- 11 Mayıs 2019
- 15
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi NazrinQuliyev
-
Ben incir kürü ve havuç kürü uyguladım o yüzden onun bitkisel konsantresini kullandım hap eczaneden aldım ve o ay hamile kaldımMerhaba kızlaar.Size bir sorum olucak.Aranızda hayıt tohumunu bilen kullanan varmı? Onu kullanıb hamile kalan oldumu?
İncir kürü ve havuç kürü sayesinde kaldınızmı öyle?Ben incir kürü ve havuç kürü uyguladım o yüzden onun bitkisel konsantresini kullandım hap eczaneden aldım ve o ay hamile kaldım
Ecza edeİncir kürü ve havuç kürü sayesinde kaldınızmı öyle?
Kafam karışık tam anlayamadım.şimdi bir kere daha okudum.O kürüleri kullandınız hayıt tohumunda hapını kullandınız.Şimdi doğri anldınmı? Özür dilerim bu ara biraz kötüyüm kafama geç dank ediyoBen incir kürü ve havuç kürü uyguladım o yüzden onun bitkisel konsantresini kullandım hap eczaneden aldım ve o ay hamile kaldım
Ben de gittim Allah a şükür hiç bir sağlık sorunum yoktu hormonlar vs her şey normaldi . Bir süre sonra olmayınca stres yaptım adetlerim duzensizlesti falan derken hormonlar alt üst oldu. Bende her şey düzene girsin diye incir kürü havuç kürü uyguladım ama incir prolaktini yükseltiyor hayitin da bir sürü faydası var ve bunlardan biri de prolaktini düşürmek olunca hemen temin ettim. Hepsini ortalama 15 gün kullandım ve o ay meleğim nasip oldu . Bunlar da vesile olduİncir kürü ve havuç kürü sayesinde kaldınızmı öyle?
Doğru anladınız adetin ilk günü agnucaston a başladım aynı zamanda incir kürü kullandım adetim bittikten sonra 2-3 gün sonraydi sanırım havuç kürünü ekledim ve yumurtam catladiktan bir iki gün sonra hepsini bıraktım .Ecza ede
Kafam karışık tam anlayamadım.şimdi bir kere daha okudum.O kürüleri kullandınız hayıt tohumunda hapını kullandınız.Şimdi doğri anldınmı? Özür dilerim bu ara biraz kötüyüm kafama geç dank ediyo
canım ben şu an kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım kanamam var yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyorum hayıt tohumu yumurta kalitesini arttırıyor mu bişiler yapmak istiyorum çünkü burda okuduklarımdan anladım ki kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay oluyormuş biraz destek vermek istiyorum yumurtalarıma iki ay önce soğan kürü yaptım bu ay da hergün polen yemiştim sanırım vesile oldular ama yetmedi sanırımDoğru anladınız adetin ilk günü agnucaston a başladım aynı zamanda incir kürü kullandım adetim bittikten sonra 2-3 gün sonraydi sanırım havuç kürünü ekledim ve yumurtam catladiktan bir iki gün sonra hepsini bıraktım .
Canım hayıt tohumu yumurtlamayı arttırıyor bunu bilimsel olarak da tescilli zaten ama kalitesi için sadece o yetmez kesinlikle zararlı yiyeceklerden uzak durmalısınız ben dışardan mevesuyu falan bile içmiyorum hep evde yaptım her şeyi . Abur cubur tatlı çikolata vs vs hayatımda yeri yok canım tatlı istediğinde meyvelerden alıyorum.canım ben şu an kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım kanamam var yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyorum hayıt tohumu yumurta kalitesini arttırıyor mu bişiler yapmak istiyorum çünkü burda okuduklarımdan anladım ki kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay oluyormuş biraz destek vermek istiyorum yumurtalarıma iki ay önce soğan kürü yaptım bu ay da hergün polen yemiştim sanırım vesile oldular ama yetmedi sanırım
maşallah ne mutlu size sağlıkla kucağınıza alın inşallah Rabbim bana da tüm isteyenlere de nasip etsin tez zamandaDoğru anladınız adetin ilk günü agnucaston a başladım aynı zamanda incir kürü kullandım adetim bittikten sonra 2-3 gün sonraydi sanırım havuç kürünü ekledim ve yumurtam catladiktan bir iki gün sonra hepsini bıraktım .
canım çok sağol yarın ikinci kanı vereyim kimyasalsa eğer başlıycam bende çatlama sorunum yok çok şükür yine de yapayım mı havuç kürünüCanım hayıt tohumu yumurtlamayı arttırıyor bunu bilimsel olarak da tescilli zaten ama kalitesi için sadece o yetmez kesinlikle zararlı yiyeceklerden uzak durmalısınız ben dışardan mevesuyu falan bile içmiyorum hep evde yaptım her şeyi . Abur cubur tatlı çikolata vs vs hayatımda yeri yok canım tatlı istediğinde meyvelerden alıyorum.
İncir kürü yumurta kalitesini arttırıyo, olgunlastiriyo ,havuç kürü ise çatlamasını sağlıyor.
Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinmaşallah ne mutlu size sağlıkla kucağınıza alın inşallah Rabbim bana da tüm isteyenlere de nasip etsin tez zamanda
Evet hayıt tohumu yumurtayada iyi gelir.Hayıt tohumu tüm kadınsal sorunların çaresi.canım ben şu an kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım kanamam var yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyorum hayıt tohumu yumurta kalitesini arttırıyor mu bişiler yapmak istiyorum çünkü burda okuduklarımdan anladım ki kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay oluyormuş biraz destek vermek istiyorum yumurtalarıma iki ay önce soğan kürü yaptım bu ay da hergün polen yemiştim sanırım vesile oldular ama yetmedi sanırım
Benimde sorunum yumurta zaten iyi yetişmiyorcanım ben şu an kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım kanamam var yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyorum hayıt tohumu yumurta kalitesini arttırıyor mu bişiler yapmak istiyorum çünkü burda okuduklarımdan anladım ki kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay oluyormuş biraz destek vermek istiyorum yumurtalarıma iki ay önce soğan kürü yaptım bu ay da hergün polen yemiştim sanırım vesile oldular ama yetmedi sanırım
Nasıl uyguladınız acaba kürü bende uygulicamda bu ayBen incir kürü ve havuç kürü uyguladım o yüzden onun bitkisel konsantresini kullandım hap eczaneden aldım ve o ay hamile kaldım
Adetin ilk günü agnucaston kullanmaya başladım hayıt in bitkisel konsantresi hap şeklinde. Ayrıca yine adetin ilk günü sabah akşam aç karnına incir kürü uyguladım her seferinde taze yaptım. Genelde 330ml bardaklar kullandım ama normal ölçüsü su bardağı. Cezveye üç tane bazen iki tane kuru inciri mutfak markasıyla küçük küçük doğrayıp cezveye su ekleyip kaynattim. Posalarini kesinlikle atmadım bazen içtikten sonra bazen gün içinde tükettim. Adet bittikten 2 gün sonra da havuç ekledim incir kürüme kucuklerden bir tane eğer büyükse yarım havucu yuvarlak dilimleyip incir kuruyle birlikte kaynattim içtim . Hepsini yaklaşık 15 gün kullandım sonra bıraktım. Yumurtam catlayinca 1-2 gün daha kullanıp bıraktım .Nasıl uyguladınız acaba kürü bende uygulicamda bu ay
Amin canim insallah. Yumurtanın çatladığını nasil Anladim peki test mi yaptınAdetin ilk günü agnucaston kullanmaya başladım hayıt in bitkisel konsantresi hap şeklinde. Ayrıca yine adetin ilk günü sabah akşam aç karnına incir kürü uyguladım her seferinde taze yaptım. Genelde 330ml bardaklar kullandım ama normal ölçüsü su bardağı. Cezveye üç tane bazen iki tane kuru inciri mutfak markasıyla küçük küçük doğrayıp cezveye su ekleyip kaynattim. Posalarini kesinlikle atmadım bazen içtikten sonra bazen gün içinde tükettim. Adet bittikten 2 gün sonra da havuç ekledim incir kürüme kucuklerden bir tane eğer büyükse yarım havucu yuvarlak dilimleyip incir kuruyle birlikte kaynattim içtim . Hepsini yaklaşık 15 gün kullandım sonra bıraktım. Yumurtam catlayinca 1-2 gün daha kullanıp bıraktım .
Ancak ben dr a gidiyordum ve hiç bir sağlık sorunum yoktu buna rağmen meleğim gelmeyince stres yaptım ve hormonlarim biraz yükseldi.
Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle melegini nasip etsin inşallah
Canım bende kuruluk var sadece yumurtlama döneminde akıntım artıyor. O yüzden akıntı takibi yapıyordum hiç zorlanmadanAmin canim insallah. Yumurtanın çatladığını nasil Anladim peki test mi yaptın
Anladim canim tesekkur ediyorum cokCanım bende kuruluk var sadece yumurtlama döneminde akıntım artıyor. O yüzden akıntı takibi yapıyordum hiç zorlanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?