Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar aksamki konusmadan sonra reglimin 9. günü olmasina ragmen aksam yine adacayi yagini yaptim..nasilsa hamilede kalmamak icin önlem almaliyim..o arada adcayi yagina devam edim dedim..belki netice iyi olur,amelyattada zaten söylerler tüplerimin durumunu..caylarimida demleyip bir güzel ictim..

su an 63 kiloyum boy 1.60..55 kiloydum hamile kalinca abarttim,istahim cok acilmisti 4,5 ayda 64 olmustum..kilolar kaldi..diyette yapacagim,kendimi yormadan tabi..söyle yine 55-56 olayim..nasilsa bekleyecegim bari beklerken kaportayi yenileyeyim:)

Alo,
Umutcum dün girmemisin, merak ettim insaallah iyisindir ???,, Fericim, iyi bak seni de artik daha iyi görüyorum canim, insaallah psik. dahada topralican. Aksama görüselim

aycan ben neden sana ileti gönderemiyorum dışarda idim yeni geldim ama sen online görünüyorsun neden yoksun

umjut...aycan ikinizde varsiniz bende yoksa bu bir yanilsamamai...peki ben varmiyim

Tüp Bebek Özel Bölüm topiginde--38 Yaş üstü genç hanımlar buraya sayfasini okuyordum..bayagi bilgiler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…