HaylazToplarla kilolar saçılsın:)68'den 59'a...

haylaztoplar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
53
0
16
Kocaeli
Gecen haziranda 73 kilo ile başladığım seruvenime 68 olarak devam ediyorum... Başla-bitir 1 haftalık diyetlerden sonra son 2 haftadır hırslandım, kaçamaklar yok denecek gibi,2 defa kornet yedim sadece.. 70 e çıkmıştım 68e indim, ekmek yemiyorum ve vazgeçmeyeceğim... Sebze et ayran yoğurt beslenme düzenim.. diyet listem yok, ne bulursam ona göre yiyorum...haftada en az 3 gün 30 dakika yürüyorum..
boyum 1.64 kilom: 68 hedefim: 55 ama uzun vadede şimdilik 59 olsam yeterli..
Şİmdi etli yeşil fasulye yiyeceğim yanına bir bardak ayran...

Sabah: yarim tabak menemen, az peynir, bir tatli kasigi bal yedim. Ara ogun: 3 yulafli biskuvi.cay ile. Ogle:ceyrek ekmek arasi izgara kofte, bir ayran Aksam: Bir tabak dolusu patates kizartmasi(pisman degilim:) yarim kase yogurt. Meyve yemedim, canim istemiyor bugun normalde severim.1,5 saat yurudum.

Tesekkur ediyorum:) Dun sabah yarim simirt yedim.Ogle yuvarlak ekmekle karisik tost ve yesil elma aksam 1 tabak kurufasulye, salata 2 saat sonra da yenidunya yedim . Dun sabah ve ogleki menum iyi degil ancak yiyecek bir sey bulamadim. Bugun sabah peynir, 1 dilim ekmek, zeytin, bir catal light helva, yumurta yedim. Sinavda gozetmendim bu saate kadar ara ogun yiyemedim ogle 1 tabak acili kiymali makarna yedim ve yarim kase ev yogurdu. Su an migdem sis rahatsiz oldum. 1 saat sonra yesil cay icmeyi planliyorum.

Oglusumun pesinde kosmaktan duzenli yazamiyorum ama Sali gunu3 hafta olacak diyetimde. 70.1 iken 67.800 oldum. Yarin tarti gunum... 3 gun oldu yuruyus yapamiyorim..hava yagisli..yarin is yerinden eve yuruyecegim.Daha Mayis ve Haziran var. Cok hareket edersem. Haziran bitimi 58 olurum insallah...

Gecen carsamba tartildim 66.900...gecen yildan beri ugrastigim diyete bilincli olarak devam ediyorum....son 8 kilom, bitecek bu seruven insallah...oglumun zayif bir annesi olacak ins.

66.600 :) kurban bayramini hayirlisiyla gecirsek...dun beyaz ekmek yedim ve ogle ogununu kosturmacadan atladik...koca bir haftada 400 gram vaerdim

Aciktigim anda domates~salatalık yemeliyim, acliktan dengem sasiyor bazen... dun mecburiyetten kadayif yedim, tadina bakacaktim bir catalla..herkes gozume bakinca ne yapacağını sasirdim..cope atamazdim ayip olurdu kincidir teyzem, mecburrn yedim bugun diyetinde hata yoktu, insallah olmaz... Devam... Haftaya carsambaya kadar bir daha tartilmayacagim... Ara ogun bir bardak light sut icecegim... Aksam et, salata ayran...ekmek yok..gece bir bardak kefir....

Acikinca vucut yag biriktirirmis.. onemli olan tartidaki kilo degil, vucudun sekillenmesiymis...spor yapinca kas artimi da tartidaki kiloyu fazla gosterirmis, takilmamak gerekiyormus... Onemli olan saglikli ve sik beslenmek... Sabah diyete uydum, misafirlikteyim simdi yemegin pismesini bekliyorum.ogle yemegim gecikti ve acim bitsin bu bayram hemencecik...ama vazgecmek yok...kacamak yapmis olsam bile diyeti birakmayacagim, nefsimi terbiye edecegim insallah...

Tum bayram boyunca ve son iki haftadir yedigim tek tatli bir dilim kadayif ve bir tane bayram cikolatasi oldu. Bayram boyunca ogun atlayip yemek bekledigim de oldu.. Tartilmaya korkuyorum ama diyete devam, zayifliyorum ve ideal kiloma ulasiyorum.

Öğlen 8 yemek K nohut ve bir kase yoğurt yedim. Salata yapamadım. Ar öğün süt ve öndekin akşama bakalım artık, sebZe yemem gerekiyor.

Regl donemim tatli krizlerim tutuyor kontrolu elden birakmamak lazim. Kalan 7 kilomu en gec 2 ayda veriyorum, soz gunlugum..hem zayif zayif alisveris de yaparim.

Diyete devam..bir anda bitmesi zor, en az 2 var..1 ay da koruma desek uc ay... Persembe gunu tartilacagim. Yazarim..ufak tefek kacamak yapsam da kaldigim yerden devam edecegim. Verecegim kilo 7... cok degil...

Sabah kahvaltim butun gun yiyecegim butun kalorinin toplamiydi, aksam ev temizleyip yuruyus yapayim bari, su dakika itibariyle ara ogunu de yarı yariya azaltacagim vermem gereken 6 kilo var, ben neler yapiyorum??? Ama azimli kadinim ben:) vazgecmek yok...

Persembe tartilacagim, bugun 1 paket diyet biskuvi yedim hesapta yokken, haricen iyiydi. Bugunden sonra 14 gun icinde 64,700 den 63.400 olmak istiyorum en az. Sonra 58li bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…