Cocugum olmasaydi muhakkak giderdimKaynananın evinden daha güzel yer yok mu yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocugum olmasaydi muhakkak giderdimKaynananın evinden daha güzel yer yok mu yani
O kadar ilgisiz ve vurdumduymazİlgisizliği yüzünden kavga ediyorsunuz ama adam hepten iletişimi kesip salonda uyuyor çok garip
2. çocuğu yapma. İş aramaya başla. Bu sürede bu soğukluğu koru. Canı istediğinde yanına gelip istemediğinde salona kaçma lüksünü verme ona. Kalsın salonda.Kizlar merhaba ben 5 yillik evli 1 cocuk var.Esimin cimriligine alistim.Yadirgamiyorum.İlgisizligine hic alisamadim.Biz Ailesiyle birlikte yasiyoruz.Acaba ondan dolayimi ilgisiz bilmiyorum. Severek evlendik bu arada.Aramiz acik 1 haftadir salonda uyuyor.Bu sefer kadinlik gururum cook incildi. Hic konusmuyor.bende yuzune bakmiyorum.Keske annem yasasaydi giderdim.Allah askina akil verin bosanirsam gidecek yerim yok.pandemi nedeni ile isten cikarildim. Iş de bulamiyorum. Ölüyorum mutsuzluktan. Bir tek oglumla napicam akil verin lutfen
Neden hemen oraya buraya gideceksin ki?? Aranızdaki mesele eğer şiddet hakaret aldatma gibi ağır durumlar içermiyorsa kocanın yanına git.. Meseleni çöz olsun bitsin.. Haklı ol haksız ol bir hafta olmuş yazık değil mii ikinize de..? Ayrıca onun ailesi ile yaşamayı neden seçtiniz bilemiyorum ama tercih meselesidir.. Eğer tercihinizi bu yönde kullandıysanız aranızdaki sorunları buna bağlamaktan da vaz geçmelisiniz...Kizlar merhaba ben 5 yillik evli 1 cocuk var.Esimin cimriligine alistim.Yadirgamiyorum.İlgisizligine hic alisamadim.Biz Ailesiyle birlikte yasiyoruz.Acaba ondan dolayimi ilgisiz bilmiyorum. Severek evlendik bu arada.Aramiz acik 1 haftadir salonda uyuyor.Bu sefer kadinlik gururum cook incildi. Hic konusmuyor.bende yuzune bakmiyorum.Keske annem yasasaydi giderdim.Allah askina akil verin bosanirsam gidecek yerim yok.pandemi nedeni ile isten cikarildim. Iş de bulamiyorum. Ölüyorum mutsuzluktan. Bir tek oglumla napicam akil verin lutfen
YokAnnenden babandan kalan ev yada maaş felan yok mu
Gece gece üzdün beniKizlar merhaba ben 5 yillik evli 1 cocuk var.Esimin cimriligine alistim.Yadirgamiyorum.İlgisizligine hic alisamadim.Biz Ailesiyle birlikte yasiyoruz.Acaba ondan dolayimi ilgisiz bilmiyorum. Severek evlendik bu arada.Aramiz acik 1 haftadir salonda uyuyor.Bu sefer kadinlik gururum cook incildi. Hic konusmuyor.bende yuzune bakmiyorum.Keske annem yasasaydi giderdim.Allah askina akil verin bosanirsam gidecek yerim yok.pandemi nedeni ile isten cikarildim. Iş de bulamiyorum. Ölüyorum mutsuzluktan. Bir tek oglumla napicam akil verin lutfen
İlgisizliği de Hizmet beklemesi de ailesiyle birlikte yaşamanızdan onlara kendinin ne kadar erkek olduğunu ispatlıyor zannımcaIlgisizliligi hep hizmet etmemi istiyor. Ayri eve cikamayiz kendisi asiri derece de cimri
YokGece gece üzdün benikardeşin falan var mı kendini yalnız hissetme . Eğer durumunuz el veriyorsa ayrı bi eve çıksanız
Kestirip atar gibi cevap veriyorsun yoksa yoktur iyi geceler .
Kusura bakmayin boncuk isi aldim eve onu yapiyorum bir yandanda cevap vermiyor gibi olmasin diye kisa yaziyorm sizede iyi gecelerKestirip atar gibi cevap veriyorsun yoksa yoktur iyi geceler .![]()
Hayir olmaz ben annemi kucuk yasta kaybettim. Zaten babamin 2. Esi beni istemedigi icin yengem buyuttuBaban yok mu? Baba evina donsen baban destek maz mi?
Yengenize durumu anlatin bence. Bzbanizla da konusun. Bir yol gosterir en azindan. Belki ayri eve cikmaniza yardim eder.Hayir olmaz ben annemi kucuk yasta kaybettim. Zaten babamin 2. Esi beni istemedigi icin yengem buyuttu
O zaman kusura bakmayın yanlış anladımKusura bakmayin boncuk isi aldim eve onu yapiyorum bir yandanda cevap vermiyor gibi olmasin diye kisa yaziyorm sizede iyi geceler
Yengem yasli hasta bir kadin. Benm mutlu biliyor. Ona anlatamam. Babadan da bir hayir gelmez. Ben bayramlarda ariyorum telde konusuyoruz o kadarYengenize durumu anlatin bence. Bzbanizla da konusun. Bir yol gosterir en azindan. Belki ayri eve cikmaniza yardim eder.
Estagfirullah onemli degilO zaman kusura bakmayın yanlış anladım