HaylazToplarla kilolar saçılsın:)68'den 59'a...

58 olmak istiyorum, tok halim bile 60 i bulmasa guzel olur. 64.700 den 58.200 e 6 kilo 500 gram var. yilbasinda zayf ve mutlu halimle resim yuklerim artik... Rabbim evlerimize huzur versin, zayif olmasak da olur...

Bugun tartida 65.200 bu hafta hic kilo veremedim, beni goren herkes zayifladigimi soyluyor:) yine de onumuzdeki haftaya kilo kaybediyorum, buna inaniyorum....

Bugun diyetim iyiydi, aksam yaprak sarma yedim ancak 1 saat yurudum... 1,5 ayda 3 kilo 690 gram verdim. Kacamak yapmasam ya da bolgesel egzersiz yapsam cok guzel olacak.

Suresiz diyet karar versim aslinda 1 ayda gidecek bir kiloya sahibim. Ama azim ve dirayet yeterli değil.Tek iyi yanı: Vazgecmeyecegim, yasam tarzi haline getirmek lazim.

Ogle: yarım paket ikram biskuvi Aksam:6yk nohut 4yk pilav, 1 kase salata,3 dilim ekmek Ara ogun yiyemedim, kefir icerim biraz da cerez ...bugun kötüydü. Yarın ve sonraki gunler daha dikkatli olmalı yım.

Bu aralar tatli krizin tuttu, 4 kisilik yas pastayi 3 günde tek başıma yedim. Diyet falan da yapmadim, tatli disind kötü bir sey yemesem de hic ozen göstermedim. 10 Aralıkta? bir tartilayim bakalim verecek miyim? 10lu blok yapayim bari... 10 Aralık??? 20 Aralik??? 30 Aralik??? Sonra da akışına birakayim...bakalim kilo verebiliyor muyum??? 65.100 den ???nereye kadar???

Sabah: 3 diyet biskuvi Ara ogun:10 tane kuruyemis Ogle: Yarım porsiyon kofte, 1 ayran, yarım domates Ara Öğün: 1 elma Aksam: 1 balik, salata, 1 bardak diyet kola Son ara ogun:10 tane kuruyemis, 1 elma (bu gunluk bu kadar)

Bazen diyet yapıyorum bazen ise yiyorum, 65te kaldım.moralim bozuluyor... 72 den 65e dusen ben.... 65ten 59a bir insem aslında eskiye göre çok dikkatliyim ama

Bazen diyet yapıyorum bazen ise yiyorum, 65te kaldım.moralim bozuluyor... 72 den 65e dusen ben.... 65ten 59a bir insem aslında eskiye göre çok dikkatliyim ama

sanırım bu 65te bi sorun varbende aynı dertten muzdaribim 75ten 65e düştüm ama şimdi 67lerde takılı kaldım bi 60 kiloyu göremiycem ya kaç aydır bi ileri bi geri modundayım bakalım ne olacak sonum biraz ipleri salsam hemen gramlar çıkıyo
umarım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız ..başarılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…