bende demın haberlerde okudum manısada köpeklere tecavüz edıldı vs yazıyordu ınanamadım
yok artık felan dedım de
demek kı doğruymuş
mıdem bulandı yazıyıda okudum şımdı bu nasıl bı ığrençlıktır
Bide bana diyorlarkı niye insanları sevmiyosunda hayvanları daha çok seviyosun. ne dicemi bilmiyorum içimden geçenleri yazsam üyeligim iptal olur buarada imza için üyemi olmak gerekiyo anlamadim pek
imza attım, haber verdiğin için teşekkür ederim. umarım işe yarar. fotolara ya da yazıya bakamadan atlaya atlaya imzayı buldum. görmeye dayanamıyorum bu vahşeti.
Allahım ne iğrenç birşey yazık günah yaa nasıl birşeydir o bir de resmen hayvan genelevi serbest ya nasıl sapkınliktir bu. Rabbim sen onları helak eyle eskiden bir insana yapılınca dehşetti şimdi el kadar bebelere yapıyorlar onu geçtiler hayvanlara bile rabbim sen kahret onları .
Orda bir yorum gördüm "Ç*künü bile yönetemeyen insan" ne kadar doğru! Nefret ediyorum bu gibi insanlardan Allah belalarını versin ya! Üstelik tecavüz edip öldürmüşler Türkiyede Allahım insanlığımdan utandım
Bir küçücük çekirgeyi elinize alın yavaşça ve ona güven verin, sizden kovsanız da kaçmadığını hatta ısırmaya bile çalışmadığını, minicik eliyle parmağınıza nasıl tutunduğunu görürsünüz. Hayvanlar masum ve sevgi doludur, nasıl olur da zavallı köpek ve maymunlara tecavüz eder! Üstelik kendini savunamaz!
inanamıyorum ya vallahi erkeklerden bir kez daha iğrendimmidem bulandı bu insanlar insan bile demeye dilim varmıyor hiç mi vicdan azabı duymuyorlar Allah ıslah etsin
Tovbeler olsun.zaten bu yasıma geldım,halen bekarım.bu yazıyı okuduktan sonra erkeklerden sogudum.hepten evde kaldım.kızlar cepten gırdığım ıcın tam anlayamadım.nasıl atıyoruz ımzayı?