Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagol ya, is güc devam, aslinda hafta ici erken yatiyorum ama, belki karsilasiriz umuduyla gireyim dedim

Hadi bakalim insaallah hayirlisi, bence bir kismini embriyolarinin dondur, olur a Allah korusun bi aksilik cikarsa, bir daha o igneleri vurmadan transfer yaptirirsin

evet bende öyle düşünüyorum zaten.bakalım oluşacakmı embriyolar ben hiç gebelik yaşamadım o yüzden biraz endişem var çaktırmıyorum ama ya tutmazsa diyede korkum var.

evet bende öyle düşünüyorum zaten.bakalım oluşacakmı embriyolar ben hiç gebelik yaşamadım o yüzden biraz endişem var çaktırmıyorum ama ya tutmazsa diyede korkum var.
Allahin izniyle tutar insaallah, ama pozitif düsün bence, niye bi aksilik ciksinki, sen okeysin, esinde okey. Problem yok tutar o tuta, daha önce asilama filan denemismiydin

Aloooooooooooo Umut nerelerdesin, Umut arasira sayfa degistir, aktuellemiyosa ne bileyim, mesela simdi 62 deyiz 61 e gec ve yine 62 ye gec

Son düzenleme:
Allahin izniyle tutar insaallah, ama pozitif düsün bence, niye bi aksilik ciksinki, sen okeysin, esinde okey. Problem yok tutar o tuta, daha önce asilama filan denemismiydin

evet denedim tutmadı. aşılamada zaten %10 şans verliyor

aycaan biliyormusun ben halen merkeze karar veremedim bugün dersim erken bitti saat 2 den 5 e kadar nette araştırma yaptım başım beynim şişti ama sonuç sıfır

umut bişzim diğer topiğe gelmiyorsun artık. galiba farklı merkez arayışı içindesin sen değilmi? mersin demi düşünüyorsun sen tüp bebeği? dahası yaptıracakmıydın hani daha önceden deneyimin var sen soruşturunca ben yaptıracaksın sandım

Kadiköy sifa hastanesinde ENVER bey varmis, derin diye bi bayan yazmis cok memnun FSH 27-32 yle dogal yoldan yumurta takibiyle hamile kalmis, doktorunu cok övüyo

sadece aslan pençesi çoban çantası ve civan perçemini karıştırıp içiyorum bilmiyorum faydası olacakmı

geshenk diğer topiğe girmiyorum çok kalabalık tabiiki yaptırmak için araştırıyorum sen ilk denemen olduğu için bii-r kaç kez deneyene şaşırıyorsun galiba allah kimseyi tekrarlatmak zorunda bırakmasın ama olmayınca 3 te 5de 7 de denenir

Geshenk sende tecrübesiz sayilmazsin, simdi okudum asilama yaptirmisin....
%10 veriyolar diyosun, tüp bebekte %30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…