- 10 Eylül 2015
- 196
- 67
- 48
Bakış açılarımız farklı .Safir Taht Sayın Nurlum Hanım,
İnatla savunmuyorum yada övmüyorum olanı söylüyorum hatta bakın keşke çin pazarında olmasa buna gerçekten üzülüyorum.Sadece çinin yaptığı bir uygulamadan dolayı komple firmayı suçlamak istemiyorum mesela bana isveçte ana fabrikada üretim merkezinde hayvan testi yapıldığına dair bilgi sunulsa anında bırakırım. Kafadan yapılan önyargılara karşıyım ben. Birşeyi araştırmak gerektiğine inanıyorum. İçeriğinde lanolin beewax ve milk kullanılıyormuş hayvanlarla ilgili koyun yünü,süt ve bal . Başka hayvansal madde yok. Nature ürünlerindeyse bunlarda yok. Hayvanlar üzerinde test yapmanın yasak olduğu ülkelerde satış yapabiliyor demek ki Çinde olan bir olay bu. ingiltereden sertifikalar almış ve ingilterede hayvanlar üzerinde deney 1998de yasaklanmış ! Nötr bakıyorum. Bunlar benim araştırmalarım sonucu vardığım düşünce ve burda paylaşmak istedim yanlış bir şey mi bilmiyorum. Herkes her istediğini düşünmekte özgür. Bana inanmıyorsanız sizde araştırın belki yanılıyorumdur. Belki atlamışımdır birşeyi bilmiyorum.
Arkadaşlar lavera diye bir ürün duydumiçeriği hakkında bilgi sahibi olan varsa yardım etsin ve bu ürün eczanelerde satılıyor mu acaba?
İçeriğinde sls als peg ve paraben var mı canım ve çevremde kimse satmıyor nereden ulaşacağızMerhaba arkadaşlar Lr ürünlerınde hic bir hayvan uzerinde deney yapılmiyor %100bitkisel bir çok ürünü aloevera bitkisinden yapılıyor.Bir çok kalite ürün belegesi sertifikası vardır. Daha detayli bilgi almak isterseniz mesaj atın
Canım daha öncede söyledim bunu burada himalaya herbals hayvanlar üzerinde deney yapmasa da içeriği zararlı maddeler barındırıyor eee hayvanlar kadar kendi canımız da önemli değil mi niye sls als ve paraben barındıran ürünler kullanalım?merhaba hanımlar, himalaya herbals ürünlerini kullanıyor muyduk? gratiste şampuanının arkasında tavşan logosu Gördüm. ama buav ınki değildi. Günlük bakım kremini denemek istiyorum ama hatırlayamadım güvenilir olup olmadığını.
Üst üste ne kadar çok yazıyorum ama ne yapayımkonuya bayağı merak saldım. Arkadaşlar otacı şampuan almıştım doğal diye sevinirken içinde peg görüp çok üzülmüştüm bugün gratise gittim otal sabununu inceledim içerisinde kirli bir şey bulamadım hem saç yıkanıyor hem yüz oh mis ikisi bir arada çıkar ne güzel ama otacı hayvanlar üzerinde test yapıyor mu diye araştırma yaptım kendi sitelerine bir bakın doğal sabunlar kısmında bazılarında hayvanlar üzerinde test edilmemiştir yazıyor bazılarında yazmıyor yani bu yazmayanlar hayvanlar üzerinde test mi ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?