- Konu Sahibi janseray
-
Hadi bakalim insaallah hayirlisi, bence bir kismini embriyolarinin dondur, olur a Allah korusun bi aksilik cikarsa, bir daha o igneleri vurmadan transfer yaptirirsin
Allahin izniyle tutar insaallah, ama pozitif düsün bence, niye bi aksilik ciksinki, sen okeysin, esinde okey. Problem yok tutar o tuta, daha önce asilama filan denemismiydinevet bende öyle düşünüyorum zaten.bakalım oluşacakmı embriyolar ben hiç gebelik yaşamadım o yüzden biraz endişem var çaktırmıyorum ama ya tutmazsa diyede korkum var.
Allahin izniyle tutar insaallah, ama pozitif düsün bence, niye bi aksilik ciksinki, sen okeysin, esinde okey. Problem yok tutar o tuta, daha önce asilama filan denemismiydin
inanarak ic, tabiiki olucak. aaaaaaa. Bu ne pesimistliksadece aslan pençesi çoban çantası ve civan perçemini karıştırıp içiyorum bilmiyorum faydası olacakmı
Canim hergün ise gidiyorum sabahlari vitaminlerimi bi güzel iciyorum, aksamlarida yemekten sonra bitki cayimi iciyorum, iste bu, hayat güzel :dance:sen ne yapytın aycan devam ediyorsun değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?