• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumu,soğan kürü,testere dişli aslan pençesi kullananlar nasıl kullanıyorsunuz

birhayal92

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
938
226
18
33
Merhaba kızlar Hayıt tohumu,soğan kürü,testere dişli aslan pençesi kullananlar nasıl kullanıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ve de adet dönemlerinde de kullanıyor musunuz acaba

Merhaba kızlar Hayıt tohumu,soğan kürü,testere dişli aslan pençesi kullananlar nasıl kullanıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ve de adet dönemlerinde de kullanıyor musunuz acaba
Merhabalar üzerinden zaman geçmiş fakat kullanıp kullanmadiginizi bilmiyorum son üç aydır ben kullanıyorum ilk ay deneme gibi oldu benim 4 .5 gün hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi içtim regl 3. Günü de bak tarçın çörek otu yemeye başladım 12 gün boyunca 2. Ay soğan kürü uygulamam gerektiğini okudum ve soğan suyu yapıp günde iki defa içtim 15gun regl tam zaninda geldi bu ay da hayıt otu ve testere dişli aslan pençesini yapıp günde iki defa içtim reglimim 3. Günü başladım 18 gün içip bıraktım olası dollenmede zarar verdigini okudum sitede şimdi regl 6 gün geçti ve hala bişey yok

Teşekkür ederim cevapladiginiz için peki hamilelik oluştu mu acaba ya da bu otları içtiğiniz dönem nasıl değişimler yaşadınız biraz bahseder misiniz acaba
vallahı canım hiç bi işe yaramadı bende en azından bıraktım sıkıldım zehir gibi tadı var zaten 3 ay falan kullandım yumurtlamaya kadar bana mısın demedi parama acıdım gereksiz anlayacağın pko falan varsa belki işe yarar sizde

vallahı canım hiç bi işe yaramadı bende en azından bıraktım sıkıldım zehir gibi tadı var zaten 3 ay falan kullandım yumurtlamaya kadar bana mısın demedi parama acıdım gereksiz anlayacağın pko falan varsa belki işe yarar sizde
PKo yok ben de iltihaplı romatizma var bir de prolaktinim yüksek çıkıyordu ben buradaki arkadaşları okuyorak kendimde birseyler yapmak istedigim için bu kurleri denedim açıkçası çünkü iki tup Bebek de tutmadı bende doktorum prolaktin keder hormonu az biraz uzulsende yükselir o yüzden çok fazla takma demişti ve ilaç vs vermiyodui zaten çok fazla kullandığımı söylemişti ona o konuda hak veriyorum ama prolaktin yüksekkende gebeliğe engel olduğunu duydum benim 34 37 öyle çıkıyor. Hayıt ve aslan pençesini tiroid ve prolaktinimi düzenler diye kullandım soğanı da romatizmada ötürü kullandım çünkü bu ara romatizmanın yumurtalıkları bile etkilediğini duydum soğan da iltihap atıyor o mantıkla uyguladim

Merhabalar üzerinden zaman geçmiş fakat kullanıp kullanmadiginizi bilmiyorum son üç aydır ben kullanıyorum ilk ay deneme gibi oldu benim 4 .5 gün hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi içtim regl 3. Günü de bak tarçın çörek otu yemeye başladım 12 gün boyunca 2. Ay soğan kürü uygulamam gerektiğini okudum ve soğan suyu yapıp günde iki defa içtim 15gun regl tam zaninda geldi bu ay da hayıt otu ve testere dişli aslan pençesini yapıp günde iki defa içtim reglimim 3. Günü başladım 18 gün içip bıraktım olası dollenmede zarar verdigini okudum sitede şimdi regl 6 gün geçti ve hala bişey yok
Merhaba bende kullandım üçünü de 3 ay falan ama benim adetlerim zaten hep düzenliydi ben gebelik oluşmayınca denemek istemiştim şimdi de tüp bebek sürecine girince bıraktım hepsini

Back
X