merhabalar, urtekram'ın şampuanlarını deneyen var mı?
sıçrayan tavşan gördüm sanki bir ürünün resminde :)
Giovanniye çok heves etmiştim ama sıçrayan tavşan çoğu ürününde olmasına rağmen Volüm veren şampuanında yoktu. Lys de o üründe deney yapıldığını düşünüyo, o yüden eledim binbir umutla bulduğğum markayı :)
Bu urtekram ürünlerinde kullanılan bitkiler otlar falan türkiyedenmiş sanırım :)
Arkadaslar sabitleyici/sert etkili saç jöle markası bilen var mı?
arkadaşlar bi sorum var, bazı markaların bazı ürünlerinde leaping bunny logosu var bazı ürünlerinde yok. bu ne demektir acaba?
Şampuan saç bakımı falan için gratislerde satılan Giovanni markasını kullanmayı düşünüyodum. Temiz bir firma olarak geçiyor. yalnız diğer şampuanlarında bu logo var ama hacim şampuanında yok mesela ben de onu almak istiyorum. ne yapmak lazım?
princess nonıque markasını nerden bulabilirim? netten baktım bulamadım
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır bu konuya yazamıyordum , konunun devamlılığı beni çok mutlu etti.
Ben Watsons ' taki kampanyadan Down Under Naturals şampuan ve sıvı saç kremi almıştım denemek için , ama Lys şüpheli bir marka olduğunu yazmış , keşke almasaydım.
Bir de diş macunu arayışındayım , sizce Urtekram mı , L'angelica mı alayım ? L'angelica ' yı alışveriş yaptığım iki 3M Migros ' ta da gördüm. Ama kararsız kaldım.
Son olarak da intim olarak ne kullandığınızı merak ediyorum. Ben Uni jel kullanıyorum , papatya özlü ve kokusu çok hoşuma gidiyor.Eki Görüntüle 500855
bu arada birazdan hazırladığım resmi yayınlayacağım..tv de kanlı markaları çiçekler içinde tanıtılır görünce deliriyorum..üstüste kanlı markalar çıkıyor, reklamları izlemek hiç bu kdr anlamlı olmamıştı benim için..hele ki ünlü isimlerin o reklamlarda yer alması...ben de o ünlülerin yüzleriyle birlikte o ürünü hem face hem twitter hem de bu forum üzerinden yayınlayacağım..sizden de benim görmediğim reklam olursa belirtmenizi rica ediyorum o reklamla ilgili de resim hazırlayabilmem için...hiiiiiç geçit yok arkadaşlar tam gaz devam....
Sevgili kalporganik ' in önerdiği marka Naturtint ' miş.
Ben Urtekram'ın kokusuz şampuanını ve ısırgan otlu şampuanını kullanmıştım.
Saç tipine uygun olanı alırsan gerçekten iyi sonuç veriyor.
Evet, üzerinde sıçrayan tavşan işareti var.
Sevgili kalporganik ' in önerdiği marka Naturtint ' miş.
down under naturals var spreyi bi de köpüğünü biliyorum jolesini bilmiyorum ama organix in de hem jolesi hem köpüğü var yalnız biraz fiyatli... tam bilemesek de turk markalarını da bu konuda onerebiliriz diye düşünüyorum bu konuda da hobby ii bir secim olabilir...
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır bu konuya yazamıyordum , konunun devamlılığı beni çok mutlu etti.
Ben Watsons ' taki kampanyadan Down Under Naturals şampuan ve sıvı saç kremi almıştım denemek için , ama Lys şüpheli bir marka olduğunu yazmış , keşke almasaydım.
Bir de diş macunu arayışındayım , sizce Urtekram mı , L'angelica mı alayım ? L'angelica ' yı alışveriş yaptığım iki 3M Migros ' ta da gördüm. Ama kararsız kaldım
Diş macunumuz hala bayağı var ama şimdiden alternatifleri inceliyorum.Geçen Migros ta L'angelica gördüm fiyatı 15 TL idi,kutuda tavşan logosu göremedim,sadece yazı ile hayvanlar üzerinde test yapılmamıştır yazıyordu.Emin olamadığımdan almadım Urtekram ı denemeyi düşünüyorum ben.
eğer dikkat ediyorsak bari tam olsun :) ben de roll on ve şampuanı alıcam yakında, yorumlarımı yazarım buraya...
benim için saç boyası konusu çok sıkıntı bi de, nevacolor kullandım türk markası diye ama kesin de değil malum.
buarada sorduğunuz I am Natural markası petanın listesinde bile yok, ki Lys petanın listesinin %100 güvenilir olmadıından bahsetti...
bilemedim o yüzden...
Evet , ben de merak ettim. Gerçi Vegan Society onaylıymış (Vegan Society de hayvanlar üzerinde teste karşı ve o şekilde onay veriyormuş. ) , AB düzenlemeleri uyarınca hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlarmış. Yani sitelerinde öyle yazıyor ama güvenmek kolay değil gerçekten de. Zaten almayı düşündüğüm bir ürünü yok ama bir seçenek olur belki diye sizlere danışayım dedim.
Saç boyası olarak kalporganik Gratis ' te satılan bir markadan söz etmişti. İsmi aklıma gelmedi şimdi ama bulabilirim belki o mesajı.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam LadyEvil Goldwell ürünlerini önermişti , isterseniz bir bakın.
Nevacolor hakkında benim de bir bilgim yok ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?