mrb merak ettm hayıt otunu kullanarak mı hamile kaldnz yani etkisi oldumu ? bnde denemek istiyorum kararsz kaldmBen sürekli merak edip kendimde belirti aradığım için bana sürpriz olmaz sanırım yada artık aman ya olmuyor diye bıraktığım anda olur bilmiyorum gecen ay fsh 13 çıktı diğer hormonlarım normaldi gebelik için engel sorun görünmedi ama bakalım
Evet kullandığım ikinci ay hamile kaldım düzenli kullanım faydası oluyormrb merak ettm hayıt otunu kullanarak mı hamile kaldnz yani etkisi oldumu ? bnde denemek istiyorum kararsz kaldm
Peki hngi doktora gttnz sorabilir miyim bnde antalya dayım iyi bir dktr ariyorumEvet kullandığım ikinci ay hamile kaldım düzenli kullanım faydası oluyor
Ben aktardan civanperçemi hayıttohumu içeren sallama çay almıştım. Reglim bitince günde 2 defa içmiştim. Diğer araştırmalarınız yapılmıştır sanırım. Benim hormonal bi sorunum yoktu ama yine de kullanmıştım.Kızlar bu hayıt otu nasıl kullanılır neye yarar benim reglim düzenli fshım yüksek çıktı aslan pençesi kürü yapıyorum. İki kez kimyasal bir kez de 9. Haftada kalbi durdu bebeğimin. Kürtajdan beri korunuyoruz. Bebek düşünmeye başlayınca yumurta kalitesini artıracak bir şeyler yapmak istiyorum. Önerir misiniz?
Yaşam Hastanesi Caner SönmezPeki hngi doktora gttnz sorabilir miyim bnde antalya dayım iyi bir dktr ariyorum
Benimde düzenli regl ve yüksek fsh vardı sabah açken kaynamış suya 1 çay kaşığı atıp içtim çok şükür faydasını gördümKızlar bu hayıt otu nasıl kullanılır neye yarar benim reglim düzenli fshım yüksek çıktı aslan pençesi kürü yapıyorum. İki kez kimyasal bir kez de 9. Haftada kalbi durdu bebeğimin. Kürtajdan beri korunuyoruz. Bebek düşünmeye başlayınca yumurta kalitesini artıracak bir şeyler yapmak istiyorum. Önerir misiniz?
bebeğini allah bağışlasın canım. O zaman ben de gelecek ay başlayayım.Benimde düzenli regl ve yüksek fsh vardı sabah açken kaynamış suya 1 çay kaşığı atıp içtim çok şükür faydasını gördüm
diğer araştırmalar yapıldı eşimde sorun yok şükür ben de pıhtılaşma testi yapıldı sonuç negatif çıktı. Hsg çekilmeden gerek yok diye düşünüyorum. Belki yanılıyor olabilirim ama.Ben aktardan civanperçemi hayıttohumu içeren sallama çay almıştım. Reglim bitince günde 2 defa içmiştim. Diğer araştırmalarınız yapılmıştır sanırım. Benim hormonal bi sorunum yoktu ama yine de kullanmıştım.
Bence hsg de çektirmenizde fayda var. Benimde öncesinde 1 kimyasal 2 de missed abortus var kalp atışı alamadık. Ve rahmimin şekline bağladılar sonuçta. Geçirdiğim operasyonlar sonrası şu anki gebeliğim en azından şimdiye kadar sağlıklı devam ediyor. Tabiki karar sizin. Ben gebe kaldığım ay bu çayı içmiştim elimese keçiboynuzlu bir macun içirmiştim. Hoş ikimizde sadece 3 gün içebildik ama tesadüf hamile kalıverdim. Bende de eşimde de bir sorun yoktu benim rahim problemim haricinde.diğer araştırmalar yapıldı eşimde sorun yok şükür ben de pıhtılaşma testi yapıldı sonuç negatif çıktı. Hsg çekilmeden gerek yok diye düşünüyorum. Belki yanılıyor olabilirim ama.
hsg sadece tüpler kapalıysa açıyor diye biliyordum ilginçmiş ben hamile kalabiliyorum tüplerde bir sorun yok diye düşünüyordum. O zaman hsg çektirmek lazım. Teşekkür ederim.Bence hsg de çektirmenizde fayda var. Benimde öncesinde 1 kimyasal 2 de missed abortus var kalp atışı alamadık. Ve rahmimin şekline bağladılar sonuçta. Geçirdiğim operasyonlar sonrası şu anki gebeliğim en azından şimdiye kadar sağlıklı devam ediyor. Tabiki karar sizin. Ben gebe kaldığım ay bu çayı içmiştim elimese keçiboynuzlu bir macun içirmiştim. Hoş ikimizde sadece 3 gün içebildik ama tesadüf hamile kalıverdim. Bende de eşimde de bir sorun yoktu benim rahim problemim haricinde.
Hsg rahim içinizi ve yumurtalıkların durumunu net olarak göstermek için yapılıyor. Tüplerin açılması olası bir yan etki sadece. Rica ederim. Tecrübelerimizi paylaşmamız en iyisi her zaman. İnşallah bişey çıkmaz sizdehsg sadece tüpler kapalıysa açıyor diye biliyordum ilginçmiş ben hamile kalabiliyorum tüplerde bir sorun yok diye düşünüyordum. O zaman hsg çektirmek lazım. Teşekkür ederim.
Amin canım Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşbebeğini allah bağışlasın canım. O zaman ben de gelecek ay başlayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?