- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Bir imza kampanyasi var araya boşluk birakip yazicam imzalayalim arkadaşlar
http:/ /www.change.org /tr/ kampanyalar/%C3%BCr%C3%BCnlerini-hayvanlar%C4%B1n-%C3%BCzerinde-test-eden-markalar-ya-hayvanlar-%C3%BCzerinde-deney-yapmay%C4%B1-b%C4%B1raks%C4%B1n-ya-da-%C3%BCr%C3%BCnlerinin-sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1-t%C3%BCrkiye-de-yasaklans%C4%B1n?share_id=wClqDJMDtC&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition
arkadaşlar türyap kürk ve deri fuarı açmış
rezalet ötesi istanbulda
istanbuldaki hayvanseverlerin birleşip bu rezilliğe dur demesi lazım en azından protesto etmek biraz gözlerini korkutur
ayrıca imza kampanyasıda başlatıldı
imzalayalım zahmet olmazsa
teşekkürler
21-23 Kasım Kürk Ve Deri Fuarını Kınıyoruz ! İmza Kampanyasını imzala
Ben de kiniyorum resmen rezalet bu vahsetin fuari mi olur bu nedir aklim almiyor!!
Paylasimin icin tesrkkur ederim kendi adima canim...
Ankarada protestosu olsa keske giderim kosa kosa
İmza tamam.imzalar için çok teşekkür ederim arkadaşlar
bunu da imzalayalım zahmet olmazsa
http://www.change.org/petitions/bah...utm_medium=facebook&utm_source=share_petition
Arkadaslar bisey sorucam islak mendil olarak uni marka aliyordum ama eczacibasi mi satin aldi anlamadim bilgi veren olursa cok sevinirim
Bu supheyle almadim siz ne aliyorsunuz?
Yerli bi marka alsak olur mu ornegin marketlerin kendi urunu olsa ??
Kafam karisti acikcasi
Yine tüy yine çin ve yine vicdansizlik
Kaz tüyü skandali gibi yürek dayanmiyor
PETA'nn yaynlad grntlerin ardndan in'e tepki - Hrriyet DNYA
Yine tüy yine çin ve yine vicdansizlik
Kaz tüyü skandali gibi yürek dayanmiyor
PETA'nn yaynlad grntlerin ardndan in'e tepki - Hrriyet DNYA
evet çoğunun haberi yok watsonsun ürünü diyorlar genelde bende artık üstünde yıldız olan marka diye tarif ediyorumÇinden iyice tiksindimmm
Hiç çin mali almamaya çalişiyorum , bizim türklerin suyu mu çikti!
Spor ayakkabi alicam kirk yer gezdim çin üretimi almamak için, sirf türk mali olsun diye..
Gsm lee keşke bilinçlenen insanlar artsa ama bugün kentparka gittim millet kirilmiş gibi alişveriş yapiyordu inşallah seçicidirler
Decaltronda kuş tüyü montlari görünce aglamak geldi içimden ,, nasil aliyorlar giyiyorlar yaa sirf keyif için yok kayak yapicaz yok dağa çikicaz bilmem ne diye
Superdrugdan duş ejli ve vücut losyonu aldim
Girişte çalişan iki kiza sordum bu marka nerde diye sanirim bizde yok dediler , ben gidip buldum sonra dedim ki bak bizde yok dedigin markanin ürünleri dedim bunlar sadece sizde satiliyor dedim,, kasadaki adam da dedi kiza bunlar bizim kendi ürünümüz falan..
Salaklar bi taraflarindan haberleri yok satişla ilgileniyolar,,
Çok sinirlendimm
Gsm canim imza kampanyasinin linkini bizle de paylaşir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?