sheisedo ve loreal yapıyor benım bıldıgımhiç endişe etme..yerine koyabileceğimiz markalar var..sayfalarda yazıyor..bugün yarın bir toplu alıntıyla toparlıcam hepsini..ulaşılması kolay ürünler...
canım
avon hayvanlar üzerinde test yapıyor.. amway yapmıyor
sheisedo " " " " ... nars yapmıyor
l'oreal " " " " ... the body shop yapmıyor
bu liste de uzatılabilir böyle..bu bir çeşit satış taktiği..bünyemizde hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka barındıralım diyorlar..buna prim vermemek gerektiğini düşünüyoruz
onu bende merk ediyorum canm öğrenince yazacağım buraya
sheisedo ve loreal yapıyor benım bıldıgım
ben bu sayfayı yeni gördüm daha önce görmediğim için öyle pişmanımki.bazılarını biliyordum ama bu kadar ayrıntılı değil evimiz bu markalarla dolu bi an önce bütün aile fertlerine anlatıp hepsini değiştirmek istiyorum.Sayfaların bir kısmını okudum sizlerden rica etsem benim gibi yeni görenler için,
Temizlik malzemesi
Makyaj malzemesi
duş jeli
ve diğerlerini hangi markaları kullanmamız lazım,tekrar toplayıp yazarlarsa çok sevinirim
arkadaşlar bu sabah itibariyle memleketime geldim bayram tatilini geçirmek için..sık sık giremezsem kusura bakmayın..
saol mikerinos...bu arada sayende lys adlı üye ile konuştum geçen akşam..konutuklarımızı birazdan yazacağım
bu arada üzerinde çeşit çeşit sıçrayan tavşşan gördüğümüz ürünler hakikaten hayvanlar üzerinde test yapmıyor mu bundan nasıl emin olabiliriz?
burada ana kriter ;
o ana firmanın veya iştirakının
- Çinde fabrikası var mı yok mu
- Arge si yurtdışında mı
- Çin e ihracat yapıyor mu ilgili firma (çünkü Çin e ihracat yapan türk firmalarının hepsi, Çin e hayvanlar üzerinde deney yapması için taşeron firmalara para öder bunu unutmayın diyor)
bunlarıda o firmayla iletişime geçip öğrenebileceğimizi söyledi
Kızlar geçen sormuştum ama yazılmamış sanırım foruma.ya o tavşan logosunu görmekle iş bitiyor mu?Ya bu konuda hassas olan kitleyi kaybetmemek için bu tavşan resmini kullanıyorlarsa?Yani nasıl güveneceğiz?Belki deney yapmıyorlardır,yapmıyorlardır çünkü içeriklerini deney yapmış olan markalardan ediniyorlardır?Veya belki deney yaptıkları halde o tavşan resmini kullanıyorlardır?Bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, bir anlatın
flormar golden rose benım bildiğim markalardakı bir rujda ojede ne varsa o bileşenleri alıp yapıyor test edilcek bir şey yok diye biliyorum
coco colanın benzerlerini düşünün içindekilerden alıp yapıyorlar
dışarıda test vs yapacak kadar paraları yok bence hele golden rose un
Sigara içenlerin dikkatine!
Marlboro yapıyor,diğer markaların da yapmadığının garantisi yok.
Üzülerek resim ekliyorum.
İnsan sağlığı üzerindeki etkilerini hayvanlarda deniyorlar.
Sağlığa olumsuz etkisi bilinmiyormuş gibi!
Eki Görüntüle 491747
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?