Hayıt Tohumu

cutegirl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
55
10
38
Evet arkadaşlar benim boyum 165 kilom 43 zayıflıktan dolayi göğüslerim bu yüzden küçük diye düşünüyorum ama kilo alamadığım için hayıt tohumu çayını kullanmaya başladım 2 gün oldu göğüsleri buyutuyormus Dr ibrahim Saraçoğlu söyledi bu kürü denemeye değer dedim ve başladım bana en iyi yönü iştah açması oldu bir sabah bir aksam içiliyo ve ıştahi olmayan bi insanım iştahımi açtı cidden şimdi geceleri yatmadan önce bile bişeyler yiyorum 43 kiloyu en şimdi 43.500 gr 600 gr çıkıyorum cidden bence bir deneyin doğal bir kür 1hafta sonra kilo Almış miyim diye yazarım buraya gene canlarim :kk77::21:

-------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar ben bu çayı yaklaşık aralıklarla 3 hafta kullandım ama her gün kullanmadım aklıma geldikçe haftada 3 kez falan içtim aksamlari çay yerine(üsendigim için yapamadım o zaman okul falan malum) kilo alma kısmında pek ilerleyemedim ama göğüslerim öncekinden biraz daha dolgun gözle görülür bi etkisi oldu tekrar başlamayı düşünüyorum ama çayı yaparken çay kasiginin ucu kadar alın yoksa benim gibi ilk başlarda 1 dolusu yaparsanız (bilmediğim için 1 dolusu yaptım :) ) tadı çok acı ve mideyi ağrıtiyor
Birde domates ve sarımsak iştah acıyor deneyin derim

Son düzenleme:
Hayıt tohumu kürünü mü kullanıyorsun :KK3:
Evet ama adet düzensizliğim için ve iştahı açıyor, aslında kadınlar üzerinde çok etkisi varmış. Kadın otu da deniyor hatta. Göğüsleri büyüttüğü de söyleniyor ama bilemiyorum Hoppa

Evet göğüslerim daha dolgunlaştı ve iştahımı açtı adet düzensizliği içinde kullanıyorum çok faydalı bir çay gerçekten tadı biraz acı ama seker atıyorum

bende çok zayıfım ve bıktım bu durumdan senden haber bekliyorum 1haftalık sonuç için

Acaba bu hayıt tohumu çocuklarda da kullanılabilir mi bir bilgisi olan var mı ve kullanım şekli nasıldır büyükler için.

Evet ama adet düzensizliğim için ve iştahı açıyor, aslında kadınlar üzerinde çok etkisi varmış. Kadın otu da deniyor hatta. Göğüsleri büyüttüğü de söyleniyor ama bilemiyorum Hoppa

Canım baya kullandın sanırım şu an etkileri ne oldu hala kullanıyor musun?

Merhaba arkadaşlar ben bu çayı yaklaşık aralıklarla 3 hafta kullandım ama her gün kullanmadım aklıma geldikçe haftada 3 kez falan içtim aksamlari çay yerine(üsendigim için yapamadım o zaman okul falan malum) kilo alma kısmında pek ilerleyemedim ama göğüslerim öncekinden biraz daha dolgun gözle görülür bi etkisi oldu tekrar başlamayı düşünüyorum ama çayı yaparken çay kasiginin ucu kadar alın yoksa benim gibi ilk başlarda 1 dolusu yaparsanız (bilmediğim için 1 dolusu yaptım :) ) tadı çok acı ve mideyi ağrıtiyor

Back
X