- 12 Şubat 2016
- 76
- 23
- 3
- Konu Sahibi Le min hoo
Arı sütü poleni ve hayıt suyu kullanıp gebe kalanlar yazın lütfen merak ediyorum var mı öyle bişey diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende almak istiyorum ama araştırıyorum şuan sende durumlar nedir acaba. For woman balen kapsülü aldım içinde çivan PERÇEMİ hayit tohumu testere dişli aslanpeçcesi melek otu Çin otu karışık kapsül kullanıyorum 2.günüm.ben de hayıt suyuna başladım ama bakalım ne olacak
Canım nedir işe yarıyor mu? İnşallah yaramıştır.ben de hayıt suyuna başladım ama bakalım ne olacak
Saol cnm amin rabbim isteyen herkeze versin inşallhTamam canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bende deniyorum vallaha hayırlısı
Ben suan 14 +1 hamileyim canım hayıt suyu içtim tarcın bal çörek otu tozu karışımını sabah akşam yuttumCanım bende almak istiyorum ama araştırıyorum şuan sende durumlar nedir acaba. For woman balen kapsülü aldım içinde çivan PERÇEMİ hayit tohumu testere dişli aslanpeçcesi melek otu Çin otu karışık kapsül kullanıyorum 2.günüm.
Daha önce soğan kürü yaptım.
Çuha yağı kapsülü içtim
Şuan hapta içiyorum
Adetlerim düzeldi
Testere dişli aslanpeçcesi içiyordum.
Bıraktım kapsülü başlayınca
sizin sorun neydi???ben pkoluyum 5 yıllık evliyimCanım bende almak istiyorum ama araştırıyorum şuan sende durumlar nedir acaba. For woman balen kapsülü aldım içinde çivan PERÇEMİ hayit tohumu testere dişli aslanpeçcesi melek otu Çin otu karışık kapsül kullanıyorum 2.günüm.
Daha önce soğan kürü yaptım.
Çuha yağı kapsülü içtim
Şuan hapta içiyorum
Adetlerim düzeldi
Testere dişli aslanpeçcesi içiyordum.
Bıraktım kapsülü başlayınca
Canım bende hayıt otu,civan percemi, papatya ve daha bir kaç tane daha bitki çayı aldım geçen ay kullandım bu ay kullanmadım bekliyorum hayirlisiBen suan 14 +1 hamileyim canım hayıt suyu içtim tarcın bal çörek otu tozu karışımını sabah akşam yuttum
karışımı nasıl yaptnz??? ya da aktarcılardan tablet set şeklinde mi aldnz???? bn de pkoluyumKızlar hayit tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi karisimiyla hamile kaldım. 1 sene 4 ay olmadı. Pkoluydum. Deneyeyim dedim ve şükürler olsun Rabbim nasip etti. Deneyin.
ozelden yazin banakarışımı nasıl yaptnz??? ya da aktarcılardan tablet set şeklinde mi aldnz???? bn de pkoluyum![]()
ozelden yazin bana