- 7 Şubat 2020
- 375
- 290
- 23
Merhaba hayıtın sıvı ektresini de satıyorlar o daha faydalı ben de onu kullanmıştım kist için 15 günde eridi gitti. İlk gebeliğimde de kullanmıştım 2 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım :/ şimdi yeniden başlıcamSuyunu nerden aldıniz acaba
Merhaba evet var. Ben de aynı siz gibiyim. Adet düzenli. Hormonlar normal ama yumurta kalitesi düşük.Adetim duzenli hormonlarim normal. Yumurta kalitem iyi degil. Hayit kullansam bu konuda bir faydasi varmidir? Fikri olan varmi?
Merhaba evet var. Ben de aynı siz gibiyim. Adet düzenli. Hormonlar normal ama yumurta kalitesi düşük.
Hayıt sıvı ekstresi
Hayıt otu, civan perçemi, aslan pençesi(karışık çay)
Bir de destekleyici bir macun var. Onu kullanıcam bende Bi dahaki ay
Çok faydasını görüp hamile kalan var ilk hamileliğimde 2 ay kullanmıştım sadece hamile kalmıştım ama düşük yaptım tabi başka sebeplerdenndolayı
Bana yaramadı inşallah size yararArkadaş lar 3 yıllık evliyim eşimde bende Allaha şükür sorun yok arı bal polen ve hayıt suyu aslanpençe otu kullanıp hamile kalan varmı
Nerden alıyorsunuz peki ınstagramda satan var ama güvenemiyorum nedenseMerhaba hayıtın sıvı ektresini de satıyorlar o daha faydalı ben de onu kullanmıştım kist için 15 günde eridi gitti. İlk gebeliğimde de kullanmıştım 2 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım :/ şimdi yeniden başlıcam
Canım istanbul'da yanıklar baharat var. Ahmet Bey var ilgilenen. İnstagramdan bakabilirsin yanıklarbaharat diye yazınca çıkar. Ben güveniyorum oraya tabi ama karar senin ara Bi konuş istersen ama Ahmet beyi iste telefonda özellikle. O daha çok bilgili bu konuda.Nerden alıyorsunuz peki ınstagramda satan var ama güvenemiyorum nedense
Merhaba evet var. Ben de aynı siz gibiyim. Adet düzenli. Hormonlar normal ama yumurta kalitesi düşük.
Hayıt sıvı ekstresi
Hayıt otu, civan perçemi, aslan pençesi(karışık çay)
Bir de destekleyici bir macun var. Onu kullanıcam bende Bi dahaki ay
Çok faydasını görüp hamile kalan var
Sabah akşam tok karnına karışımdan 1 tatlı kaşığı 1 bardak sıcak suya at ve 5 dk demle. Sıcakken içSagol canim. Ben de cayini aldim. Hayit tohumu, aslan pencesi ve civan perçeminin. Hergun karistirip icsemmi?
Sagol canim.Sabah akşam tok karnına karışımdan 1 tatlı kaşığı 1 bardak sıcak suya at ve 5 dk demle. Sıcakken iç
cnm bende hayit aldım zarari olurmu nasil kullandin tamolarakBen bu ay kullanıyorum bal propolis ve hayıt. Sonuç ne olacak ben de merak ediyorum
Zararı olmadı canım hatta faydası oldu. Ama klomen kullanmazken içmiştim onları ilaçla beraber nasıl olur onu bilememcnm bende hayit aldım zarari olurmu nasil kullandin tamolarak
bende buugn elimegecti adetin 2gunuZararı olmadı canım hatta faydası oldu. Ama klomen kullanmazken içmiştim onları ilaçla beraber nasıl olur onu bilemem
Hangisini ?bende buugn elimegecti adetin 2gunu
Adetken icilirmi acaba bitmeisnimi beklim
Hayit tohumuHangisini ?
Adetin 5. Günden itibaren içebilirsin bence ben öyle yapıyorum. Bal poleni ise her zaman kullanabilirsinHayit tohumu
tmmcnn sağolAdetin 5. Günden itibaren içebilirsin bence ben öyle yapıyorum. Bal poleni ise her zaman kullanabilirsin
Ben hayıt suyu içtim bu ay hamile kaldım. Sadece hayıt suyu değiş tabikide vücut ısısı takibi yaptım. 2 ay adetten sonra 10 gün soğan suyu içtim. Eşimde bu sırada benimle soğan suyu içti. Keçiboynuzu kürünü 40 gün yaptım eşime. L arginin ve e vitamini kullandı eşim şuan hamileyim. Sizde inş hamile kalırsınız. Özellikle vücut ısısıyla yumurtlama takibini yapmanızı tavsiye ederimArkadaş lar 3 yıllık evliyim eşimde bende Allaha şükür sorun yok arı bal polen ve hayıt suyu aslanpençe otu kullanıp hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?