Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün aktardan hayıt tohumu aldım önce bigüzel ezdim sonra demledim ama kokusu bile midemi bulandırıyokafamçokkarıştı içerken boğazımıda yaktı siz nasıl yapıyorsunuz bu çayı nolur yardım edintatlicadiarzu
Elif Ben De Içemiyom Tatlim Yaaa...
Bana Bide Dediler Ki....
Balli Baba,altin Otu,pelin Otu,civanperçemi..
Bunlardan Birer Tutam Alip Demleme Usulü çay Yap..
Günde 2 Kez...
Bu Yolla Bi Sürü Kişi Hamiş Oldu... Bende Içiyorum...dilerim Olur Sende Dene Bence....
ya kızlar tam üç ay hayı tohumu yemeye çalıştım.mideme dokundu ama.aktardan çektirip balla karıştırıp yedim.ada çayı civanperçemi içtim. şu an hamileyim. tavsiye ederimmmm
ya kızlar tam üç ay hayı tohumu yemeye çalıştım.mideme dokundu ama.aktardan çektirip balla karıştırıp yedim.ada çayı civanperçemi içtim. şu an hamileyim. tavsiye ederimmmm
Valla zorlada olsa içmeye çalışıyorum canım şimdi elimdekafamçokkarıştıinşallah canım doktorlardan umut gitti alternatifte arıyoruz:çok üzgünüm:
Canım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Sen ümidini yitirme sakın.Buharı bende duymuştum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama...
canım sahimi normal yollamı yoksa tedavi mi yada tüp bebekmi bebek yöntemi ile hamile kaldın...
bende ada çayı civan perçemi içiyorum...
hayıt içemiyorum....çok fena oluyorum...
bende artık hamiş olmak istiyorum...
bende günde 2 bardak adaçayı 1 bardakta hayıt tohumu suyu içiyorum.hayıt tohumunu biraz dövdükten sonra içilebiliyormuş,tadı hoş değil ama ne yapalım şifa.Kızalar civanpençerini ilk defa duyuyorum onuda içsem fazla olur herhalde ? adaçayı 2-3 bardaktan fazlası iyi değilmiş.birde bu çayları tahmini yumurtlamadan sonrada içiyormusunuz ? ben düşük riski olabilir diye içmiyorum
hürrem canım.bak üç ay kadar hayıt tohumunu çekilmiş tabi balla karışılmış halini akşam yatarken bir kaşık yedim.adet zamanımda 14.güne kadar adaçayı içtim.diğer adetim gelene kadarda civan perçemini kaynamış suya atıyodum limonla içiyodum.bende adet düzeni sorunuda olmuştu. o düzeldi.ve hamile kalmıştım.şimdi allaha şükür ediyorum.inşallah başarırsın.bende bunu hem internetten hemde aktardan öğrendim.üç ay yaptım ama benim daha önce bir senelik uğraşım oldua.s.gebeliğim olmuştu ama yaşamadı.kürtaj oldum yani hiç anne olamıcakmışım gibi hissediyordum.boş gebelikti ilki..işte böle.üç senemi aldı çocuk olması.sabret canım.rabbim verince veriyo
NİYE İÇİYORSUNUZ ARKADAŞLAR O KARIŞIMI????????:içelim:
hürrem canım.bak üç ay kadar hayıt tohumunu çekilmiş tabi balla karışılmış halini akşam yatarken bir kaşık yedim.adet zamanımda 14.güne kadar adaçayı içtim.diğer adetim gelene kadarda civan perçemini kaynamış suya atıyodum limonla içiyodum.bende adet düzeni sorunuda olmuştu. o düzeldi.ve hamile kalmıştım.şimdi allaha şükür ediyorum.inşallah başarırsın.bende bunu hem internetten hemde aktardan öğrendim.üç ay yaptım ama benim daha önce bir senelik uğraşım oldua.s.gebeliğim olmuştu ama yaşamadı.kürtaj oldum yani hiç anne olamıcakmışım gibi hissediyordum.boş gebelikti ilki..işte böle.üç senemi aldı çocuk olması.sabret canım.rabbim verince veriyo