Hamilelik planlıyoruz bu durumda yumurtlama gününe kadar mı içmem gerek?Aynen öyle canım kadınlar için yaratılmış sanki adeti ve bütün kadınlık hormonunu düzenliyor
Bende bu ay başladım hayıt suyu ve arı sütü-polen-propolis karışımına Allah hakkımızda hayirlisini versin inşallah.Forumda okumuştum bu ikilinin faydasını 9 yıl çocuğu olmayan bir bayan bu ikiliyi kullanmaya başladıktan sonra hamile kalmış darısı bize inşallah:)
Evet, ben :) 'Hayıt Otu Hapı' ile hamile kalmıştımHayıt otunun hamileliğe engel olan hormonları düzenlediğini yüksek olanı düşürdüğünü düşük olanı yükselterek referans aralığına getirdiğini okudum kullanan var mı deneyimlerinizi yazar mısınız ?
Canım bende kullandım fakat hala netleştirmediğim bi konu var yumurtlama dönemine kadar mı kullanılıyor hamilelik olursa zarar vermesin diyeEvet, ben :) 'Hayıt Otu Hapı' ile hamile kalmıştım
Canım bende kullandım fakat hala netleştirmediğim bi konu var yumurtlama dönemine kadar mı kullanılıyor hamilelik olursa zarar vermesin diye
Ben 10 gün kullanabildim sonra ovulasyon olunca bıraktım negatif görürsem tekrar başlayacağımBen 1 ay kullandım, adet oldum. Adetimin bittiği gün ise hamile kaldım :)
Ya canım yalan söylemeyeyim ama doktorum bana 1 ay boyunca her gün aynı saatte kullanmamı söylemişti ben doktorun söylediğine uymadım bile, bir gün kullandım, iki gün kullanmadım, unuttum, bazen sabah içtim bazen akşam içtim, ayın sonunda adet oldum, hemen sonrasında hamile kalmışım, bir sonraki adetimi beklerken 10 gün gecikmem oldu?? Doktor'a ben kızmaya gitmek için hazırlandım, çünkü regl'im benim hiç 10 gün gecikmezdi, ben zannediyorum ki: HAPTAN. Doktor'a gittim, idrarımı falan aldılar, sonra doktor çağırdı, ben doktora "Regl'im 10 gün geç geldi, ben size düzenlensin diye geldim, verdiğiniz hap iyice kötü yaptı!" dedim. Doktor şak diye yüzüme "Hamilesin??!!" dedi. Ben orda şok, orda iptal.Ben 10 gün kullanabildim sonra ovulasyon olunca bıraktım negatif görürsem tekrar başlayacağım
Ne kadar güzel masallah çok mutlu bir olay darısı tüm isteyenlerle birlikte benim basımaYa canım yalan söylemeyeyim ama doktorum bana 1 ay boyunca her gün aynı saatte kullanmamı söylemişti ben doktorun söylediğine uymadım bile, bir gün kullandım, iki gün kullanmadım, unuttum, bazen sabah içtim bazen akşam içtim, ayın sonunda adet oldum, hemen sonrasında hamile kalmışım, bir sonraki adetimi beklerken 10 gün gecikmem oldu?? Doktor'a ben kızmaya gitmek için hazırlandım, çünkü regl'im benim hiç 10 gün gecikmezdi, ben zannediyorum ki: HAPTAN. Doktor'a gittim, idrarımı falan aldılar, sonra doktor çağırdı, ben doktora "Regl'im 10 gün geç geldi, ben size düzenlensin diye geldim, verdiğiniz hap iyice kötü yaptı!" dedim. Doktor şak diye yüzüme "Hamilesin??!!" dedi. Ben orda şok, orda iptal.
Ne kadar güzel masallah çok mutlu bir olay darısı tüm isteyenlerle birlikte benim basıma
Ben sürekli merak edip kendimde belirti aradığım için bana sürpriz olmaz sanırım yada artık aman ya olmuyor diye bıraktığım anda olur bilmiyorum gecen ay fsh 13 çıktı diğer hormonlarım normaldi gebelik için engel sorun görünmedi ama bakalımAmin tatlım :) valla ben böyle öğrenmiştim :) sen daha güzel bi şekilde öğrenirsin inşallah :) eşine de nasıl haber vereceksin onu çok merak ettim şimdiden :)
Evet, ben :) 'Hayıt Otu Hapı' ile hamile kalmıştım
Ben cahilimmmmmmPolikistik overmisin ?
Ben sürekli merak edip kendimde belirti aradığım için bana sürpriz olmaz sanırım yada artık aman ya olmuyor diye bıraktığım anda olur bilmiyorum gecen ay fsh 13 çıktı diğer hormonlarım normaldi gebelik için engel sorun görünmedi ama bakalım
Ben cahilimmmmmmanlamadım
Nasil yani hic duymadin mi???yumurtalikta kist demek polikistik over
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?