- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Peki ne zaman basladin :) insallah faydasinj gorursun sende adet duzenin icin basladin sanirim. Folik asit almayi bende dusunuyorum aslinda oda önemli faktör :) hakkimizda hayirlisi olsun :)ben hapını kullanıyorum daha bı ay olmadı baslayalı bakıcaz gorucez duzene gırecekmı cok gec oluyor son 2 aydır oyle olunca hamılelıgı planlamak guclesıyor... 15gundur ıcıyorum ama bı kac kere 2gune bı ıctım unutuyorum ılacı... folık asıtte ıcıyorum
Dun aksam yeterince uzuldum cok umutlandirdi doktor bende hemen kabildim iste pazartesi doktora gidicegim bu ay rahim filmi cekilecek sonrasini doktor biliyor hayitta devam ramazanda pek duzenli icemiyorum ama olsun hayittan baska birsey kullanmiyorum ve adetim gene 32 gunde geldi normalde 2 ay bekliyordum 3 ay bekliyordum bence cok ise yariyoYaa gercekten miii hiç üzülme yalniz degilsin bak bende varim :) her zaman pozitif ol her ay yeni bir umuttur :) hayıta devam edicekmisin neler yapmayi dusunuyosun. Kafani dagit biraz sakin ama sakin uzulme.
Rabbim herseyi gönlüne göre versin canim her zaman en iyisini düsünDun aksam yeterince uzuldum cok umutlandirdi doktor bende hemen kabildim iste pazartesi doktora gidicegim bu ay rahim filmi cekilecek sonrasini doktor biliyor hayitta devam ramazanda pek duzenli icemiyorum ama olsun hayittan baska birsey kullanmiyorum ve adetim gene 32 gunde geldi normalde 2 ay bekliyordum 3 ay bekliyordum bence cok ise yariyo
Allah razi olsun canim hep iyi dusunuyorim insallah iyi olurRabbim herseyi gönlüne göre versin canim her zaman en iyisini düsün
Bende havan bulamayıp iş yerinde peçeteye sarıp tasla dövmüştümCok sevindim senin adina okumaya devam edikce yüzümde tebessüm oluştu :) ben 2 bardak ictim daha ama yalniz o dövme isini yapmadim havanımda yok acaba robottan gecirilirmi ben direk bi tatli kasigini demledim.. bu arada cörek otunu tam olarak nasil kullandin. Insallah bende bu ay hamile haberimi veririm :)
Aynısı bende yaşadım hatırladıkça çok gülerim hayıta aldığım aktara herseye sayarken işe yaramıyor umut tacirleri diye meğer hamileliktenmiş gecikme :))2 ay önce doğum kontrol hapına başlıycaktım çocuk istediğim halde. Artık 40 45 günde bi adet olmaya başlamıştım. Herkes hayıt içiyo bi de ben içeyim haplar şimdilik kalsın dedim. 15 gün içtim sonra bekle bekle adet gelsin tam bu da işe yaramadı dediğimde hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah faydasını görürsünüz
Yaa cok sevindim :) tam olarak ne zaman icmeye baslamistin :)2 ay önce doğum kontrol hapına başlıycaktım çocuk istediğim halde. Artık 40 45 günde bi adet olmaya başlamıştım. Herkes hayıt içiyo bi de ben içeyim haplar şimdilik kalsın dedim. 15 gün içtim sonra bekle bekle adet gelsin tam bu da işe yaramadı dediğimde hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah faydasını görürsünüz
10 saniye cektirdim robotta irili ufakli yaptim dedigin gibi :) canim sen tam olarak ne zaman icmeye basladinBende havan bulamayıp iş yerinde peçeteye sarıp tasla dövmüştümrobotta çok ufak olur bence aldığım aktar irili ufaklı olsun demişti. Çörek otu gün içinde iki üç kez alıp çiğnedim tadından nefret ederek. İnşallah hemen hamile kalırsın bende çok mutlu oluyorum böyle güzel haberlere
Adetin ilk günü başladım tekrAr adet olana kadAr. İlk ay adet olduğumda onun sayesinde çok sancı çekmedim normalde çok olur10 saniye cektirdim robotta irili ufakli yaptim dedigin gibi :) canim sen tam olarak ne zaman icmeye basladin
Anladim canim benimde adetimin 2.gunu 2 gundur iciyorum bende icmeye basladigim gibi agrilarim kayboldu sanki bide adetimi cogalttigini hissettim normal miAdetin ilk günü başladım tekrAr adet olana kadAr. İlk ay adet olduğumda onun sayesinde çok sancı çekmedim normalde çok olur
Yaa cok sevindim :) tam olarak ne zaman icmeye baslamistin :)
Insallah cok tesekkur ederim bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah :)Adetimin 3 yada 4. günüydü yanlış hatırlamıyosam yemekten yarım saat önce içiyodum 10 15 gün kadar içtim . Midem fazlasını kaldırmadı. Bi de bununla beraber sabah akşam tarçın çörek otu zencefil zerdeçal ve bal karışımı da yedim :) inşallah siz de de etkili olur :)
Evet canım normal düzene sokuyor işte düşük hormonu yükseltip yüksek olanı düşürüyor vücudun gebeliğe hazır hale geliyor battan 12-13-14. gün öncesi gibi değerlendirAnladim canim benimde adetimin 2.gunu 2 gundur iciyorum bende icmeye basladigim gibi agrilarim kayboldu sanki bide adetimi cogalttigini hissettim normal mi
Yaa iste 2 aydir duzensiz oluyorum ya yumurtlama ne zaman kestiremiyorum canim. Cogalttigini soyledim fakat simdide wcye gidiyorum damla damla geliyo normalde tuvaletimi yaparken masallahi var akaar giderdk ayiptir soylemesi ayy kafam karisti :)Evet canım normal düzene sokuyor işte düşük hormonu yükseltip yüksek olanı düşürüyor vücudun gebeliğe hazır hale geliyor battan 12-13-14. gün öncesi gibi değerlendir
canim vallahi bi fikrim yok o kadar. Benimde bugün 3.gunum fakat adetim bitti resmen normalde 5 gun surerdi. Kimisi 15 gun icin yumurtlamaya kadar kimisi ara vermeden bir daha ki adet tarihine kadar icin diyor bende napsam bilemedim takipte kalalimKızlar merhaba bende hayıt tohumu a başladım dün başladım yani adetim in 2. Günü. Aynı zamanda klomen ve menogon iğne kullanıyorum 3. Asilamami olucam. Hafif pko var soğan n kuru de yapıcam bu ay. Bu hayıt tohumunu kaç gün içicem bur sonraki adet gününe kadar mı hamile kalırsam sorun olur mu düşüne filan sebep olur mu
Hayir tatlim dusuk gibi bitsey yapmiyoKızlar merhaba bende hayıt tohumu a başladım dün başladım yani adetim in 2. Günü. Aynı zamanda klomen ve menogon iğne kullanıyorum 3. Asilamami olucam. Hafif pko var soğan n kuru de yapıcam bu ay. Bu hayıt tohumunu kaç gün içicem bur sonraki adet gününe kadar mı hamile kalırsam sorun olur mu düşüne filan sebep olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?