Hayvan dovusturme

Gerekli görülen tüm konular ilgili bölümlere taşınıyor, ısrarla belirtiyorum, itirazınız bana olmuyor dikkatinizi çekerim, site kurallarına oluyor.
Bakınız bu site kuralıdır: IX) Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yöneticinin yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu başlığı açılamaz!
XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Forum kurallarını uygulamak zorundayız, kurallarımıza itirazınız varsa site kullanım sözleşmesindeki maddeyi hatırlatmak isterim size:

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

Pek bir şey elde edebileceğınizi sanmam ... aklıma geldi bizim komşuda köpeğine hallenirken görülmüş polise şikayet etmış komşu kadın polis ne dese beğenirsin " bırak abla köpeğe yapsın çolük çocuğa yapsa daha mı iyi " demiş .... yani malesef pek ilgilenen çıkmaz hayvan hakki canı diyip
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Forum kurallarını uygulamak zorundayız, kurallarımıza itirazınız varsa site kullanım sözleşmesindeki maddeyi hatırlatmak isterim size:

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Oğlum babannesine anne diyor diye bir başlık var bir kaç gündür bdv de ^^
Anne Çocuk bölümünün konusu .
Belki kuralları uygulamak istersiniz ^^

Merhaba herkese .
Hayvan dovusturenlerle ilgili izlenecek süreci biliyor musunuz ? bilenler yardimci olabilir mi ?
Facebook gönderiler delil sayılır mi ?
Bildiğim 5 kişi var. dovuste ölen onlarca köpek var . neler yapabilirim ?
Adamı telefonda tehdit ettim zerre kadar korkusu yok. Fotoğraflar rahatsız edici olabilir .
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Yazik sunlarin haline ya :KK61:
Bu konu evcil hayvanlar konusu degil
Cunku hayvanlar evcil degil
Ayrica kopegime hangi mamayi almaliyim diye bir konuda degil
Bu resmen insanlik sucu !!!!

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Yazik sunlarin haline ya :KK61:
Bu konu evcil hayvanlar konusu degil
Cunku hayvanlar evcil degil
Ayrica kopegime hangi mamayi almaliyim diye bir konuda degil
Bu resmen insanlik sucu !!!!
Israrla evcil hayvan olduğunu idda ediyor ^^ begenmezsek gidermisiz onu ima ediyor .
Soguttular iyice

Şikayette edilse birsey cikmayacagini kendide biliyor o pislik o yuzden rahat işte. Bence en ağır cezalar hayvan hakları için kullanılmalı. Hayvanlardan daha masum hicbirşey yok bu dünyada, Onlara kötülük edebilecek kadar vicdan yoksunu birinden herşey ama herşey beklenir.

Konu burada olmamış.

Allah hayvanlara zulmeden bu vicdan yoksunu canavarları her iki cihanda da kahretsin innnşallah..:dua:

Şikayette edilse birsey cikmayacagini kendide biliyor o pislik o yuzden rahat işte. Bence en ağır cezalar hayvan hakları için kullanılmalı. Hayvanlardan daha masum hicbirşey yok bu dünyada, Onlara kötülük edebilecek kadar vicdan yoksunu birinden herşey ama herşey beklenir.

Konu burada olmamış.
Diyorum ki telefonda şerefsiz" bak orospu çocuğu seni mahvedicem seni o sokaklarda aglaticam " gülüyor adam ya diyor ki avukat masrafıni ben karşılarim sen şikayetçi ol benden . ugrasan bi abim var böyle şeylerle evini kursunluyor adamlar . nasıl durdurulur ya bu iş . hirsimdan deliricem . zaten konuyu da buraya tasiyip delirttiler beni.

Diyorum ki telefonda şerefsiz" bak orospu çocuğu seni mahvedicem seni o sokaklarda aglaticam " gülüyor adam ya diyor ki avukat masrafıni ben karşılarim sen şikayetçi ol benden . ugrasan bi abim var böyle şeylerle evini kursunluyor adamlar . nasıl durdurulur ya bu iş . hirsimdan deliricem . zaten konuyu da buraya tasiyip delirttiler beni.

Ben çok ümitsizim...
Anca heryerde eli kolu olan yüksek mevkilerden bol paralı biri olacaksın ki belki birseyler olur. Onun dışında yok yok. Bazen bende oturup dusunuyorum, dusundukce delircek gibi oluyorum. Elimdrn geldigince bikac hayvana yardim etsem diyorum ki sonra ne yapacaklar, daha fazlasi aç, dayak yiyor ben bisey yapamıyorum. Olmuyor işte. Düzelmeyecek.

Back
X