- 2 Mart 2015
- 2.048
- 1.451
- 37
- Konu Sahibi black_hayit
Arkadaslar bircok yerde hayit tohumuyla hamile kalanlarin hikayelerini okudum mrk ettigim bunu kullanip hamile kalanlar nekadar surede kalmislar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iki ay kullandim ve hamile kaldim.ucHayıtla hamile kaldım diyemem Gayretullah'a dokunur.. Allah'ın nasip ettiği zaman o zamanmış... Ama hayıt kullandığım ay hamile kaldım , vesilelerimden birisi de oydu çünkü pko luyum ve pko ya iyi geliyor hayıt.. Bekarken de adet düzenleyici olarak kullanır ve fayda görürdüm.. İnşallah size de vesile olur..
Hayıtı kaç ay kullandınız acaba?ben bu ay serophene kullandım.ama hayıt suyu da içtim.çunku hayır arada içtiğimde kan değerlerim normale iniyordu.içmediğimde klomen kist oluşturuyordu.bu ay bu şekilde yaptım ama hamile kalıp kalmadığım belli değil.bi kaç güne kadar belli olacak.sen tedavi oldunuz mu yoksa sacede hayır suyu mu kullandın??Hayıtla hamile kaldım diyemem Gayretullah'a dokunur.. Allah'ın nasip ettiği zaman o zamanmış... Ama hayıt kullandığım ay hamile kaldım , vesilelerimden birisi de oydu çünkü pko luyum ve pko ya iyi geliyor hayıt.. Bekarken de adet düzenleyici olarak kullanır ve fayda görürdüm.. İnşallah size de vesile olur..
tedavi olmadım daha doğrusu tedavi için doğum kontrol hapı veren doktoru dinlemeyip hayıt kullandım ve o ay hamile kaldım ancak hayıtı sadece hamile kaldığım ay kullandım ama Allah'ın izniyle faydasının çok olduğuna inanıyorum....Hayıtı kaç ay kullandınız acaba?ben bu ay serophene kullandım.ama hayıt suyu da içtim.çunku hayır arada içtiğimde kan değerlerim normale iniyordu.içmediğimde klomen kist oluşturuyordu.bu ay bu şekilde yaptım ama hamile kalıp kalmadığım belli değil.bi kaç güne kadar belli olacak.sen tedavi oldunuz mu yoksa sacede hayır suyu mu kullandın??
yakıyı nasılyaptınız hangu gun yaptınız anlatırmısınız?tedavi olmadım daha doğrusu tedavi için doğum kontrol hapı veren doktoru dinlemeyip hayıt kullandım ve o ay hamile kaldım ancak hayıtı sadece hamile kaldığım ay kullandım ama Allah'ın izniyle faydasının çok olduğuna inanıyorum....
onun dışında glifor da kullandım (ileri düzey pko olmamama rağmen lh düşürmek için doktor vermişti)
ayrıca belime yakı da yapılmıştı hiç istemeyerek yaptırdım ve sadece 1 gün durdu ama yapan kişi olumlu sonuçtan emindi..
son olarak meryem suresi de okudum ve bol bol dua edenim vardı hamdolsun.. inşallah sizde en kısa zamanda hayırlısıyla erersiniz muradınıza...
Yumurta akı ile beyaz sabun rendesini karıştırıp belime sürdü o sertleşiyo 2-3 gün kalmalıymışyakıyı nasılyaptınız hangu gun yaptınız anlatırmısınız?
Bence kapsul degilde kendin yapip icsen daha iyiArkadaslar ben de hayitin kapsulunu kullanıyorum ikinci ayim olcak bu ay adetim zamaninda geldi ki ben kirkcgunde ancak adet olurim bu kez 29,gunde oldum sizce bu ay ümitlenmeli miyim sizler de bizi isik tutun
canım merhaba, ben varım. Önce biraz hikayemden bahsetmek istiyorum.Ağır iç kanamalı bir dış gebelik geçmişim var ve sağ tüpüm alındı.Bir sene tedavi gördüm çocuk olmadı. Sonra yılbaşından önce aktardan hayıt otu cşvan perçemi ve adaçayı aldım . Birde adaçayı yağı aldım.Yağı gece yatarken hazneye gazlı bez ile koydum anlatamam nasıl içerdeki iltihabı çekiyor. Otları sabah akşam kaynatıp demleyip bir bardak aç karnına içtim.VEEEEEEEE AYIN 17SNDE regl olmam gerekti olmadım. Test yaptım POZİTİF birdaha yaptım POZİTİF sonra kan testi yaptım 500 LERDE ÇIKTI. Söylemek istediğim bir şeyi inanark gerçekten kalpten istersek YARADANA şükürler olsun verdi bana .Umarım Rabbim kimsenin kucağını boş koymaz.Bu konu da hamile kalan baska arkadaslar varmi deneyimlerinizi paylassaniz bide regl bittikten kac gun sonra baslamaliyiz
canım merhaba, ben varım. Önce biraz hikayemden bahsetmek istiyorum.Ağır iç kanamalı bir dış gebelik geçmişim var ve sağ tüpüm alındı.Bir sene tedavi gördüm çocuk olmadı. Sonra yılbaşından önce aktardan hayıt otu cşvan perçemi ve adaçayı aldım . Birde adaçayı yağı aldım.Yağı gece yatarken hazneye gazlı bez ile koydum anlatamam nasıl içerdeki iltihabı çekiyor. Otları sabah akşam kaynatıp demleyip bir bardak aç karnına içtim.VEEEEEEEE AYIN 17SNDE regl olmam gerekti olmadım. Test yaptım POZİTİF birdaha yaptım POZİTİF sonra kan testi yaptım 500 LERDE ÇIKTI. Söylemek istediğim bir şeyi inanark gerçekten kalpten istersek YARADANA şükürler olsun verdi bana .Umarım Rabbim kimsenin kucağını boş koymaz.