Hayt prolaktini artıyormuş benimki arttı :((

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.481
117
688
Kızlar internette bulduğum bir makalede hayıtın prolaktini artırdığı söyleniyor bir doktor demiş

galiba onun için annenin sütünü artıyor ben bu ay hayıt tohumlu macun yedim hayıt çok içinde onu içtiğimden beri adetim geç geliyor 38. Günde adet oldum hayatta o kadar sürmezdi 33 tü bundan önceki ay ölçtüğümde bu ay ölçtüremedim eşim izin vermedi :(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geçen yaptım bu kürü,daha önce hormonlarımı ölçtürdüğümde bir sorun yoktu ama bu bitki dengeliyor diye okuyunca içeyim dedim nolur nolmaz.
-ayrıca ben ateş ölçümüde yapıyorum- geçen ay ateşim yükselmedi hiç normal olmam gereken günden 3gün sonra regl oldum.ama ateşin yükselmemesi garipti,oysaki yumurtlamaya benzer şeyler yaşadım,ağrı akıntı gibi...
soğan kürü yaptığım ay da çok geç yumurtlamıştım 40.günde.
bu ay incir yedim,bal-tarçın-çörekotu nu kullanıyorum,hayırlısı inşallah

ya arkadaşlar benimde prolaktinim artıyor galiba.3 haziranda baktırdığımda hormonlarım biraz düştü diye sevinmişitm.şimdi bide başıma bu çıktı galiba..hem bu arada adet olamıyorum gebelikte yok ama gelmiyor.bir iki damla geldi bitti of yaa..:59:

Allahım neden bizde mutlu olamıyoruz..ne zaman çocuk için uğraşsam sonu hüsran oluyor artık bırakıcam yeter yaa...bıktıımm:43::14:

Back
X