Hayıt tohumu

Ayda can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
42
14
38
30
1 yillik evliyim ve hamile kalamıyorum. Ben 1 aydan beri hayıt tohumunu kullanıyorum kullandım 1 ay ara verdim sonra adetim 1 hafta geçti ama geldi(ama evlendikten sonra arada adet duzensizliklerim oluyordu) sonra adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım geçen ay fsh: 9,44 iken bu ay 10,55 olmus sizce neden olmuştur yardımcı olabilir misiniz
Lh değerinde geçen 14.5 iken bu ay 14.09 sizce neden olmuştur böyle bir yükselme

Benım de prolaktin hormunum yüksek cıktı doktor umursamadı ilac vermedı doktor a cocuk istediğimi söyledım tedaviye başlayalım dedı daha 5 ay oldu deneyelı aşılama dan, falan bahsetti araştırdım bunu umursamayan doktor para için aşılama öneriyor bence doktorla alakalı yanı bende bu ay başka bir doktora gideceğim bence farklı bir doktor a git hormonlara düzenlmeden cocuk olma olasılığı düşüyor

Benım de prolaktin hormunum yüksek cıktı doktor umursamadı ilac vermedı doktor a cocuk istediğimi söyledım tedaviye başlayalım dedı daha 5 ay oldu deneyelı aşılama dan, falan bahsetti araştırdım bunu umursamayan doktor para için aşılama öneriyor bence doktorla alakalı yanı bende bu ay başka bir doktora gideceğim bence farklı bir doktor a git hormonlara düzenlmeden cocuk olma olasılığı düşüyor
Doğru söylüyorsunuz doktordan doktora değişiyor insanın kafasını karıştırıyorlar

Back
X