Bende bakiyordum kapadim tvýi..Esim 30´zunda gelecek..simdi Mersinde,ablasinin yazliginda,ordan p.tesi istanbul,sonra burasi...Umuta söylimde bakisn bir sahile:)
Ya yeni evlisin, evliligin ilk 5 senesi zaten zordur, Cocuk yüzünden evliligini bukadar yipratma, Allahin izniyle olur, düzelir insaallah.Aramiz zaten kötüydü aycan...hamileligimde cok üzdü beni,cok strese soktu yalvardim lütfen üstüme gelme zaten korkularim var,hormonlarim degisiyor bu bebek benim son sansim beni rahatsiz etme dedim ama dinlemedi...benim hassas oldugum her konuda üstüme gelerek üzdü,aglatti beni...bebek ölüncede bekledim kromozom,pihtilasma test sonuclarini ..testler temizde cikinca stresten oldu diye ona olan bütün öfkemi,kizginligimi söylesim...2 cocukta senin bana yasattiklarindan öldü dedim sucladim onu..
cok üzüntülü ve kizgin oldugumu görünce ve kendiside muradina erince ortalik durulsun diye gözümün önünden kayboldu anlayacagin..son bebekte...yasadigim kirizi,bbedensel ve ruhsal aciyi görünce tamam bebek yapalim bende istiyorum dedi...ama dagal yoldan olursaymis...tüp.asilama fistemiyor..siperm vermesi lazimya...kromozom arastirmasi icin bile kani yalvar yakar verdi..ben 2 hamileligimde dogum kontrol hap icmedigim halde iciyorum dedimde hamile kaldim..
aman kizlar anlattirmayin simdi bana onu cok moralim bozuluyor...
Aycan insan olmanin kurallari vardir...bazen yaptiklarini,konustuklarini aklim almiyor...tabiki zor seyler vardir evlilikte ama insani insan yapan deger yargilarina sahip olmakta lazim...benim esim...cok bencil.egoist birisi...neyse bosverelim simdi ...anlatsam insan anlatmaya bile utaniyor...
aycan ya yine bir sorun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?