kimyasal maddeler evimizin her köşesinde.elimizin altındaki bilgisayar klavyesinden,evimizi aydınlatan ışığa yani her yerde bundan kurtulma şansımız ne yazıkki yok
sınırlıda olsa yapabileceğimiz bu zararlı etkenleri azaindirgeyebilmek. siz acık bir marka adı verebilirmisiniz diş macunlarıyla alakalı
icindekiler yaziyor zaten o sitelerde..hani marketten alelade bi sampuan alip arkasina baktiginda tonlarca sey yaziyor sen onlari mi soyluyorsun,yani oyle biseymi gormek istiyosun? Icindekiler sadece onlar oldugu icin bikac madde sayilmis bence..daha fazlasi olsa yazardi diye dusunuyorum
buarada google dan " yuzde yuz dogal yalani buraya kadarmis " diye bir yazi aratin..cok guzel bir yazi okumanizi tavsiye ederim..cepten girmesem kopyalar yapistirirdim
Arkadaslar bileniniz varsa yardımcı olabilir mısınız?
Urtekram internet dısında nerden temin edilebilir?
İstanbuldayim soyle urunleri yakından görüp içindekiler kısmını incelemek istiyorum. Sonuçtan size de bilgi veririm.
Kullanan birileri de bana icerik yazsalar cok memnun olurum.
Evet o bi ton yazan içindekiler kısmından bahsediyorum.
princess urtekramın koltuk altı rollonları da doğal mıdır sence?biliyorsun roll-onların içerilerinde alüminyum barındırdığı için çok zararlı oldukları söyleniyor.
bir de langelica hayvan deneyi yapmıyor değil mi?
Teşekkürler princess.Zaten dün gece urtekramdan bir diş macunu ve bir de aloevralı koltuk altı roll-onu sipariş ettim.Heyecanla bekliyorum.Ailemin de zararlı içerikli dişmacunu kullanmasını artık yasaklayacağım.Pek önem vermeden kullanıyorlar ama annem yavaş yavaş anladı.Dişlerimiz neden bu kadar fırçaladığımız halde çürüdü anne biliyor musun,bu kadar fırçaladığımız için çürüdü dedim:) aslında fırçalamak masum ,kötü olan macunlamak.umarım urtekram gerçekten iyi cıkar.Yıllardır dişlerime çok iyi baktığım halde hepsi dolgulu...Kesinlikle şeytani diş macunlarından ötürü oldu bu...
Teşekkürler princess.Zaten dün gece urtekramdan bir diş macunu ve bir de aloevralı koltuk altı roll-onu sipariş ettim.Heyecanla bekliyorum.Ailemin de zararlı içerikli dişmacunu kullanmasını artık yasaklayacağım.Pek önem vermeden kullanıyorlar ama annem yavaş yavaş anladı.Dişlerimiz neden bu kadar fırçaladığımız halde çürüdü anne biliyor musun,bu kadar fırçaladığımız için çürüdü dedim:) aslında fırçalamak masum ,kötü olan macunlamak.umarım urtekram gerçekten iyi cıkar.Yıllardır dişlerime çok iyi baktığım halde hepsi dolgulu...Kesinlikle şeytani diş macunlarından ötürü oldu bu...
Kapatıcılığı ve kalıcılığı nasıl peki candan?
Sayın fataldanger;
Şu anda geriye dönük olarak okurken gördüm sorunuzu.
Afedersiniz ve kusuruma bakmayın. Daha önce yanıtsız bırakmış olma nedenim, ehemmiyet vermediğimden değil, öncelikle bunu belirtmek istedim.
Son derece iyi diyebilirim. Ve dokusu nedeniyle de, ağırlık, fazlalık veya kalınlık hissine kapılmıyor insan.
Bu arada o kapatıcıya baktım ben candan,inanılmaz pahalı.Asla alamayacağım bir marka şimdilik.Şimdilik hesaplı birşeylere bakacağım artık...
Tabi ki bütçeniz ve alışverişinizin tutarları hususunu mutlaka ki kendi adınıza en iyi değerlendireblecek olan sizsiniz.
Bu ürün üzerine yoğunlaşmanız amacıyla değil şimdi yazacaklarım ama sadece şunu söylemek istiyorum ki, o ürün aslında gerçekten hiç ama hiç pahalı değil inanın özellikleri dikkate alındığında. Ki kullanımı da diğer kapatıcılar gibi öyle parmak parmak kullanmak zorunda kalmazsınız onu ve neye göre pahalı sorusunu du iyi sormamız lazım diye düşünüyorum alışverişlerimizi yaparken hakikaten bu soru çok önemli olabiliyor ve pek çok zaman aslında ucuz pahalı, pahalı ise ucuza dönüşebiliyor.
Hani bazı ürünler için belki fedakarlık yapmak mutlaka gerekli sağlığımız ve kalite açısından aynı zamanda yine o zavallı hayvancıklara yapılan zulümler açısından. Ama kapatıcı kullanım alanı ve miktarı düşünülürse, aynı işi görebilecek bütçenize daha uygun olabilecek birşey tercih etmek belki de daha mantıklı olabilir.
Acaba ben yanlış yere mi baktım?Zaten yerli bir internet sitesinde satışı yok sanırım o ürünün.Aslında bana nereden aldığını söylersen çok müteşekkir olacağım.Bir de bu orijinal aloe vera ürünleri yapan,bu sertfikayı barındıran bildiğin bir marka var mı acaba,güvenebileceğimiz bir aloe vera markası?
Acaba ben yanlış yere mi baktım?Zaten yerli bir internet sitesinde satışı yok sanırım o ürünün.Aslında bana nereden aldığını söylersen çok müteşekkir olacağım.Bir de bu orijinal aloe vera ürünleri yapan,bu sertfikayı barındıran bildiğin bir marka var mı acaba,güvenebileceğimiz bir aloe vera markası?
candan forum konularını tararsan sitede yaşadığınız sorunlar diye bir başlık olması lazım,oraya bu sorunu yazarsan çözülür galiba.Sanırım mesaj sisteminde sorun var,veya alıntı yap derken iki kez mi tıklıyorsun acaba?Bu arada göz yorgunluğu falan yapmıyorsun,olur öyle şeyler
Cok teşekkür ederim o kadar ugrasmissiniz.anladım canım
urtekram.net te şöyle yazıyor
urtekram.com daki hali de şu
türkçelerini ve bileşenlerin ne anlama geldiğini yazmaya çalıştım
urtekramı nerden alabileceğimizi (net haricinde) ben de merak ediyorum
greenjade ve kalporganik bazı ürünlerini kullanmışlardı onlar bilgi verse çok iyi olur
evet L'angelica yapmıyor..diş macununu migroslarda ve eczanelerde bulabilirsiniz...
Lime Deodorant roll on Organic 50 ml
bu linkte içindekiler şöyle yazıyor
INGREDIENTS:
Water, vegetable glycerine, crystal, vegetable polysaccharide, coconut and corn sugar soap, lemon oil*, lime oil*, patchouli oil*. Nothing else.
* = Organic Farming
International list of ingredients (INCI): Agua, glycerin*, potassium alum, xanthan gum, coco-glucoside citrus medica limonium oil*, pogostemon cablin oil*, (aroma*), citral", geraniol", limonene", linalool".
şu linkte de kimyasal bileşenlerin zararlı mı zararsız mı oldukları belirtiliyor..burdan kontrol edebilirsin
...::: Salk Vakf Online :::...
saglikvakfi.org ta..liste çok uzun word olarak da bilgisayarınıza indirmeniz mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?