Hayr olsun

Kizlar merhaba ben 5 yillik evli 1 cocuk var.Esimin cimriligine alistim.Yadirgamiyorum.İlgisizligine hic alisamadim.Biz Ailesiyle birlikte yasiyoruz.Acaba ondan dolayimi ilgisiz bilmiyorum. Severek evlendik bu arada.Aramiz acik 1 haftadir salonda uyuyor.Bu sefer kadinlik gururum cook incildi. Hic konusmuyor.bende yuzune bakmiyorum.Keske annem yasasaydi giderdim.Allah askina akil verin bosanirsam gidecek yerim yok.pandemi nedeni ile isten cikarildim. Iş de bulamiyorum. Ölüyorum mutsuzluktan. Bir tek oglumla napicam akil verin lutfen
2. çocuğu yapma. İş aramaya başla. Bu sürede bu soğukluğu koru. Canı istediğinde yanına gelip istemediğinde salona kaçma lüksünü verme ona. Kalsın salonda.

Kizlar merhaba ben 5 yillik evli 1 cocuk var.Esimin cimriligine alistim.Yadirgamiyorum.İlgisizligine hic alisamadim.Biz Ailesiyle birlikte yasiyoruz.Acaba ondan dolayimi ilgisiz bilmiyorum. Severek evlendik bu arada.Aramiz acik 1 haftadir salonda uyuyor.Bu sefer kadinlik gururum cook incildi. Hic konusmuyor.bende yuzune bakmiyorum.Keske annem yasasaydi giderdim.Allah askina akil verin bosanirsam gidecek yerim yok.pandemi nedeni ile isten cikarildim. Iş de bulamiyorum. Ölüyorum mutsuzluktan. Bir tek oglumla napicam akil verin lutfen
Neden hemen oraya buraya gideceksin ki?? Aranızdaki mesele eğer şiddet hakaret aldatma gibi ağır durumlar içermiyorsa kocanın yanına git.. Meseleni çöz olsun bitsin.. Haklı ol haksız ol bir hafta olmuş yazık değil mii ikinize de..? Ayrıca onun ailesi ile yaşamayı neden seçtiniz bilemiyorum ama tercih meselesidir.. Eğer tercihinizi bu yönde kullandıysanız aranızdaki sorunları buna bağlamaktan da vaz geçmelisiniz...

Gece gece üzdün beni 😞kardeşin falan var mı kendini yalnız hissetme . Eğer durumunuz el veriyorsa ayrı bi eve çıksanız

Yengenize durumu anlatin bence. Bzbanizla da konusun. Bir yol gosterir en azindan. Belki ayri eve cikmaniza yardim eder.
Yengem yasli hasta bir kadin. Benm mutlu biliyor. Ona anlatamam. Babadan da bir hayir gelmez. Ben bayramlarda ariyorum telde konusuyoruz o kadar

Back
X