dondur, olur a Allah korusun bi aksilik cikarsa, bir daha o igneleri vurmadan transfer yaptirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…