hayıt tohumu ve tsh yüksekliği lütfen bilgi sahibi olan varsa bana yol gösterin ...:(

Ben de haşimoto hipoyum, hayıt alacaktım almasam mı doktora mı sorsam
Bu tarz şeyler herkeste pozitif etki yaratmıyor tsh sorununuz varsa doktorunuza danışın benm bitanidigim tsh yüksekti bunları kullandı daha da yükseldi aynı şekilde yine ben hayit ve aslanpençesi kullandm tsh yükseldi

Tamam tesekkürler peki kullanma derse ne yapıcam fshı nasıl düşürcem

Hayır değil ilaç ismi vermem doğru olmaz doktorunuz bilir ama.moralinizi bozmayın herşeyin bi çözümü vardir
Doktorum menapoza girdğimi söyledi hiçbir şey yapmıyor 2. Doktor bu gittiğim ikisi de aynı seyi söyledi, yaşım 32. Hipotiroidim var

Ağustostan beri adet olmıyorum, biosteron ve testrio kullandım 3 ay; 1 gün adet yaptı, 10 gün sonra yine 1 gün o kadar.size degerlerimi atıyorum;

2017 ekim; LH:37 FSh:93 prolaktin:17 estradiol : 22

2019 ocak: LH:36 Fsh:59 prolaktin: 9 estradiol:76

1subat2019:Lh:19 fsh:23 est: 69
8 subat2019:lh:23 fsh:18 est :133 amh: 0.06

Temmuz 2021: Lh:8 fsh:27 est:25 prolaktn:81

Ocak2022:lh:56 fsh:90 est:79 prolak:10
Şubat 2022: lh:30 fsh: 34 est:75 pro:11

Nisan 2022: lh:77 fsh:152 estradiol:50 pro:11

Ocak ile nisan arası dhea kullanmama rağmen başta düşt sonra top oldu ama bu aylarda aşırı stresliydim

Kayseride system.hospital da gökalp öner var o senin gibi hastaları tedavi ediyor görüş derim yasin daha çok genç farklı.yontemleri var cok çaba gösteriyor senden.olmaz diyip yollamıyor elinden gelenin fazlasını yapıyor olup olmayacağını bilemem ama gökalp hocayla mutlaka görüş derim.

Tamam cok teşekkür ederim o ile biraz uzağım ama elbet gidebilirim çok iyi diyorsanız

Ben de hashimatoluyum.tsh en yüksek 33 ü falan bulmuştu.şimdi gebeyim en son 4 ti tsh ilaç kullanıyorum 75 lik

Tamam cok teşekkür ederim o ile biraz uzağım ama elbet gidebilirim çok iyi diyorsanız
Önce bi.online olarak konuş durumunu anlat canm duruma göre hareket edersin fsh i çok yüksek adet görmeyen bi.hastayi 9 ay tedavi sonucunda gebeliği yakaladı onlardan biri belki sen de olabilirsin Allah büyüktür yasin çok genç

Ben de hashimatoluyum.tsh en yüksek 33 ü falan bulmuştu.şimdi gebeyim en son 4 ti tsh ilaç kullanıyorum 75 lik
Çok sevindim inanın
Yüksekmiş tsh ınız benim o kadar cıkmdı hiç
Ancak adet olamıyorum 10 aydır fsh yüksekti cyclo prog basladım 15.günümdeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…