Arkadaşlar, oradaydım, princessla da görüştüm ama size katılamadım çünkü Galatasaray Lisesi'ne doğru olan yol bir süre sonra tıkandı ve telefonda çok yoğun gürültüden dolayı sağlıklı iletişim kuramadım. Ben de önlerde Çarşı grubuyla birlikte yürüdüm. Annem de katıldı yürüyüşe. Sonra sizi tekrar aradım, bulamayınca -annem de yorulmuştu- geri döndük. Kusura bakmayın. Princess, çok çok teşekkürler ilgin için.
ben de oradaydım-taksimde- belli bi grupla yürümedim ama meydandaki kalabalık arasındaydım,arasındaydık arkadaşım da gelmişti, iletişim kuracağımızı bilseydim,sizlerle de tanışma imkanı bulmak isterdim...
ben bu kadar çoluk çocuk katılımlı bi eylem beklemiyodum müthişti gerçekten acayip mutlu oldum, yalnız o kadar söylendi evcil hayvanların getirilmemesi konusunda, buna rağmen getirenler vardı çok üzüldüm hayvanlara onlar bizler gibi değil ki kalabalıktan çoğu korkmuştu ve susuz kalmışlardı, bu beni üzdü
bu kadar kalabalık olduğumuzu görebilmek, bu kadar çok bizim gibi düşünenler olduğunu bilmek çok duygulandırdı mutlu etti beni ne yalan söliim az oluruz diye düşünmekteydim...
bu arada bazı fotolar çektim eylemde ama burada paylaşıp paylaşmamak konusunda tereddütlüyüm, acaba konu dışı olaylarına girip banlanır mıyım?
ben de oradaydım-taksimde- belli bi grupla yürümedim ama meydandaki kalabalık arasındaydım,arasındaydık arkadaşım da gelmişti, iletişim kuracağımızı bilseydim,sizlerle de tanışma imkanı bulmak isterdim...
ben bu kadar çoluk çocuk katılımlı bi eylem beklemiyodum müthişti gerçekten acayip mutlu oldum, yalnız o kadar söylendi evcil hayvanların getirilmemesi konusunda, buna rağmen getirenler vardı çok üzüldüm hayvanlara onlar bizler gibi değil ki kalabalıktan çoğu korkmuştu ve susuz kalmışlardı, bu beni üzdü
bu kadar kalabalık olduğumuzu görebilmek, bu kadar çok bizim gibi düşünenler olduğunu bilmek çok duygulandırdı mutlu etti beni ne yalan söliim az oluruz diye düşünmekteydim...
bu arada bazı fotolar çektim eylemde ama burada paylaşıp paylaşmamak konusunda tereddütlüyüm, acaba konu dışı olaylarına girip banlanır mıyım?
Cruelty Free International ' dan öğrendiğime göre Dermalogica ' nın Leaping Bunny logosunu kullanma lisansı iptal edilmiş , Çin ' e satış yaptığı için.
Şirketin CEO ' su şöyle bir açıklama yapmış : "Dermalogica hayvanlar üzerinde test yapmayı görmezlikten gelmiyor ve aktif olarak ürün kaytlarını geri çekme ve Çin pazarına dağıtımı askıya almak için gerekli işlemleri üstlenme sürecinde."
Burada sözü geçen organizasyon The Leaping Bunny Programme.
Ben açıkçası organizasyon ve tüketici tepkileri şirketi bu sürece getirdiği için çok mutluyum , çabalarımız işe yarıyor.
aubrey-organics kesinlikle temiz mi
acayip karışık bi konu benim bu konularda kafam karıştı, parfümerilerde satılanlarda böyle bi marka bulmak zor, hatta imkansız bence, biraz önce saydığım markaları parfümerilerde falan görmedim; ama ben physicians formula kullanıyorum,eczanelerde var evet buav da yok ama ben markaya güveniyorum,pek çok ülkede satışı var yalan söyleyemez diye düşünüyorum ve loreal,vb almaktan iidir... yine de size kalmış zaten türkiye bu anlamda çok kısır, kısıtlı ben ülkemizde pazar payına bu ürünlerin (cruelty-free olanların) sokulmadığını, onlara diğer büyük firmalar tarafından engel olunduğunu düşünüyorum=kapitalist sistem, cruelty-free markalara bu kadar tepkiye ve talebe rağmen internet dışında ulaşmak o kadar zor ki...
elimdeki makyaj ürünleri bitince şu an sadece lip gloss unu kullandığım aubrey e bakıcam, jason ürünleri de cazip...
kalporganik, queenofthenight, two_che, minikiz, bluemel, Katre83, candann, fataldanger, simgemerve
sizler de sokak hayvanlarının toplanmasına yönelik yapılacak eyleme katılacak mısınız?
physicians formula abd marksı olduğu için lbcp(leaping bunny certification programme)da bulunmaz,,,,ama peta listesinde bulunur cf olarak,,kaderin cilvesidir ki pf Çin' e ihraacatı olan bir firma:) şimdi petaya güveniyorum diyenler bir adım öne çıksın bakalım:) buav kaale almıyor pf'yi,,,çin faktörü,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?