- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Ben kullandım canım üç ayKullanan, kullanmış olan, kullanmaya devam eden arkadaşlarım var mı aranızda?¤
Peki nicin kullanmistin, faydasi oldumu. Ben daha yeni basladim. Dün gece adet oldum. Dün gece itibariyle başladım yumurtlama gününe kadar için yazıyor. Sen nasil kullanmistin :)Ben kullandım canım üç ay
Bende hem adet düzensizliği hemde çocuk için kullanmıştım. İlk ay faydasını gördüm regl oldum fakat daha sonra hiç fayda görmedim hatta adetimi çok fazla geciktirdi. Zaten ilk ay etki edip daha sonra etki etmeyen de çok var, kişiye göre değişiyor. Ben hiç ara vermeden üç ay içtim. İnşallah sen fayda görürsün canım benim, şifa olsunPeki nicin kullanmistin, faydasi oldumu. Ben daha yeni basladim. Dün gece adet oldum. Dün gece itibariyle başladım yumurtlama gününe kadar için yazıyor. Sen nasil kullanmistin :)
Insallah kuzum ya sagol :) bende 2 aydir gec adet oluyorum. Hemde bebis icin Rabbim sifasini versin :) bakalim kullanmaya basladim.Bende hem adet düzensizliği hemde çocuk için kullanmıştım. İlk ay faydasını gördüm regl oldum fakat daha sonra hiç fayda görmedim hatta adetimi çok fazla geciktirdi. Zaten ilk ay etki edip daha sonra etki etmeyen de çok var, kişiye göre değişiyor. Ben hiç ara vermeden üç ay içtim. İnşallah sen fayda görürsün canım benim, şifa olsun
Cok tesekkurler nasil kullandin biraz bilgi alabilirmiyim :)Kullandım hatta onun sayesinde hamile kaldım. Adetin 3. günü yapılan hormon testlerimde sorun çıkmıştı fsh 13 tü doktor normal yolla çocuk olmayabilir yumurta rezervi azlığı dedi ilacı çaresi yok dedi son umut bunu kullandım 2 ay. Sonra hamileydim zaten
Cok sevindim senin adina okumaya devam edikce yüzümde tebessüm oluştu :) ben 2 bardak ictim daha ama yalniz o dövme isini yapmadim havanımda yok acaba robottan gecirilirmi ben direk bi tatli kasigini demledim.. bu arada cörek otunu tam olarak nasil kullandin. Insallah bende bu ay hamile haberimi veririm :)Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı tohumu 1 fincan kaynar suya atıp 10 dk bekletip süzüp içtim suya atmadan tohumu havanda dövdüm biraz irili ufaklı oldu. Gün içinde aklıma geldikçe çörekotu yedim belki onunda faydası olmuştur. İlk ay adetim tam 28 günde oldu öncesinde 24-25-30 değişiyordu böyle. İkinci ay yine gecikince al işte yine düzen gitti faydası yok demiştim ki meğer hamileymişim
Bu arada bazıları yumurtlama gününe kadar bazıları adete kadar için demişti ben adet günüme kadar içtim bebişe bi zararı düşük tehlikesi vs olmadı şükür
Merhaba canim sen ne icin kullaniyorsun nasil kullaniyorsun ve kac gundur kullaniyorsun :)Bende kullaniyorum cok ise yariyo
Bendd uc dort aydir kullaniyorm prolaktainim yuksekti benim adet duzensizligi pco var kullandigim ilk ay 34 gunde adet oldum ikinci ay tam 30 gunde adet oldum canim ise yariyo ilk aktardan suyunu octim sonra tohum aldim bu ay ama bende dovemedim bi tatli kasiyi kaynar suyun icine koyuyotum ilitip iciyorumMerhaba canim sen ne icin kullaniyorsun nasil kullaniyorsun ve kac gundur kullaniyorsun :)
Aynen bende öyle yapiyorum bende benim adetlerim genelde düzenli fakat yaz aylarinda sapitiyo gecen 27 gün gecikmeyle bu ayda 7 gün gecikmeyle adet oldum. Ve bebek istiyorum hayit tohumunun faydalarini okuduktan sonra bi deniyim dedim :) sen hamile kalmadin mi peki 3 4 aylik kullanimda baksana üstteki arkadas 2.ayinda kalmis cok heveslendim :)Bendd uc dort aydir kullaniyorm prolaktainim yuksekti benim adet duzensizligi pco var kullandigim ilk ay 34 gunde adet oldum ikinci ay tam 30 gunde adet oldum canim ise yariyo ilk aktardan suyunu octim sonra tohum aldim bu ay ama bende dovemedim bi tatli kasiyi kaynar suyun icine koyuyotum ilitip iciyorum
Malesef kalmadim yumurtam catlamamis pco dan dolayi. 2 hafta once catlama ignesi oldum beklemedegim insallah tez zamanda rabbim hepimizin mucizelerini yollarAynen bende öyle yapiyorum bende benim adetlerim genelde düzenli fakat yaz aylarinda sapitiyo gecen 27 gün gecikmeyle bu ayda 7 gün gecikmeyle adet oldum. Ve bebek istiyorum hayit tohumunun faydalarini okuduktan sonra bi deniyim dedim :) sen hamile kalmadin mi peki 3 4 aylik kullanimda baksana üstteki arkadas 2.ayinda kalmis cok heveslendim :)
Anladim canim aset tarihim ne zaman insallah hamile kalirsin :)Malesef kalmadim yumurtam catlamamis pco dan dolayi. 2 hafta once catlama ignesi oldum beklemedegim insallah tez zamanda rabbim hepimizin mucizelerini yollar
Adet tarihim gecti 7 mayisti ama ignenin etkisi 14 gun suruyomus 11 gunde test yaptim negatifti insallah pozitiftirAnladim canim aset tarihim ne zaman insallah hamile kalirsin :)
Insallah canim da kac gün gecti öyleAdet tarihim gecti 7 mayisti ama ignenin etkisi 14 gun suruyomus 11 gunde test yaptim negatifti insallah pozitiftir
Adet oldum... bu ayda olmadi bu ayda tutmadiInsallah canim da kac gün gecti öyle
Yaa gercekten miii hiç üzülme yalniz degilsin bak bende varim :) her zaman pozitif ol her ay yeni bir umuttur :) hayıta devam edicekmisin neler yapmayi dusunuyosun. Kafani dagit biraz sakin ama sakin uzulme.Adet oldum... bu ayda olmadi bu ayda tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?